Dodaj do ulubionych

dobra szkoła w Warszawie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:52
Witam, szukam dobrej szkoły nauki jazdy w Warszawie.
Zastanawiam się nad kilkoma
(głównie Imola i Zielony Listek).
Czy ktoś z Was uczył się w którejs z tych szkół? Albo zna inną dobrą szkołeę
w wCentrum Warszawy?

Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Z góry dzięki
:)
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 11.04.07, 14:58
      Mam za sobą kurs w Imoli. Jeszcze nie zdawałam egzaminu, ale mam nadzieje, że
      będzie ok. Kurs poszedł bardzo sprawnie. Planowałam ukończyć kurs w ciągu
      miesiąca i tak też się stało. Teoria w 5 dni(na Ursynowie:poniedziałek- piątek)-
      szybko sprawnie i bez kłopotów w grupie 4 osobowej. Po zdanym wew. egzaminie
      umówiłam się na jazdy. Sama zalazłam sobie instruktora (liczyło się dla mnie,
      aby mieszkał w miare blisko)który okazał się strzałem w 10. Cierpliwy,
      spokojny, opanowany. Zależało mi na godzinach przedpołudniwych z czym nie było
      problemów. Jazdy odbywały się 4 razy w tygodniu po 2 lub 3 godziny. Po
      ukończeniu kursu instruktor wcale mnie nie namawiał na dodatkowe godziny,a
      wręcz przeciwnie namawiał do odpoczynku:)) Z czystym sumieniem POLECAM!!!
      • aga1900 Re: dobra szkoła w Warszawie 11.04.07, 16:24
        dzięki za opinię.
        mam spory dylemat, bo szkół jaest tak dużo...
        po wielu poszukiwaniach zdecydowałam, że biorę pod uwagę tylko 2: Imola i
        Zielony Listek.
        Teraz ostatnie wykluczenia...:))
        dzięki za odpowiedź.
        Jeśli ktoś jezszcze może mi coś podpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna.
        :))

Aga
        • Gość: adrian22 Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.pia.airbites.pl 11.05.07, 15:25
          ja bylem w zielonym listku...NIE polecam!
          1. jazda zaczynla sie zwykole 10 min pozniej i 10 min wczesniej sie
          konczyla-czyli juz pare godzin w plecy
          2. jazda po miescie polegala glownie na tym zeby dojechac na plac manewrowy i z
          niego wrocic
          3. instruktor zostawial mnie na placu,gdzies sobie szedl a ty sam sie ucz
          4. nie wiedziec czemu podczas nauki instruktor bez przerwy zalatwial swoje
          prywatne sprawy przez telefon albo wstepowal gdzies po drodze
          5. kantowali na godzinach
          czyli ogolnie do bani....
          a potem kombinuj i dokupuj godziny bo nic nie potrafisz..
    • Gość: BeBe Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.iim.pl 11.04.07, 23:40
      Ja kurs ukonczylam w szkole MDK na bielanach. Jestem bardzo zadowolona, zdalam
      za 2 razem. za pierwszym oblalam ze stresu, pozdrawiam
      • Gość: Aga Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 20:51
        dzięki za wszystkie rady.
        Może ktoś uczył się w Zielonym Listku?
        Będę wdzięczna za opinie.
        Stronę mają kiepską, niewiele można się dowiedzieć, ale cena przystępna.
        Pozdrawiam
        Aga
        • Gość: mały Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.centertel.pl 15.04.07, 10:37
          Ja jestem w AUTOKADET wysoki standard a cena niska,bardzo rodzinna szkoła i w
          centrum:)
          • Gość: Aga 1900 Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:05
            na jakim jesteś etapie? teaoria, jazdy?
            podobno nie ma znaczenia gdzie uczysz się teorii, liczy się instruktor.
            Jak ndużo instruktorów jest w autokadet.
            Jekie ceny kursu na kat B.
            Będę wdzięczna za odpowiedź.
            A
            • Gość: j. Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:50
              polecam szkołę auto-jazda w warszawie, na bemowie, ul.powstańców śląskich:)
              zalety?
              1)b.dobry wykładowca od teorii, także chodzenie na nią nie jest udręką i
              naprawdę można z tego skorzystać (poza tym już po 3 wykładach można zapisywać
              się na jazdy, a to przyspiesza ukończenie kursu)
              2)świetni instruktorzy (jeździła z dwoma i naprawde super)
              3)jest to mała szkoła, więc instruktor cię kojarzy i wie czemu należy w twoim
              przypadku poświęcić więcej uwagi
              4)dobra skuteczność (sama zdałam za 1 razem i uważam,ze naprawde duża w tym rola
              instruktora)
              5)szkoła jest tuż przy ośrodku egzaminacyjnym na bemowie, jeździ się w zasadzie
              cały czas po trasach egzaminacyjnych, a dodatkowo zwracają uwagę na szczególnie
              lubiane przez egzaminatorów "pułapki".
              6)nie ma problemu z zapisywaniem się na dogodne terminy
              7)płatność- w razie potrzeby -w indywidualnie ustalonych ratach:)
              jeśli ktoś ma jakieś pytania- b.proszę, zajrzę tu jeszcze:)
              i naprawde szczerze tę szkołę polecam (sama poszłam z polecenia i się nie
              zawiodłam!)

• Gość: Krzysztof Ursynów Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.centertel.pl 21.08.07, 22:39
            Szukalem taniej szkoły, ale nie żałuję.za namową znajomych wybralem Motokurs
            (1200zl za wszystko) na Mokotowie.teoria weekendowo i ciekawie, jazdy w 3 tyg.
            mi się udało. polecam zdecydowanie pana Macieja i Jana. Perfekcja i solidność na
            każdym kroku. najgorsze mam za sobą! zdalem za 2 podejściem (nerwy mi puścily za
            pierwszym)Pozdrawiam milą Panią w biurze.
    • Gość: ewelq Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:56
      Witam, ja polecam niedawno otwartą szkołe jazdy "YETI"( w centrum). Właśnie sie
      do niej zapisałam. Jest miły i wykwalifikowany instruktor, ciekawe wykłady:)
      Naprawdę warto zapisać sie do tej szkoły.. Pozdrawiam
      • Gość: gugu Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.chello.pl 10.05.07, 10:55
        Jest jeszcze SILVER w Forcie Piontek. Właśnie skończyłam tam teorię i mam za sobą kilka jazd, póki co juest super ;]
    • Gość: Gość Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.waw.sa.gov.pl 14.06.07, 13:19
      Imola jest beznadziejna.
      Mam bardzo przykre doświadczenia.

Upchani byliśmu na teori, więcej chętnych niż miejsc, nie widać tablicy, słabe
      falmastry i opryskliwa prowadząca Patrycja.

Jazdy miałam z laską która powiedziała, po pokazaniu górki i moich dwóch
      nieudanych próbach, że nie będzie sobie psuła samochodu.

Była obrażona niezadowolona, że musi pracować, a kto w końcu z nas nie musi.

• Gość: czekajacnaegzamin Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.novartis.com 27.08.07, 10:19
      Polecam babska autoszkole na mokotowie www.babska.pl/
    • Gość: mikka Re: dobra szkoła w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 27.08.07, 21:20
      Ja swój kurs odbyłam w MDK na Bielanach. Wejdź do ich księgi gości,
      która znajduje się na ich stronie www.mdk.pl
      Zdałam za pierwszym razem, choć bardzo wątpiłam w swoje umiejętności.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka