Dodaj do ulubionych

Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow

22.09.06, 18:49
Widzialem to to pare razy na drodze - jedyne co moge o Loganie powiedziec, to
to, ze brzydki. NIC wiecej. Na forum jest jednak zadziwiajaco duza
reprezentacja wlascicieli/uzytkownikow Logana. No bo skad by wiedzieli tyle o
tym aucie? Czytam, ze dno, ze do niczego itd.

PS Logan odnosi poza naszym krajem, gdzie ustalono dosc zaporowa cene, dosc
znaczace sukcesy.
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 20:28

> PS Logan odnosi poza naszym krajem, gdzie ustalono dosc zaporowa cene, dosc
      > znaczace sukcesy.

cena jest taka sama
      • wallenrode Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 21:22
        wynika z tego że MY mamy jako polacy mamy dobre wyczucie smaky i stylu ze u nas
        ten model jakoś nie będzie popularny.

• edek40 Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 21:24
          Mamy jeszcze jedna ceche opisana pieknym wierszem: wyzej sra niz d... ma.
          • dr.verte Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 21:27
            edek40 napisał:

> Mamy jeszcze jedna ceche opisana pieknym wierszem: wyzej sra niz d... ma.

Fake it 'Till you Make It

• seth11 Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 21:28
            Ale na pocieszenie dodam, że jak już zdamy maturę to zaczynamy inaczej pisać.
      • emes-nju Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 25.09.06, 12:15
        dr.verte napisał:

>
        > > PS Logan odnosi poza naszym krajem, gdzie ustalono dosc zaporowa cene,
        > > dosc znaczace sukcesy.
        >
        > cena jest taka sama

Skoro w Polsce jest taka sama jak np. we Francji, to znaczy, ze u nas jest zaporowa i auto nijak nie spelnia oczekiwan - MIALO byc tanim jezdzidelkiem. A jest cenowo srednim jezdzidelkiem... Z moich informacji wynika, ze sa kraje gdzie cene skalkulowano na 5 tys. Euro - w Polsce (bogatej i szalenie ekonomicznie rozwinietej) cena oscyluje ok. 7 tys. Euro.
    • adamczyks Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 21:37
      faktycznie ja mam logana juz od ponad roku i jakis 20000km i powiem szczerze
      prawie co dzien widze logany na ulicahc mojego miasta, mlodzika ktorzy nie maja
      wlasnej kasy a zyja samochodami an obrazkach autko nie podoba sie a mi tak
      lubie takie ekscentryczne samochody - na przekor obiegowym stereotypom.
      polecma wam forum uzytkownikow logana i moj blog o loganie aby dowiedzec sie o
      aucie wiecej....
      Czy auto jest w polsce niepopularne - nie zgodze sie srednio co miesicac setka
      do 150 nowych loganow wyjezdza z salonow...
      logan.blox.pl/html
      www.logan.fora.pl/index.php
      • wallenrode Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 22:16
        blog niezły...

a co tak naprawdę skusiło ciebie na daćkę
        i jaką kwotą w gotówce dysponowałeś -zrozumiałem z textu ze wziąleś na raty?
        • adamczyks Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 22.09.06, 23:01
          mialem 10 tysakow gotowki - sprzedalem z wielka ulga swoje punto - rok wczesniej
          sprowadzone z niemiec nawet nie chce wyliczac ile kasy i nerowo mnie ono
          kosztowalo - ale na gieldze sprzedalem je w 2 godziny duze zainteresowanie bo
          wady auta byly nie do odkrycia na pierwszy czy nawet drugi rzut okiem... A auto
          bardzo dobrze utrzymane wizualnie bogato wyposarzone maly przebieg itp...
          reszte czyli jakies 20 tysi na 3 lata raty..
          splacam je bez wiekszego zylowania portfela domowego. A samochod jak narazie
          sprawdza sie dobrze caly koszt to 315 zl jakie wydalem na przeglad po 15.000 n
          razie jaki zostawilem w serwisie. Spalanie umiarkowane, ubezpieczenie tanie.
          Dlaczego kupilem nowego logana - bo chcialem sprobowac nowego samochodu - to
          duza frajda miec cos nowego nie uzywanego, bo mialem bardzo zle wspomnienai z
          poprzednim uzywanym autem. A dlaczego logan ? tu nie bylo wielkich sentymentow
          jak sie ma 30 pare tysiecy z tego w gotowce 10 to wybor nie jest duzy - chodzilo
          o tani w ekspoatacj i nizawodny (3lata gwarancji tanie przeglady, sprawdzony
          dobry silnik) samochod. Ktorym mozna przewiesc rodzine wozek dzecka wanienke do
          kompieli i mase bagarzu - sporo jezdzimy po Polsce.
          Oczywiscie kazdy moze powiedzec ze przeciez moglem wybrac auto x czy y ale my
          wybralismy logana - taka szczypta ekstrawagancji polaczona ze zdrowym rozsadkiem
          - na drozszy nowy samochod mnie nie stac (zarabiam jakies 2000 netto), nie stac
          mnie takze na ryzyko kupna uzywanego auta -a nie chce sie bawic miesiacam w szukanie
          • wallenrode Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 23.09.06, 01:14
            bardzo logicznie podeszłeś do wyboru i powiem ci że bardzo szanuję Twój wybór
            acz kolwiek nie przepadam za tą marką i co odziwo nie bałeś sie pzreznać na tym
            forum do jej posadania i jesteś jednym z nielicznych kórzy niedaja sie
            wyprowadzic z równowagi :)

cóż ja kupiłem sprowadzony samochód za 15tyś i nie mogłem liczyć na raty.

życzę nie usterkowej jazdy a blog ciekawy - gratulacje.

• cristof_w Re: Zadziwiajaco duzo wlascicieli Loganow 23.09.06, 19:31
              Witaj!!
              Ja również Tobie gratuluję wyboru. Nie patrz na to co inni piszą, dobrze
              poczyniłeś, jeżeli chcesz jeździć latami to nowe autko jak najbardziej. Ciężko
              jest kupić używane auto w dobrym stanie przy takim natłoku używanych,
              nieoszukujmy się, wraków z zachodzu.
              Pozdrawiam i życzę udanej eksploatacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka