coronella 22.06.07, 19:39 lekki, trójkołowy, na pompowanych kołach pilnie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Joggera pilnie kupię 22.06.07, 21:48 Znalazłam coś takiego (od razu zaznaczam, ze nie mam nic wspólnego ze sprzedającym): www.allegro.pl/item205820175_wozek_jogger_spacerowka_trzykolowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Joggera pilnie kupię 22.06.07, 21:56 dzieki! wlasnie przed chwila kupilam identyczny na ebayu, tylko czerwony :) tak więc juz mam wozek nad morze, juhhuu!! Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Joggera pilnie kupię 22.06.07, 22:07 He, he a ja właśnie przed chwilą przeczytalam, Twój post, że z manii wózkowej można się wyleczyć i więcej wózków nie planujesz ;) Ale ten jogger rzeczywiście fajny jest. Gdyby nie to, że nie lubię trójkołówek, też bym się nad nim zastanowiła. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Joggera pilnie kupię 22.06.07, 22:14 wiesz, ja potrzebuje 2 takie wozki tylko i wylacznie nad morze. My zawsze bardzo duzo chodzimy na spacery, a z easyriderem nie bede sie tam pchac :) zaraz po powrocie wozki bede sprzedawac Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: Joggera pilnie kupię 22.06.07, 23:20 Jezeli lubisz jogging i chces najlepszy jogger, to ja polecilabym orginalnego Babyjogger na 20 calowych kolach. Mam taki wozek, jest wysluzony, teraz bedzie nim jezdzic moje trzecie dziecko. www.babyjogger.com powodzenia nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś