nika_6 20.08.08, 17:47 napiszcie cos o tym leku mi czy dobry dostalam go od lekarza rodzinnego jak poprosilam cos by dotrzymac do pazdziernika.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos 20.08.08, 20:19 ja sobie bardzo chwalę, głównie dlatego, że dzięki migpriv nie wymiotuję i nie mam zawrotów głowy. Jednak najlepiej się czuję, jak po migpriv mogę się położyć, bo źle funkcjonuję po tym leku, jestem śpiąca i jakoś tak zmęczona, obolała. Odpowiedz Link Zgłoś
eni40 Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos 21.08.08, 07:55 mig priv to pochodna aspiryny(chyba) z metoclopramidem, ktory rozluznia, przeciwdziala wymiotom, wycisza rozszalaly w migrenie uklad pokarmowy.. bralam to ale na bol w moim przypadku kompletnie nie dzialalo..natomiast dobrze robilo na uspokojenie mdlosci.. nie sugeruj sie tym czy komus pomaga, czy tak jak w moim przypadku nie..sama sprobuj..bo tobie moze pomoc.. mojej znajomej nic innego nie pomaga tylko mig priv..a wiec sama widzisz ze to zalezy od organizmu jak zareaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.kotka.psotka Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos 21.08.08, 09:04 Co do skuteczności leku - każdy reaguje indywidualnie i dopiero jak wypróbuje, może stwierdzić, czy mu ten preparat odpowiada. Natomiast należy pamiętać (zwłaszcza kierowcy!), że obecność metoclpramidu może powodować uczucie senności, rozbicia czy osłabienia. Wspomniała o tym @ niutaki. Mi ten lek kilkakrotnie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos 21.08.08, 17:18 U mnie sprawdza się dobrze (przeciwbólowo) w połączeniu z tryptanem. Niestety, ma dla mnie przykre efekty uboczne Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos 05.09.08, 08:51 nie dziala wzielam to i nic pozniej druga saszetke i nic zalamana...nawet nie mialam skutkow jakis ubocznych nic jakbym nic nie wziela...nie moge sie doczekac 1 pazdziernika jak zawitam u neurologa ale jak tu wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos 05.09.08, 22:38 Jezeli nie masz problemow z sercem, idz do domowego lekarza niech ci przepisze Zomig albo Cinie, i sprobuj tego. moze tez Advil 400mg bedzie lepszy od aspiryny. (byle nie na pusty zoladek!) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lek Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos IP: *.eastwest.com.pl 30.12.08, 13:02 Migpriv jest bardzo dobrym lekiem kiedy boli głowa :DD ja sam go używam i nie narzekam na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: migpriv lekarz przepisal napiszcie cos IP: *.eastwest.com.pl 30.12.08, 13:03 jesli nie działa znaczy ze bule głowy u Ciebie to choroba genetyczna... Odpowiedz Link Zgłoś