kaisa100 Re: Jaka teraz jest pogoda na JUkatanie? 22.10.07, 13:28 Sorry, za szybko wyslalam :) Pytanie moze glupie, ale internetowe prognozy -po pierwsze sa wzajemnie sprzeczne -a po drugie pokazuja duzo deszczu i temperature kolo 20 stopni. Jak jest przyblizona prawda? Nastawiac sie na deszcz? To bylby zawod, bo liczylam na slonce... Mozecie cos przyblizyc? Kasia Odpowiedz Link
koziorozka Re: Jaka teraz jest pogoda na JUkatanie? 22.10.07, 17:10 weather.yahoo.com/regional/MXXX.html dokładna prognoza (tylko na Celsjusza trzeba przeliczać) dla mnóstwa miast w Meksyku na 10 dni do przodu - polecam Odpowiedz Link
agnena Re: Jaka teraz jest pogoda na JUkatanie? 22.10.07, 19:29 Ja oglądając pogodę w Cancun jestem przerażona , lecę w piątek i myślałam ,że będzie słońce a tu deszcze i burze...........Czy wierzyć tym prognozom??????? Odpowiedz Link
mojito Pogoda w Cancun. 22.10.07, 21:42 Korzystam rowniez ze strony : www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Cancun Gdyby sie nie otworzyla to: www.wunderground.com Temperatura jest odpowiednia ale na Jukatanie ciagle trwa sezon deszczowo/burzowy. Z obecna pogoda wiec na dwoje babka wrozyla. Moze padac, moze nie... Podobnie jest z huraganami. Odpowiedz Link
koziorozka Re: Pogoda w Meksyku 22.10.07, 21:58 Kurde, masz rację. Jak zwykle zresztą :) Zapomniałam o www.wunderground.com/global/MX.html Odpowiedz Link
kaisa100 Re: Pogoda w Meksyku 23.10.07, 09:16 Dzieki! jestescie genialnie pomocni. jeszcze tylko jedno pytanie: a jak jest deszcz to trwa caly dzien, czy prtzelatuje i juz jest sucho? Np w Norwegii nawet najwiekszy deszcz czesto konczy sie po kilku godzinach i wyglada slonce. Jak jest na Jukatanie? Odpowiedz Link
bepi1979 Re: Pogoda w Meksyku 23.10.07, 13:03 pada krótko a intensywnie,jak na karaibach.. byłam w lipcu na Jukatanie w ciągu 14 dni padało 2 razy po 10 minut-)cały czas słonko, teraz moze być wiecej opadów ale spoko.. napewno nie tak jak u nas..tzn tam pada krótko a intensywnie i zaraz słonko a nie całymi dniami ..dzień szaraka tak jak dzisiaj w Katowicach buu-)) zazdroszcze Tobie urlopu, baw sie dobrze Odpowiedz Link