Gość: roso IP: 212.244.81.* 29.07.07, 15:23 Chciałem się wprowadzić w klimat , bo za 2 tyg wyyyyjazd. :-) Znam - jak większość : Las Ketchup , Macarena , Aventura . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaoli Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity 29.07.07, 21:57 Podczas wesela dwukrotnie puszczono jakiegoś hiciora, ale nie mam pojęcia co to było. Za pierwszym razem wszyscy machali husteczkami, a za drugim goście kręcili zdjętymi w szale zabawy krawatami. Może jakiś link do tej piosenki, bo to widać jakiś hit był. Miała jakiś wyraźnie powtarzający się motyw, a wszyscy jakby w szale czymś musieli machać - co to za piosenka? A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 29.07.07, 22:03 Napisałeś tak jakbyśmy byli na tym weselu . :-) Jakieś słowa tekstu napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity 30.07.07, 10:13 Niestety słów nie pamiętam, ale najwyraźniej to machanie czym popadnie było nierozerwalnie związane z tą piosenką. To tak jak kaczuchy, słyszysz pierwsze takty i wiadomo co robić. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 02:17 :))))))))))) Hmmm, no niestety nie wiem co to mogło byc :) Do załozyciela wątku: jesli interesuje Cie coś co jest "akuratnie grane w radiu i na imprezach" to poszukaj sobie takich wykonawców: El Canto del Loco David Bisbal Antonio Orozco Fito y Fitipaldis El Barrio Bebe Chambao La quinta estacion Mana Julieta venegas Estopa Amaral Paulina Rubio Dover Alejandro Sanz Shakira Soraya ....... itp, itd..... Zastrzegam, że nie wiem, jakiej muzyki słuchasz, co Ci sie podoba, podałam Ci wykonawców, których piosenki teraz non stop mozna usłyszec w radiu, co nie znaczy, że sa dobrzy :P Jedne z moich ulubionych, wprowadzajace w klimat hiszpanskiej imprezy to: Macaco - Con la mano levanta, Los Delinquentes - La primavera trompetera, czy spokojniejsze Chambao - Ahi estas tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 31.07.07, 19:10 BIG THX Już się biorę do roboty. A szukam muzyki letniej łatwej i przyjemnej. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxix Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.Red-88-1-220.dynamicIP.rima-tde.net 01.08.07, 14:24 Mala Rodriguez, Muchos Muchachos :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dugi Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:24 Mana tylko Mana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 03.08.07, 16:32 Szukam tzw. hiszpańskich rytmów , bo pop to nie za bardzo mi wchodzi , reagetton (czy jakoś tak) już mam , Mana sporadycznie mnie porywa. Dla mnie typowym przedstawicielem muzy z Hiszpani jest np. Juanes , czy niektóre kawałki Ricky Martina np. Pegate. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:18 to szukaj Shakiry po hiszpańsku i El barrio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roso Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: 212.244.81.* 03.08.07, 23:12 Shakire już mam , El barrio się szuka :-) . Thx i prosze o więcej . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 16:01 szukam piosenki ktora slyszalem czesto w hiszpanskich klubach. nie znam slow ani wykonawcy, wiem tylko ze zaczynala sie od syreny ktora bylo tez pozniej slychac w tle. pliss pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_p13 Re: szukam hiszpanskiej piosenki 14.09.07, 18:25 a może "la bomba" w wykonaniu king africa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:16 niestety niet:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulwik Re: szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.net81.citysat.com.pl 25.05.08, 13:15 video.aol.com/video-detail/warrock-5th-slot-pubhack/341796256 Jak by ktoś mógł mi wysłać tytuł i wykonawce tej piosenki albo chociaż wykonawce. Prosił bym o napiszane na kulwik@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: szukam hiszpanskiej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 13:07 Greek Zorba, sprawdz go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko MOZE KTOS ZNA?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 18:19 www.youtube.com/watch?v=lUJLWZlo-lA moze ktos wie jaki jest tytul tego kawalka albo kto wykonuje albo jakis link skad go moge sciagnac.plissss Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: MOZE KTOS ZNA?! 16.09.07, 09:55 wejdz na strone fiesta radio tam jest spora lista aktualnie popularnych kawalkow.W innych radiach non stop slyszalam nowego Enrique na przemian z Gloria Estefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: MOZE KTOS ZNA?! IP: *.Red-83-45-242.dynamicIP.rima-tde.net 17.09.07, 18:57 tez szukam tego tytulu ;] ciagle slysze to w pracy, ale nikt nie wie kto to, ani jak sie nazywa piosenka x] Odpowiedz Link Zgłoś
valdivia Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity 17.09.07, 02:43 Juanes z Hiszpanii??? To nowosc! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 11:24 na tym filmiku lepiej slychac. kawalek zaczyna sie od 3:40. pomozcie pliss www.youtube.com/watch?v=jr6anVaEDdY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
la_tia_julia Re: POMOC 18.09.07, 09:03 www.youtube.com/watch?v=0zGrJh8TKRA nie ma za co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: POMOC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:26 dzieeeeki dzieeeki dzieki ;*;*;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k60 Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:32 Tylko CAMARON!!!!!Jest niesamowity!!!To prawdziwy klimat Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badboy801 Szukam wykonawcy hitu z Majorki IP: 83.238.13.* 02.10.07, 10:36 Witam wszystkich! Dwa dni temu wróciłem z Majorki, super wakacje. Wielokrotnie w radiu słyszałem super piosenkę - bardzo mi się podobała, niestety nie znam wykonawcy i tytułu. Piosenka jest śpiewana przez dziewczynę, jest taka szybsza, a w refrenie padają słowa "donde es vas" lub "don des das" czy "donde estas" jakoś tak nie znam hiszpańskiego. Bardzo fajna piosenka i często u nich leci. Bardzo bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu wykonawcy lub tytułu. Z góry bardzo dziękuję - Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Szukam wykonawcy hitu z Majorki 26.05.08, 08:55 A nie "Porque te vas"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlen Re: Szukam wykonawcy hitu z Majorki IP: *.Red-83-57-217.dynamicIP.rima-tde.net 25.07.08, 01:29 Paulina Rubio-Ni una sola palabra. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_antonieta " Baila Chiki-chiki"....de Rodolfo Chikiliquatre 26.05.08, 15:47 Sadze, iz idealnie odpowiada Twym muzycznym gustom. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dajcie jakieś hiszpańskie hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 00:21 www.youtube.com/watch?v=OA3NYxCtQo0 Melendi - Caminando por la Vida nie ma dla mnie nic bardziej hiszpanskiego i kropka :] delikatne wplywy flamenco, zreszta jak w calej jego tworczosci cudo :))) uwazajcie bo nie trudno sie uzaleznic ;) Voy, caminando por la vida Sin pausa pero sin prisas... Odpowiedz Link Zgłoś