Dodaj do ulubionych

Jak i czym leczy się skoki ciśnienia?

22.04.05, 15:39
I jakie są przyczyny kłucia pod mostkiem? Czy może być efektem skoków
ciśnienia (od np. 123/77/128 do 162/95/123 w przeciągu paru minut)?
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:47
      To zależy czy ciśnienie mierzone jest po wysiłku,zdenerwowaniu itp.Jakim
      aparatem,?
      • Gość: max Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: 217.153.84.* 22.04.05, 18:23
        Lek na skoki cisnienia to powazna sprawa Bierze sie dosc dlugo leki ktorych jest
        strasznie duzo i nie wolno samemu brac od znajomej bo jej to pomoglo Koniecznie
        do lekarza Podane wyniki swiadcza o skokach ale trzeba zbadac na jakim tle sa te
        skoki np nerwowym tusza brak ruchu itd itd
        • nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 22.04.05, 18:37
          Mogą być nerwicowe, z powodu tzw. "przejść"?
          • Gość: max Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: 217.153.84.* 22.04.05, 22:17
            Alez oczywiscie Sprawy nerwicowe maja scisly zwiazek Sproboj kiedys zamiast
            tabletki na obnizenie cisnienia wziasc tabletke na uspokojenie to przekonasz sie
            sama
            • nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 23.04.05, 00:08
              Jakie najlepiej kupić bez recepty?
              Bo jak się okazuje, melisa trochę za słaba jest.
              • Gość: wiola Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 08:36
                mam podobny problem..skoki cisnien bliskiej mi osoby...własnie poszła do
                lekarza,,tez niesmiało poprosiłam ,aby zapytała o cos na
                uspokojenie...zobaczymy...uwazacie,ze skoki cisnien moga zalezec od stanu
                naszej psychiki ...rozwincie watek..ale jesli ktos z pozoru prowadzi spokojne
                zycie...
              • Gość: max Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: 217.153.84.* 23.04.05, 09:00
                Czasem nie bierz sama zadnych lekow na cisni.bez lekarza Oprocz melisy jest
                bardzo duzo innych jeden z mocniejszych jest NERWOMIX bez recepty
                • nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 23.04.05, 10:08
                  Biorę Nitrendypinę pod okiem lekarza, natomiast przydałoby się coś na
                  uspokojenie i likwidację tego kłucia pod mostkiem. Sęk w tym, że śpię dobrze,
                  więc usypiające leki odpadają.

Krople nasercowe? Sprobować można :)
    • Gość: justyna Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? IP: *.rev.vline.pl 23.04.05, 10:04
      Mnie pomogły zwykłe krople nasercowe za 4 zł. Miałam bardzo podwyższone
      ciśnienie, czułam się niespokojna. Wzięłam 40 kropli i przeszło jak ręką odjął
      • nnike Re: Jak i czym leczy się skoki ciśnienia? 23.04.05, 22:49
        Już je mam i spróbowałam. Jest lepiej :)
        Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka