Gość: kok IP: *.centertel.pl 13.02.09, 21:39 Kto zna tego pana i czy może o nim coś napisać? Jakie sa opinie o jego sposobie rehabilitacji dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: rehabilitant Radwański IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.09, 22:00 działanie rehabilitacyne oparte na technice WOJTY-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rehabilitant Radwański IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 15:59 rowniez bardzo polecam,moja corka po 4 miesiacach sie,ze tak powiem wyprostowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lj Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:16 bardzo dobry i sympatyczny polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: rehabilitant Radwański IP: 62.87.160.* 14.02.09, 03:11 Polecam. Ma podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 12:58 Bardzo go polecam, wie co robi i ma podejście do dzieci, ja sama ćwiczyłam dziecko przez rok i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamam Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:57 dla mnie pan rehabil S.R to jest zwykły palant, dosłownie, niby taki uczony doświadczony a wie tyle co nic, wymądrza się tylko i myśli że jest jedyny, u mojego dziecka wogóle powiedział że nei warto ćwiczyć, bo oczywiscie niepełnosprawność została wykryta przez lekarzy więc uważał ze nie warto się meczyć bo i tak z niego nic nie będzie, na szczęście trafilłam na panią M. Ulatowską i 2 lata ćwiczy już moej dziecko nie jest rewelacyjnie ale powolutku idzie do przodu, a gdybym słuchała Radw. to położyłabym, na własnym dziecku krzyżyk, acha i dodam o tej klice na wałbrzyskeij neurologi ja zrezygnowałam z leczenia tam dziecka nie chodze do poradni przeniosłam sie na traugutta do wrocławia,. tam przynajmniej są kompetentni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
buzia-0 Re: rehabilitant Radwański 10.06.09, 21:00 mam odmienne zdanie, moje dziecko było w krytycznym stanie i w 7 msc mgr Radwański uczynił cuda, trzeba być tylko systematycznym w tym co się robi, rehabilitacji nie wolno sobie odpuścić nawet na 1 dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rehabilitant Radwański IP: *.centertel.pl 14.02.09, 15:34 Ja jestem po drugiej stonie,nic nie mam do Radwanskiego i nie wiem kto w tym macza palce,ale wiele dzieci jest do niego kierowanych i rehabilitowanych bez potrzeby.Znam nie malo rodzicow,ktorzy zostali do niego skierowanych,udali sie do innego lekarza,ktory nie potwiedzil diagnozy.Chodzilam do przychodni przy szpitalu.Pani doktor zachwycala sie jak to pomaga rehabilitacja Radwanskiego.A dziecko bylo poprostu zdrowe,sprawdzilam to u innych lekarzy.Co drugie dziecko jest do niego kierowane.Jezeli pomaga chorym to dobrze,ale co z tymi wrobionymi.I chorem twierdza,ze on jest jeden,ktory leczy ta metoda,a to kosztuje(kiedys 60zl za 10 minut wizyty),a nie prawda nie jest jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa z byłego Gaju Re: rehabilitant Radwański IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.09, 18:22 Ze Sławkiem pracowałam 12 lat.To wspaniały człowiek!Ma cudowne podejście do dzieciaków.Wielu...bardzo wielu dzięki niemu stanęło na nogi-dosłownie!Lekarze z reanimacji na dzieciaka położyli "krzyżyk" a on zawsze zawzięty nie poddawał się...Nie jednego Malucha uratował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kok Re: rehabilitant Radwański IP: *.centertel.pl 14.02.09, 18:53 czy on zajmuje się tylko dziećmi czy dorosłymi tez? ile bierze za wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:02 Jeżeli chodzi o kompetencje pana Radwańskiego to uważam że osoby które nie kształciły się w kierunku rehabilitacji nie powinny ich podważać.Inaczej natomiast sprawa wygląda z potrzebą rehabilitacji.Na przykładzie mojej córki przekonałam się że lekarze w Wałbrzychu nie koniecznie potrzebnie kierują na rehabilitację.Nasza córka urodziła się 1,5 tygodnia przed terminem i miała niski apgar przy pierwszym badaniu, drugie badanie już miała 10 punktów. Pediatra mojej córki ( bardzo dobry) stwierdził, że warto dla uniknięcia problemów w przyszłości zbadać córkę u neurologa i okulisty. W związku z tym,że na wizytę z NFZ czekać trzeba było długo poszliśmy prywatnie. Okazało się oczywiście że córka wymaga rehabilitacji i dostaliśmy numer pana R. z zaleceniem kontroli co 2 tygodnie ( każda wizyta 50 zł neurolog i 60 zł rehabilitant). Pierwsze ćwiczenie wykonywaliśmy mimo głośnych protestów córki wierząc że jest jej to potrzebne. W tym samym czasie trafiliśmy na badanie dna oka do okulisty ( 100 zł).Opinia jaką wystawiła nam pani okulistka była tragiczna. Według pani doktor córka miała retinopatię wcześniaczą i groziła jej ślepota, jak pani doktor stwierdziła : " w tak złym stanie oczu to ja już dawno nie widziałam". W związku z ta diagnozą zaleceniem były badania kontrolne oczu co 2-3 tygodnie ( każde badanie 100 zł).Jako panikujący rodzice pojechaliśmy jak najszybciej do Ośrodka Leczenia Retinopatii Wcześniaczej we Wrocławiu i wtedy pojawiły się wątpliwości co do słuszności diagnozowania naszej córki w Wałbrzychu. w Szpitalu we Wrocławiu okazało się bowiem, że córka ma już znikome zmiany w dnie oka ( a nie minęły nawet dwa tygodnie)i nie wykazuje żadnych cech wcześniactwa jak to stwierdzono w Wałbrzychu. Podjęliśmy z mężem decyzję o zaprzestaniu rehabilitacji, co poniekąd ułatwił nam też sam pan rehabilitant dwukrotnie nie przyjeżdżając na wizytę. Niestety do neurologa musieliśmy dalej chodzić, ponieważ córka miała wstrzymane szczepienia. Nasze zdziwienie było ogromne gdy w raz z każdą kolejną wizytą pani neurolog widziała skutki (nie)prowadzonej rehabilitacji i zachwalała jakie mamy wyćwiczone dziecko.Nasze prywatne wizyty u pani doktor skończyły się więc w momencie wypisania zgody na szczepienie gdy córka miała 4 miesiące. Córka ma teraz 3 lata rozwija się jak najbardziej prawidłowo, nie ma żadnych zaburzeń rozwoju.Była w tym czasie trzykrotnie badana w przyszpitalnej poradni neurologicznej, nie jest więc to moja subiektywna opinia lecz opinia lekarza. Podsumowując, wierzę że umiejętności pana Radwańskiego jako rehabilitanta nie należy podważać, bo zapewne zalecone ćwiczenia pomogą dzieciom, które naprawdę wymagają rehabilitacji. Warto jednak skonsultować z innymi lekarzami zasadność samej rehabilitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
buzia-0 Re: rehabilitant Radwański 10.06.09, 21:05 rehabilitacja mgr Radwańskiego nie trwa 10 minut to stek bzdur!po pokazaniu ćwiczenia potrafi porozmawiać nawet przez kolejne 30 minut, dając wsparcie by być wytrwałym podczas rehabilitacji i wykonywać ją systematycznie!polecam go raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
spalt Re: rehabilitant Radwański 14.02.09, 20:38 Jako rehabilitant jest bardzo dobry, ale wydaje mi się, że w Wałbrzychu jest mała "mafia" bo każde, dosłownie każde dziecko jest do niego kierowane. Czy zdrowe czy chore. W przypadku mojego dziecka stosowałam I etap ćwiczeń bo lekarka postraszyła mnie, że dziecko ma zbyt napięte mięśnie rączek i jak nic z tym nie zrobię to będzie miało porażenie mózgowe. Po I etapie(60ZŁ) poszłam do pani neurolog (50zł) a ona mówi, że mojemu dziecku już przeszło ale można jeszcze zrobić II etap(60zł)tak na wszelki wypadek, po czym z powrotem do niej(50zł) a poźniej III etap(60zł) i z powrotem do niej(50zł) Poprzestałam na I etapie. Będąc w Niemczech poszłam jeszcze dla pewności do tamtejszego lekarza, a on mi powiedział, że nie widział zdrowszego dziecka. A mięśnie były tak napięte bo się urodziła malutka i z czasem samo by jej przeszło. Moje córka ma teraz 2 latka i jest zdrowa jak ryba. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rehabilitant Radwański IP: *.centertel.pl 14.02.09, 20:55 No wlasnie o to mi chodzi,ze do niego nic nie mam i nie podwazam jego kwalifikacji,ale nagle od kilku dobrych lat wszystkie dzieci kieruje sie do niego.A przez to naprawde chore dzieci dlugo czekaja na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgus71 Re: rehabilitant Radwański IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.09, 22:25 Potwierdzam. Z moją córką była dokładnie ta sama historia. Nby wszystko OK, ale...dla pewności... i nie znam rodzica, który dla pewności nie zainwestuje 50 zł w wizytę u fizjoterapeuty, a później powtórnej u neurologa. Nie zmienia to faktu, że wydaje się być bardzo kompetentnym człowiekiem, w odróżnieniu od pani neurolog, która nas do niego skierowala. Dam sobie jednak rękę uciąć, ze podczas 2 wizyty nie mial pojecia jakie cwiczenia zalecil naszej mlodej... bo jakze stwierdzic chorobe u zdrowego dziecka. Wybrnal jednak zrecznie z tego, proszac nas o szybkie pokazanie sposobu, w jaki z nia cwiczylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: rehabilitant Radwański IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 22:58 Ja również potwierdzam "mafijne":) działania. Trzy lata temu wszystkie dzieci po urodzeniu miały jakieś podejrzane symptomy co kończyło się zawsze wizytą u p. neurolog (już nie pamiętam nazwiska) oraz oczywiście wizytą p.Radwańskiego. Pomęczył, powyginał - raz. Zrobiłem to tylko dla świętego spokoju, bo czułem że p.neurolog + p.Radwański w moim przypadku to naciąganie. Koszt ok. 200 zł. Polecam zawsze konsultacje u innego lekarza w przypadku skierowania na terapię do p. Radwańskiego. W 90% przypadków pozwoli to zaoszczędzić kilka stówek, a i fakt że naciągacze się nie najedzą jest pocieszający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: rehabilitant Radwański IP: 62.87.160.* 14.02.09, 23:12 Radwański jest rehabilitantem. Więc piszcie kochające mamuśki o jego możliwościach jako o rehabilitancie, Z jego poracy jestem b. zadowolona. Moja adoptowana córka chodzi, dzięki niemu. POzdrawiam. Nie interesują mnie mafijne powiązania lekarz- rehabilitant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: rehabilitant Radwański IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.09, 23:30 Nie jestem mamuśką ale wręcz przeciwnie - tatą. O możliwościach rehabilitacyjnych wypowiadam się właśnie - nie działają, zwłaszcza w przypadku zdrowych dzieci. To mnie właśnie boli, że wykorzystuje się niewiedzę, naiwność i zwykłą troskę dla zwykłego wyłudzania pieniędzy. Zresztą jest to praktyka nie tylko rehabilitanta, p.Radwańskiego, ale i mechaników samochodowych, sklepików z niemożliwą marżą na niektóre artykuły, samorządów... Zwykłe wolnorynkowe żerowanie, brak odpowiedzialności, brak wspólnoty obywatelskiej, brak zaufania - Polska, Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
buzia-0 Re: rehabilitant Radwański 10.06.09, 21:13 ludzie!to nie jest tak, że on nie pamięta jakie ćwiczenie zlecił bo dziecko jest zdrowe...jak ma pamiętać przy tylu dzieciach ćwiczenia, skoro są one dostosowane do problemów jakie ma dane dziecko-a może mieć ich kilka. Tak było w naszym przypadku i zanim rozpoczął pokazanie kolejnego ćwiczenia, ja pokazywałam jakie miałam ćwiczenie i jak nam szło.Nam bardzo pomógł, a nasza pani Neurolog wcale nam go nie poleciła, powiedziała, że mamy znaleźć rehabilitanta i państwowo jest na ul. Granicznej-to koleżanka poleciła mi mgr Radwańskiego i bardzo jej za to dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rehabilitant Radwański IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.09, 23:18 Ale to trochę nieładnie żerować na rzekomo chorych dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato TATO Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 23:32 Warto diagnozę skonsultować. Na przykład, we Wrocławiu w "Korczaku". My tak zrobiliśmy i okazało się, że dziecko jest zdrowe. A, szanowny Pan Rehabilitant R. - ocenił, że sama rehabilitacja będzie trwać ponad rok. We Wrocławiu, Pan doktor, spytał nas co i po co ma być rehabilitowane u ZDROWEGO DZIECKA. I, to prawda, że Pan Reh. R. nie jsst jedyny i nieomylny. Resztę, pozostawiam bez komentarza. Pozdrawiam i zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
buzia-0 Re: rehabilitant Radwański 10.06.09, 21:16 gdy spytałam mgr Radwańskiego ile mój synek będzie rehabilitowany powiedział, że tego nie można przewidzieć i ma nadzieje, że szybciutko się z tym uporamy i miał rację minęło 7 msc od rozpoczęcia rehabilitacji i własnie wczoraj ją zakończyliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rehabilitant Radwański IP: *.centertel.pl 15.02.09, 11:58 Zaczynajac pisac w tym watku negatywnie na temat rehabilitacji Radwanskiego nie spodziewalam sie,ze jeszcze ktos sie odwazy podzielic swoimi uwagami.A naprawde tak jest,ze to jedna klika,ktora czerpie pieniadze z oszukiwania rodzicow,a powinni zajac sie tymi naprawde chorymi dziecmi.Kiedys w przedszkolu jedna z matek powiedziala,ze jej corka miala byc rehabilitowana przez Radwanskiego.Reakcja wszystkich rodzicow byla jedna:machniecie reka i tekst"daj sobie pani spokoj".To swiadczylo o tym,ze kazdy z tam obecnych to przeszedl.Mozemy tylko apelowac do rodzicow,ktorzy uslysza taka diagnoze,aby spokojnie udali sie na badanie do innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: rehabilitant Radwański IP: 83.16.20.* 08.06.09, 22:35 Poczytałam Wasze wypowiedzi na temat Pana Radwańskiego i jego sposobu rehabilitacji i taki jakiś niesmak mi pozostał. Nikt z Państwa nie raczyl dodać że to czy dana rehabilitacje jest skuteczna zależy w głównej mierze od nas rodziców!!! To czy są kliki w Wałbrzychu czy ich nie ma jest mało ważne. Tak się zastanawiam dlaczego wogóle trafiliście ze zdrowymi dziećmi do neurologa??????? Albo jest dziecko zdrowe, albo coś jest nie tak i sie to konsultuje. Uważam, że zdrowe dzieci które mają jakieś niepożądane zachowania, lub brak danych zachowań w odpowiednim czasie mogą być rehabilitowane, może nawet powinny, być może taki stan rzeczy jest spowodowany złą pielęgnacją maleństwa przez rodziców. Rehabilitanci pokazują nam rodzicą drogę, a czy my nią pójdziemy i będziemy ćwiczyć rzetelnie ze swoimi dziećmi to tylko od nas zależy!!! A pozatym wydaje mi się że nie ma takiego dziecka u którego nie dało by się czegoś poprawić. A czy chcemy poprawiać coś u swoich dzieci, czy pozostawimy to własnemu biegowi zależy od nas. Każda z drog może okazać się dobra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
buzia-0 Re: rehabilitant Radwański 10.06.09, 21:20 ja konsultowałam syna u dwóch neurologów i diagnoza została potwierdzona, a dzięki mgr mój synek wyprawia cuda o których mogłam marzyć, ma wiele koleżanek, które chodziły do mgr-a jeszcze na Gaju i to one mi go poleciły, a nie żaden lekarz!zastanawiam się kto chce przyspożyć mu tak złej niesłusznej opini.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizjoterapeutka Re: rehabilitant Radwański IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.09, 18:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=91705210 PolecaM do poczytania inne opinie oraz wypowiedzi samego pana mgr R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popławski Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:23 fizjoterapeutko - chyba lubujesz się w pyskówkach, nic intrygującego tam nie ma, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara2401 Re: rehabilitant Radwański 16.03.09, 17:36 nie znam lepszego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rehabilitant Radwański IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.09, 21:14 Ile teraz kosztuje wizyta pana rehabilitanta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stronka Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:19 www.vojta.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rehabilitant Radwański IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.09, 19:42 ale cennika brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: rehabilitant Radwański IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.09, 20:31 wizyta kosztuje 70zł. za około 20 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the... Re: rehabilitant Radwański IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.09, 23:09 Nie pasuje?To wio !Do Wrocka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:38 Ja tyle zostawiam u fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: rehabilitant Radwański IP: *.swidnica.mm.pl 09.06.09, 15:00 Nie polecam tego pana. Mieliśmy kilka razy do czynienia 4 lata temu. Bardzo zarozumiały i wg mnie nie ma odpowiedniego podejścia ani do dziecka ani do rodziców :-( Podobnie jak wielu wałbrzyskim lekarzom przydałby się jakiś porządny kurs z etyki lekarskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: rehabilitant Radwański IP: 212.160.172.* 09.06.09, 15:51 Gość portalu: mama napisał(a): > Nie polecam tego pana. Mieliśmy kilka razy do czynienia 4 lata temu. > Bardzo zarozumiały i wg mnie nie ma odpowiedniego podejścia ani do > dziecka ani do rodziców :-( > Podobnie jak wielu wałbrzyskim lekarzom przydałby się jakiś porządny > kurs z etyki lekarskiej... ale rehabilitant to przecież nie lekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: rehabilitant Radwański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 00:08 Pana aa spotkałem, gdy latał goły po Rynku i toczył piane z pyska. Nie potrafił wybełkotać nic poza Rad....ski - Rad...ski. Podobno miał z jakimś panem "przyjemność". Teraz, jak widać, strach go obleciał i bełkocze anonimowo. "Przyjemności tej za dużo było?" (tak śpiewała Ordonówna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila K. Re: rehabilitant Radwański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:23 Żadko udzielam się na forum, ale tym razem ciężko sięczyta bzdury. Nie rozumiem po co toczyć dysputy i podważać czyjeś kwalifikacje. Radwański jest fizjoterapeutą z dyplomem szkoły Vojty. Jak ktoś po konsultacji z pediatrą i neurologiem dziecięcym usłyszy rehabilitacja Vojtą, to dokonuje wyboru sam jako rodzic. Mój synek miał przez kilka miesięcy terapię - chodziło o poprawę jego rozwoju - nie leczenie. Często gdy marudził i się buntował, a nawet płakał to płakałam razem z nim - ale ćwiczenia wykonywałam starannie, dokładnie mając na względzie jego przyszłość. Szybko zaskoczył w rozwoju, bo to ja musiałam się starac przy wykonywaniu ćwiczeń, a nie mgr. Zrezygnowaliśmy także ze względów finansowych. I tylko zaściankowi, mało inteligentni ludzie będą pluć jadem na osobę która zarabia swoim wykształceniem na zycie - a tak robi mgr Radwański i wiele osób w tym mieście, bez względu na profesję. Lekarz swoje studia dzienne robi na koszt państwa, jak zaczyna praktykę prywatną - często bez kasy fiskalnej, to nikt afery nie robi że wizyta jest droga a lekarz taki sobie. A co do pani która w Poliklinice "ćwiczy Vojtą" - to uważam że to jak porównywanie dyplomowanego lekarza do felczera. Ja jestem zadowolona ze współpracy z panem Sławkiem - tu nie chodzi o włażenie w tyłek. On ma za zadanie określić stan dziecka, zaproponować ćwiczenie - tak zaproponować, i to rodzic decyduje - ćwiczy czy nie. W miastach gdzie są takze rehabilitanci z dyplomem szkoły Vojty nie można się dopchać na konsultacje, czeka się dość długo - tylko w Wałbrzychu ludzie nie doceniają ludzi wykwalifikowanych, inteligentnych i dających w swojej pracy 100%. czasami czytając to forum mam wrażenie, że co nie którzy Wałbrzyszanie są zaściankowi i mało wiedzący o "życiu poza miastem". Pozdrawiam pana Sławka, dziękuję za współpracę - dużo się nauczyłam, i życzę powodzenia w pracy z dziećmi i normalnymi rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaluniaa Re: rehabilitant Radwański 17.03.15, 20:35 W 100% zgadzam się z powyższą opinią pani Kamili K. Dla mnie pan Radwański jest świetnym rehabilitantem i profesjonalistą, który posiada ogromną wiedzę i duże doświadczenie w swoim zawodzie. Moja córka (zdiagnozowane obniżone napięcie mięśniowe- nie potrafiła stać przy meblach mając 12 miesięcy) błyskawicznie zareagowała na terapię i ćwiczyliśmy tylko 4 tygodnie- wtedy chodziła już przy meblach! U pana Radwańskiego mieliśmy trzy wizyty co dwa tygodnie - co świadczy o tym, że nie ma on na celu wyzyskiwanie rodziców z pieniędzy! Wcześniej przez miesiąc chodziliśmy na terapię Bobath co tydzień- koszt podobny- terapia nie przynosiła żadnych efektów, córka płakała przez godzinę, a panie rehabilitantki po prostu eksperymentowały z ćwiczeniami i uczyły się kosztem mojego dziecka. Córka bardzo dobrze znosiła ćwiczenia vojtą, protestowała tylko pierwszego, drugiego dnia...ćwiczyliśmy 3 razy dziennie - 6 powtórzeń po 30 s- bardzo łatwo uwzględnić w rozkładzie dnia 3 x 180 sekund;) Mogę tylko żałować, że od razu nie trafiliśmy do p. Radwańskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
razwiedczik Re: rehabilitant Radwański 21.03.15, 20:42 Specjalista jakich mało. Facet z głową, umiejętnosciami i serduchem do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaskarbek Re: rehabilitant Radwański 24.05.19, 09:21 Syn trenuje piłkę nożną i ostatnio na treningu miał kontuzję. Trener polecił nam Przychodnię na Grodzkiej w Wałbrzychu. Syn szybko wrócił na treningi. Odpowiedz Link Zgłoś