Gość: madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:55 Jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewangelizator_carvingu Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? 15.12.08, 10:02 jak na razie tak sobie tu masz info www.holidayinfo.sk/pl-pl/winter/resorts/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSS Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: 217.153.86.* 15.12.08, 17:34 Niestety narazie nie najlepiej - z teg co wiem to sporo sniegu jest tylko w wyzej polozonych terenach powyzej 1000 metrow. Ponizej nic nie dziala. Wiecej informacji oraz kamery ze słowackich stoków znalezć można Tutaj narty.slowacjawsieci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 16:23 dzięki, ale myślałam o tych, którzy już tam byli w ostatnim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? 16.12.08, 16:45 Z całym szacunkiem madziu do metod organoleptycznych. Chyba berdziej wiarygodne są aktualne informacje ze stronek i kamer, niż wiadomości np. sprzed tygodnia. Sytuacja może zmieniać się szybko. Halny potrafi roztopić góry śniegu w ciągu 3 dni, a dobre opady nasypać sporo w ciągu jednej nocy :) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: *.handelsbanken.se 16.12.08, 16:59 Byłem w ten weekend (13-14 grudnia) na Chopoku i sytuacja tam jest w miarę OK, tzn działa około 50% tras. Chodzi Biela Put, Jasna, Lukowa i 3 trasy w Zahradkach w tym FIS. /D Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? 16.12.08, 17:13 Jesteśmy właśnie w hotelu przy stacji Biela Put. Temperatura dodatnia, ale jeździ się dobrze, choć mokro :). Wg prognoz jutro ma dosypać śniegu, choć patrząc przez okno trochę wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 09:57 nie wiem czy kamerki są lepsze od tych wiadomości organoleptycznych, bo czy takie czy takie warunków na stokach nie zmienią. Kamerek i przepowieni internetowych potrafię znaleźć. Mnie bardziej zalezy na tych informacjach jednak organoleptycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scrat Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 08:55 Witam, czy ktoś się orientuje jakie warunki panują w Zubercu? Podobno pada tam śnieg i zastanawiam się, czy może zaczną coś naśnieżać? Wyjeżdżam tam na święta i mam obawy czy będzie po czym pojeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 09:59 obecnie warunki narciarskie są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.K. Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: 80.243.144.* 29.12.08, 15:13 WWW.BUKOVEL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Warunki narciarskie na Słowacji?? IP: *.blich.krakow.pl 30.12.08, 11:03 Aktualne zdjęcia ze Słowacji, dokładniej Chopok: www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=94384 Odpowiedz Link Zgłoś