Dodaj do ulubionych

Dajcie jakieś hiszpańskie hity

IP: 212.244.81.* 29.07.07, 15:23
Chciałem się wprowadzić w klimat , bo za 2 tyg wyyyyjazd. :-)
Znam - jak większość : Las Ketchup , Macarena , Aventura .
Obserwuj wątek
    • agamamaoli Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity 29.07.07, 21:57
      Podczas wesela dwukrotnie puszczono jakiegoś hiciora, ale nie mam pojęcia co to
      było. Za pierwszym razem wszyscy machali husteczkami, a za drugim goście kręcili
      zdjętymi w szale zabawy krawatami. Może jakiś link do tej piosenki, bo to widać
      jakiś hit był. Miała jakiś wyraźnie powtarzający się motyw, a wszyscy jakby w
      szale czymś musieli machać - co to za piosenka? A
      • Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 29.07.07, 22:03
        Napisałeś tak jakbyśmy byli na tym weselu . :-)
        Jakieś słowa tekstu napisz.
        • agamamaoli Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity 30.07.07, 10:13
          Niestety słów nie pamiętam, ale najwyraźniej to machanie czym popadnie było
          nierozerwalnie związane z tą piosenką. To tak jak kaczuchy, słyszysz pierwsze
          takty i wiadomo co robić.

A
          • Gość: Doda Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 02:17
            :)))))))))))
            Hmmm, no niestety nie wiem co to mogło byc :)

Do załozyciela wątku:
            jesli interesuje Cie coś co jest "akuratnie grane w radiu i na imprezach" to
            poszukaj sobie takich wykonawców:
            El Canto del Loco
            David Bisbal
            Antonio Orozco
            Fito y Fitipaldis
            El Barrio
            Bebe
            Chambao
            La quinta estacion
            Mana
            Julieta venegas
            Estopa
            Amaral
            Paulina Rubio
            Dover
            Alejandro Sanz
            Shakira
            Soraya
            ....... itp, itd.....

Zastrzegam, że nie wiem, jakiej muzyki słuchasz, co Ci sie podoba, podałam Ci
            wykonawców, których piosenki teraz non stop mozna usłyszec w radiu, co nie
            znaczy, że sa dobrzy :P

Jedne z moich ulubionych, wprowadzajace w klimat hiszpanskiej imprezy to:
            Macaco - Con la mano levanta, Los Delinquentes - La primavera trompetera, czy
            spokojniejsze Chambao - Ahi estas tu.
            • Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 31.07.07, 19:10
              BIG THX
              Już się biorę do roboty.
              A szukam muzyki letniej łatwej i przyjemnej.
              Pzdr
              • Gość: xaxix Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.Red-88-1-220.dynamicIP.rima-tde.net 01.08.07, 14:24
                Mala Rodriguez, Muchos Muchachos :D
                • Gość: dugi Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:24
                  Mana tylko Mana
                  • Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 03.08.07, 16:32
                    Szukam tzw. hiszpańskich rytmów , bo pop to nie za bardzo mi wchodzi , reagetton (czy jakoś tak) już mam , Mana sporadycznie mnie porywa. Dla mnie typowym przedstawicielem muzy z Hiszpani jest np. Juanes , czy niektóre kawałki Ricky Martina np. Pegate. Pzdr
                    • Gość: Doda Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:18
                      to szukaj Shakiry po hiszpańsku i El barrio
                      • Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 03.08.07, 23:12
                        Shakire już mam , El barrio się szuka :-) .
                        Thx i prosze o więcej .
                        Pzdr
                        • Gość: koko szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 16:01
                          szukam piosenki ktora slyszalem czesto w hiszpanskich klubach. nie
                          znam slow ani wykonawcy, wiem tylko ze zaczynala sie od syreny ktora
                          bylo tez pozniej slychac w tle. pliss pomozcie.
                          • ania_p13 Re: szukam hiszpanskiej piosenki 14.09.07, 18:25
                            a może "la bomba" w wykonaniu king africa :P
                            • Gość: koko Re: szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:16
                              niestety niet:(
                              • Gość: kulwik Re: szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.net81.citysat.com.pl 25.05.08, 13:15
                                video.aol.com/video-detail/warrock-5th-slot-pubhack/341796256
                                Jak by ktoś mógł mi wysłać tytuł i wykonawce tej piosenki albo chociaż wykonawce. Prosił bym o napiszane na kulwik@gmail.com
                              • Gość: Michu Re: szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 13:07
                                Greek Zorba, sprawdz go
                        • Gość: koko MOZE KTOS ZNA?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 18:19
                          www.youtube.com/watch?v=lUJLWZlo-lA
                          moze ktos wie jaki jest tytul tego kawalka albo kto wykonuje albo
                          jakis link skad go moge sciagnac.plissss
                          • konkubinka Re: MOZE KTOS ZNA?! 16.09.07, 09:55
                            wejdz na strone fiesta radio tam jest spora lista aktualnie
                            popularnych kawalkow.W innych radiach non stop slyszalam nowego
                            Enrique na przemian z Gloria Estefan
                            • Gość: she Re: MOZE KTOS ZNA?! IP: *.Red-83-45-242.dynamicIP.rima-tde.net 17.09.07, 18:57
                              tez szukam tego tytulu ;]

ciagle slysze to w pracy, ale nikt nie wie kto to, ani jak sie nazywa piosenka x]
                    • valdivia Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity 17.09.07, 02:43
                      Juanes z Hiszpanii??? To nowosc! :D
                      • Gość: koko POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:24
                        na tym filmiku lepiej slychac. kawalek zaczyna sie od 3:40. pomozcie
                        pliss
                        www.youtube.com/watch?v=jr6anVaEDdY&mode=related&search=
                        • la_tia_julia Re: POMOC 18.09.07, 09:03
                          www.youtube.com/watch?v=0zGrJh8TKRA
                          nie ma za co ;)
                          • Gość: koko Re: POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:26
                            dzieeeeki dzieeeki dzieki ;*;*;*
    • Gość: k60 Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:32
      Tylko CAMARON!!!!!Jest niesamowity!!!To prawdziwy klimat Hiszpanii.
    • Gość: badboy80 Szukam wykonawcy hitu z Majorki IP: 83.238.13.* 02.10.07, 09:09
    • Gość: badboy801 Szukam wykonawcy hitu z Majorki IP: 83.238.13.* 02.10.07, 10:36
      Witam wszystkich!
      Dwa dni temu wróciłem z Majorki, super wakacje. Wielokrotnie w radiu
      słyszałem super piosenkę - bardzo mi się podobała, niestety nie znam
      wykonawcy i tytułu.
      Piosenka jest śpiewana przez dziewczynę, jest taka szybsza, a w
      refrenie padają słowa "donde es vas" lub "don des das" czy "donde
      estas" jakoś tak nie znam hiszpańskiego. Bardzo fajna piosenka i
      często u nich leci. Bardzo bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu
      wykonawcy lub tytułu.
      Z góry bardzo dziękuję - Pozdrawiam!!!
      • chicarica Re: Szukam wykonawcy hitu z Majorki 26.05.08, 08:55
        A nie "Porque te vas"?
      • Gość: Madlen Re: Szukam wykonawcy hitu z Majorki IP: *.Red-83-57-217.dynamicIP.rima-tde.net 25.07.08, 01:29
        Paulina Rubio-Ni una sola palabra.

• maria_antonieta " Baila Chiki-chiki"....de Rodolfo Chikiliquatre 26.05.08, 15:47

Sadze, iz idealnie odpowiada Twym muzycznym gustom. ;/
    • Gość: kasia Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 00:21
      www.youtube.com/watch?v=OA3NYxCtQo0
      Melendi - Caminando por la Vida
      nie ma dla mnie nic bardziej hiszpanskiego i kropka :]
      delikatne wplywy flamenco, zreszta jak w calej jego tworczosci
      cudo :)))
      uwazajcie bo nie trudno sie uzaleznic ;)

Voy, caminando por la vida
      Sin pausa pero sin prisas...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka