agnes_ka13 15.11.04, 21:16 Udzielono mi kiedys porady na tym forum aby na wywolanie okresu pic kwiat malwy.Ale nie wiem jak to pic,ile razy dziennie i przez ile dni a moze az do skutku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczi Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 17.11.04, 13:51 www.google.pl/search? q=cache:RivlwpO_iZsJ:www.rozanski.henryk.gower.pl/fitoterapia3.htm+czarna+malwa& hl=pl&lr=lang_pl Nie wiem, czy link zadziała, ale jak wpiszesz w google hasła czarna malwa, to jedna z pierwszych kilku pozycji. O malwie jest gdzieś w drugiej ołowie, poczytaj też o jasnocie białej. Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link
deczi Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 17.11.04, 13:53 Przepraszam, oto właściwy link: www.rozanski.henryk.gower.pl/fitoterapia3.htm Odpowiedz Link
very_martini Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 17.11.04, 15:19 A niedawno na zdrowiu kobiety był post od dziewczny, która miała jakieś przejścia z miesiączką i groziło jej faszerowanie się hormonami (lub nawet była już po jakiejś niezbyt udanej kuracji), i wszystko załatwiła właśnie herbatka z malwy 16%VOL 22%VAT takie tam sobie forum homeopatia Odpowiedz Link
bagarmosen Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 21.11.04, 09:01 jeśli chcesz wywolac okres to dużo! ja pilam 3 razy dziennie i powiem , że jak zaparzylam to wywar byl gęsty -ale pomogło!!!! Odpowiedz Link
filipinkaa Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 25.11.04, 20:03 A jaką malwe kupowałas taką całe kwiatki i gotowałas w garnku??? Jak długo piłas i wystapił ci okres??? Piłaś ja bo zanikł co okres a z jakiego powodu??? Będę ci wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link
bagarmosen Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 26.11.04, 21:38 kupowalam cale kwiaty lub pokruszone - zależy od jakiego producenta, pilam wtedy gdy mialam jakiekolwiek podejrzenia!bralam 2 łyzki zalewalam woda i podgrzewalam nie dopuszczając do wrzenia.Pozostale zaparzone ziólka znow zalewalam wodą ,naciągneły i znow pilam.Na mnie dzialalo!sięgnij jeszcze do książek zielarskich, ponieważ są jeszcze inne ziółka, w tej chwili nie mam pod ręką ale popatrzę i napiszę.wpisz w google hasło "ziola po...e' może wyskoczy tobie wiele innych.powodzenia Odpowiedz Link
filipinkaa Re: Kwiat malwy-jak stosowac? 28.11.04, 09:33 Była bym Ci bardzo wdzięczna jesli znajdziesz chwilke czasu o napisanie jakie ziólka mogą wywołać miesiączke. A jak długo pilas ta malwe i pojawiła sie miesiączka??? I jak często??? Piszesz że pilaś to jesli miałaś jakiekolwiek podejrzenia- czy możesz wyjasnić o co chodziło :-) Odpowiedz Link