nnike 22.04.05, 15:39 I jakie są przyczyny kłucia pod mostkiem? Czy może być efektem skoków ciśnienia (od np. 123/77/128 do 162/95/123 w przeciągu paru minut)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:47 To zależy czy ciśnienie mierzone jest po wysiłku,zdenerwowaniu itp.Jakim aparatem,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: 217.153.84.* 22.04.05, 18:23 Lek na skoki cisnienia to powazna sprawa Bierze sie dosc dlugo leki ktorych jest strasznie duzo i nie wolno samemu brac od znajomej bo jej to pomoglo Koniecznie do lekarza Podane wyniki swiadcza o skokach ale trzeba zbadac na jakim tle sa te skoki np nerwowym tusza brak ruchu itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 22.04.05, 18:37 Mogą być nerwicowe, z powodu tzw. "przejść"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: 217.153.84.* 22.04.05, 22:17 Alez oczywiscie Sprawy nerwicowe maja scisly zwiazek Sproboj kiedys zamiast tabletki na obnizenie cisnienia wziasc tabletke na uspokojenie to przekonasz sie sama Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 23.04.05, 00:08 Jakie najlepiej kupić bez recepty? Bo jak się okazuje, melisa trochę za słaba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 08:36 mam podobny problem..skoki cisnien bliskiej mi osoby...własnie poszła do lekarza,,tez niesmiało poprosiłam ,aby zapytała o cos na uspokojenie...zobaczymy...uwazacie,ze skoki cisnien moga zalezec od stanu naszej psychiki ...rozwincie watek..ale jesli ktos z pozoru prowadzi spokojne zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: 217.153.84.* 23.04.05, 09:00 Czasem nie bierz sama zadnych lekow na cisni.bez lekarza Oprocz melisy jest bardzo duzo innych jeden z mocniejszych jest NERWOMIX bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 23.04.05, 10:08 Biorę Nitrendypinę pod okiem lekarza, natomiast przydałoby się coś na uspokojenie i likwidację tego kłucia pod mostkiem. Sęk w tym, że śpię dobrze, więc usypiające leki odpadają. Krople nasercowe? Sprobować można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: *.rev.vline.pl 23.04.05, 10:04 Mnie pomogły zwykłe krople nasercowe za 4 zł. Miałam bardzo podwyższone ciśnienie, czułam się niespokojna. Wzięłam 40 kropli i przeszło jak ręką odjął Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 23.04.05, 22:49 Już je mam i spróbowałam. Jest lepiej :) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś