Dodaj do ulubionych

obraz doswiadczonej aktywistki

06.10.05, 17:25
nasza dana to chyba ma jednak problemy mentalne. oskarzajac innych,ze nie
dziela jej entuzjazmu do pozytywnych wiadomosci z izraela,sama ,jako chyba
zawansowana wiekim, nie wie bidulka co pisze na wpisach innych forumowiczow.
moge dodac tylko,ze na moich nie dosc,ze pisze od rzeczy i zawsze
negatywnie,to jeszcze dosyc prostacko-wulgarnie ALL THE TIME. ma baba
tupet,nie mowiac juz,ze ma obsesje liczenia wpisow,liczenia komentarzy i
problemy z wyszukiwarka i chwalenia sie ile to juz ma wpisow dzisiaj.oj wej
jak wesolo.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30023672
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: obraz doswiadczonej aktywistki 06.10.05, 20:06
      pustemo...... ooooooooh..... znow otworzylas watek o mnie..... jaka jestem
      szczesliwa..... myslisz o mnie dzien i noc...... kiedy ty spisz, pustemko?

innych zainteresowan brak? dana dana über alles? nu, nu..... ale sie obnazasz
      pustemo.....
      • i-love-2-bike Re: obraz doswiadczonej aktywistki 06.10.05, 20:34
        ano ciotka nie spie w poludnie jak ty,jak rowniez dobrze mowie,ze nigdy
        kulturalnie sie nie odezwiesz,ani na temat,ani z sensem,czyli krytykuj siebie
        nie innych.
        • dana33 Re: obraz doswiadczonej aktywistki 06.10.05, 20:49
          ja cie pustemo skrytykowalam? jestem cala w och i ach taka zachwycona.
          nu, pisz do mnie jeszcze....
    • i-love-2-bike [...] 06.10.05, 21:00
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • krystian71 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:08
        hi,hi, popisal i zaimponowal, danie nie potrzeba wiele by jej zaimponowac, np
        przez powolanie sie na konwencje genewska z 1864 przy temacie "zywe tarcze"
        ,a ktora to konwencja dotyczyla TYLKO polepszenia losu chorych i rannych
        zolnierzy i utworzenia Miedz.Czerwonego Krzyza :)))
        • dana33 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:10
          nu, krystek, jak mi wiele nie potrzeba, to zaimponuj mi ty, bo tymczasem to
          nikak nie imponujesz....
          • i-love-2-bike Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:24
            dana33 napisała:

> nu, krystek, jak mi wiele nie potrzeba, to zaimponuj mi ty, bo tymczasem to
            > nikak nie imponujesz....

krystek ma nie tobie imponowac,tylko mnie,wiec sie lepiej od chlopa odwal,bo ci
            wlosy powyciagam z zazdrosci. ty masz antosia,arapa,samsone i kogo tam sobie
            zyczysz,ale krystek jest moj i koniec.
            • krystian71 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:34
              no chyba,ze to dla ciebie tylko sie tak wymadrzam ,choc na takie podstawy nie
              musialem starych podrecznikow wertowac:)a bez twojej tu obecnosci post Antosia
              skwitowalbym zwyklym wzruszeniem ramion,czyli jak zwykle:))0
            • dana33 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:39
              na pomooooooooc!!!!! tyle glupoty na raz to juz za duzo. ide robic tort dla
              psiapsiolki na jutro, przynajmniej cos pozytywnego, bo czytac ciebie wieczorem,
              bo calym dniu twoich bzdur juz nie mozna.... ile glupoty miesci sie w jednej
              pustemie..... uffff...
              • krystian71 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:44
                nu, juz nie badz taka zazdrosna, ciebie tez RAZ lubilem, nawet bardzo.
                Jak przez miesiac bojkotowalas to forum
                • krystian71 zapomnialem spytac z czego ten tort bedzie 06.10.05, 21:47
                  z marchewki przekladanej pasternakiem?
                  • i-love-2-bike Re: zapomnialem spytac z czego ten tort bedzie 06.10.05, 21:49
                    krystian71 napisała:

> z marchewki przekladanej pasternakiem?

cii z czulenta,do tego cala kostke koszernego masla z kg cukru,sloninka na
                    okraszenie i majonezem w srodku,pychotka a jaki dietetyczny. moze jeszcze pare
                    ziemniaczkow wkreci,juz zazdroszcze,ze tez ja tak lubie byc chuda,cholera
                    moglabym cpac tyle rzeczy,zeby nie ten moj przekret:))
                    • krystian71 Re: zapomnialem spytac z czego ten tort bedzie 06.10.05, 22:12
                      za duzo roboty, wole ziemniaczki ze skwarkami i zimne zsiadle mleczko,Zwlaszcza
                      w taki upalny dzien jak dzisiejszy wieczor :)Przez tte kaloryfery
                  • dana33 Re: zapomnialem spytac z czego ten tort bedzie 06.10.05, 23:28
                    a co cie obchodzi? dla ciebie jak zrobie to dodam troche arseniku, w koncu
                    bedzie spokoj... mam wyraznie mordercze uczucia w stosunku do durniow.
                    • krystian71 Arsenik,he,he 06.10.05, 23:31
                      hi,hi wloz jeszcze na chwile te szczeke, bo zaczynasz seplenic.

Przyszlo mi do glowy straszlewe przypuszczenie,ze zapieklac ja w tym torcie:(((
              • i-love-2-bike Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:44
                dana33 napisała:

> na pomooooooooc!!!!! tyle glupoty na raz to juz za duzo. ide robic tort dla
                > psiapsiolki na jutro, przynajmniej cos pozytywnego, bo czytac ciebie wieczorem,
                >
                > bo calym dniu twoich bzdur juz nie mozna.... ile glupoty miesci sie w jednej
                > pustemie..... uffff...

dobra ciotka,tylko nie jedz za duzo,bo cie antos od grubych wyzwie,nu bywaj
                sloneczko.
        • i-love-2-bike Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:14
          krystian71 napisała:

> hi,hi, popisal i zaimponowal, danie nie potrzeba wiele by jej zaimponowac, np
          > przez powolanie sie na konwencje genewska z 1864 przy temacie "zywe tarcze"
          > ,a ktora to konwencja dotyczyla TYLKO polepszenia losu chorych i rannych
          > zolnierzy i utworzenia Miedz.Czerwonego Krzyza :)))
          nie wiem dlaczego wszyscy maja takie zle humory na forum,jakies prywatne
          frustracje czy co, a antos cos dzisiaj zupelnie niedomaga. biedny chyba sie
          starzeje. sprawdz skrzynke,posle ci zdjecia z mojej podrozy do afryki,nareszcie
          sie zmusialam do skatalogowania i opisania ich,bo powoli juz zapominam,gdzie to
          psia mac bylo,czas znowu tam poleciec i pijac winko sobie przypomniec
          stare,dobre kolonialne czasy:))pozdr
          • dana33 krystianku i pustemko.... 06.10.05, 21:18
            lubie te wasze "sprawdz maila", albo "napisalam ci" ..... dyrektywy lataja w
            te i nazad, nie???? :)))))
            nu, pobawcie sie.... :))))
            • i-love-2-bike Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 21:21
              dana33 napisała:

> lubie te wasze "sprawdz maila", albo "napisalam ci" ..... dyrektywy lataja w
              > te i nazad, nie???? :)))))
              > nu, pobawcie sie.... :))))

i-love-u dana,ja tez to lubie,tym bardziej,ze lubil to i twoj pupilek manny,ze o
              krasuli nie wspomne. jak sie czlowiek nameczy z albumem,to siem chce
              pochwalic,juz robie sie bardzo zaawansowana komputerowo kochana,a to w moim
              podeszlym wieku sie liczy.
            • krystian71 Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 21:38
              ale ty jestes zalosna dana, az mi sie ciebie zal zrobilo, naprawde nigdy nie
              zawarlas jeszcze korespondencyjnych przyjazni? Zastanow sie , moze cos z toba
              jest nie tak.A rachelka fajna laska, z przyjemnoscia jej zdjecia poogladam.
              Moglabys pewnie i ty, gdybys byla normalna
              • i-love-2-bike Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 21:43
                krystian71 napisała:

> ale ty jestes zalosna dana, az mi sie ciebie zal zrobilo, naprawde nigdy nie
                > zawarlas jeszcze korespondencyjnych przyjazni? Zastanow sie , moze cos z toba
                > jest nie tak.A rachelka fajna laska, z przyjemnoscia jej zdjecia poogladam.
                > Moglabys pewnie i ty, gdybys byla normalna

e tam moze ja dopuscimy do trojkata,my se bedziemy obgladac albumy wirtualne a
                dana nam bedzie gotowac,bo ja mam juz dosyc kuchni, wlasnie pieke jablecznik z
                moich wlasnych jablek,mniam,mniam,pewnie wieczorem jak moja trzodka z kolesiami
                sie dopnie to nic dla mnie juz nie bedzie,ale,ja tak,czy tak na diecie
                bezcukrowej,zeby antosiowi sie przypodobac,po 40 pompek robie:)))
                • krystian71 Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 21:49
                  a ja jem chleb z nutella i wcale nie mysle o antosiu :)
                  • i-love-2-bike Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 21:50
                    krystian71 napisała:

> a ja jem chleb z nutella i wcale nie mysle o antosiu :)

co ty cpasz,to samo co moj synek,ciagle go wale po lapach,wiesz ile to ma
                    kalorii?:)))
                    • krystian71 Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 22:15
                      antos liczy posty, a ty kalorie, a mi to wcale nie zabiera apetytu
              • dana33 Re: krystianku i pustemko.... 06.10.05, 23:26
                pewno ze nigdy. jak z toba nie zawarlam, to reszta sie nie liczy, nie
                krystianku?
          • krystian71 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:36
            ok, zaraz sprawdze, ja tam mam dobry humor,tylko troszki sen mnie morzy, chyba
            przez to,ze OPEC zaczalsezon grzewczy :)
            • i-love-2-bike Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:37
              krystian71 napisała:

> ok, zaraz sprawdze, ja tam mam dobry humor,tylko troszki sen mnie morzy, chyba
              > przez to,ze OPEC zaczalsezon grzewczy :)

nastepny kapec,co chodzi spac z kurami,jak antos:))
      • antek_cukierman Ja? Snuję się za tobą? 06.10.05, 21:16
        Ja mam cię w sempiterni, jak każdego kretyna. Co nie zwalnia mnie z obowiązku
        pokazywania publiczności, że kretyn jest kretynem.
        Zgodisz się ze mną, rybko?
        • i-love-2-bike Re: Ja? Snuję się za tobą? 06.10.05, 21:20
          antek_cukierman napisał:

> Ja mam cię w sempiterni, jak każdego kretyna. Co nie zwalnia mnie z obowiązku
          > pokazywania publiczności, że kretyn jest kretynem.
          > Zgodisz się ze mną, rybko?

nie prosiaczku,zgodze sie,ze sie starzejesz,smutniejesz i markotniejesz,jak
          rowniez zgodze sie prosiaczku,ze snujesz sie od watku do watku jakos tak
          beznamietnie,gdzie twoj dawny polot,donosiki,werwa,kunszt przeklinania,antos na
          boga co z toba chlopie,dzieci cie mecza po nocach,bo nie wierze,ze kobiety to
          robia? no keep smiling,zycie nie jest takie zle,zawsze gdzies tam jest jeszcze
          gorzej.
    • dana33 Re: Idiotka forumowa i-love-2-bike napisała: 06.10.05, 21:08
      piekne to nie antos? trzeba zanotowac ta perelke.... :))))
    • i-love-2-bike [...] 06.10.05, 21:30
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • krystian71 Re: Rybciu najdroższa, pogadaj z remkiem i krystk 06.10.05, 21:42
        ty ,jemu tez chyba cos jest, a ja mam dzis taki dzien dobroci dla zwierzat , ze
        i tego indywiduum zal mi sie zrobilo.
        To nie kaloryfery mnie rozbieraja,to te smetne posty bez tresci
        • i-love-2-bike Re: Rybciu najdroższa, pogadaj z remkiem i krystk 06.10.05, 21:44
          krystian71 napisała:

> ty ,jemu tez chyba cos jest, a ja mam dzis taki dzien dobroci dla zwierzat , ze
          >
          > i tego indywiduum zal mi sie zrobilo.
          > To nie kaloryfery mnie rozbieraja,to te smetne posty bez tresci

tylko ty sie nie dobieraj do kaloryferow,bo grzeja:))
    • dan34bratdany33 Re: obraz doswiadczonej aktywistki 07.10.05, 08:54
      i-love-2-bike napisała:

> nasza dana to chyba ma jednak problemy mentalne. oskarzajac innych,ze nie
      > dziela jej entuzjazmu do pozytywnych wiadomosci z izraela,sama ,jako chyba
      > zawansowana wiekim, nie wie bidulka co pisze na wpisach innych forumowiczow.
      > moge dodac tylko,ze na moich nie dosc,ze pisze od rzeczy i zawsze
      > negatywnie,to jeszcze dosyc prostacko-wulgarnie ALL THE TIME. ma baba
      > tupet,nie mowiac juz,ze ma obsesje liczenia wpisow,liczenia komentarzy i
      > problemy z wyszukiwarka i chwalenia sie ile to juz ma wpisow dzisiaj.oj wej
      > jak wesolo.
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=30023672

Rowerzystko-przestan bo cie podam do Mosadu.Moze i masz racje ale my jestesmy
      narodem wybranym wiec mamy prawo sie mylic.Nie chce w tym miejscu byc
      stronniczym chociaz moglbym bo jestem brat dany co prawda z nieprawego loza
      ale zawsze to wybrany i wy goje polskie moglibyscie nam tez dac w koncu
      mozliwosc(nie wtracac sie jezeli nie pro)pozabijac troche ludzi a nie byc
      ciagle zabijanym.Jak juz zatluczemy ostatniego muslima to pogadamy.Narazie
      to my gora a kto na gorze ten rzadzi a kto rzadzi ten rozdaje sprawiedliwosc.
      Nowosc dla was?-szkoda.
    • kropka Re: obraz doswiadczonej aktywistki 07.10.05, 10:58
      znów Wam odbiło?
      A potem będzie płacz, że wątek na Oślej.
      Będzie tam za 5 minut
      • goldbaum to nie warto sie juz dopisywac? 07.10.05, 10:59
        czy jak?
      • krystian71 NAJBARDZIEJ ZAWIEDZIONA BEDZIE DANA 07.10.05, 11:03
        Ona tak lubi watki o sobie, powaznie kropciu, przemysl to,ja tu nic takiego
        strasznego nie widze.
        Najwyzej cukiermantla troszke poprzycinaj, zniknie ta idiotka forumowa z tytulu
        jego postu i juz bedzie gites
        • dan34bratdany33 Re: NAJBARDZIEJ ZAWIEDZIONA BEDZIE DANA 07.10.05, 11:10
          krystian71 napisała:

> Ona tak lubi watki o sobie, powaznie kropciu, przemysl to,ja tu nic takiego
          > strasznego nie widze.
          > Najwyzej cukiermantla troszke poprzycinaj, zniknie ta idiotka forumowa z
          tytulu
          >
          > jego postu i juz bedzie gites

Ty masz ahmed racje.A kto ma racje to stawia kolacje,znowu zyskalem.
          Ja juz zdazylem poczytac troche rowerzystki i ona tez mi na antysemitke do
          odstrzalu zalatuje-mowiac szczerze a nie jezdze na rowerze.
          • krystian71 ty przestan prezyc muskuly i razem ze mna Kropcie 07.10.05, 11:28
            pochwal, zobacz jak tu sie zrobilo milo i wpadlo troche swiezego powietrza.
            Jakbys i ty wiedzial z kim trzymac i na kogo glosowac, to bys tez mial teraz
            wplywy we wladzach :)
      • dana33 kropka!!!! 07.10.05, 11:35
        nie skreslaj..... fajny watek.... :)))
        • krystian71 nu widzisz dancia,jam sie pierwszy za toba wstawil 07.10.05, 11:36

• dana33 Re: nu widzisz dancia,jam sie pierwszy za toba ws 07.10.05, 11:38
            nu, krystianek, zawsze wiedzialam, ze mnie lubisz....
      • i-love-2-bike Re: obraz doswiadczonej aktywistki 07.10.05, 14:33
        kropka napisała:

> znów Wam odbiło?
        > A potem będzie płacz, że wątek na Oślej.
        > Będzie tam za 5 minut

TNIJ SLEPO TNIJ SLEPO TNIJ SLEPO TNIJ SLEPO, tylko zostaw dane,bo ona lka jak
        osiol na oslej,jak tam poleci.
        • dana33 Re: obraz doswiadczonej aktywistki 07.10.05, 14:45
          ty nie tylko pustema, ale do tego lzesz hucpowato.
          nie lkam nigdy.
          tymczasem na pierwszej stronie oslej ty tam krolujesz razem z remkiem i
          pendzelkiem. i nawet nie mozesz oskarzac kropki o stronnictwo, bo jak chcialam,
          zeby wywalila pewien watek, to sie zaparla w ziemie jak osiol wlasnie i nie
          chciala. ona nikak nie po mojej stronie, bo jak by byla, to by zabanowala
          polowe forumowiczow, z toba na czele, pustemo....
    • samsone Doskonaly watek , doskonaly tez przyklad dla 07.10.05, 12:36
      teorii Mahommeda:

Jednocześnie Mahomet uczy, że kobiety są ułomne intelektualnie oraz duchowo.
      Al-Bukhari (2:541) przekazuje słowa Proroka: "Nie spotkałem nikogo bardziej
      odartego z rozumu i pobożności niż kobiety".
    • puls.usa Re: obraz doswiadczonej aktywistki 07.10.05, 14:38
      aktywistka coraz czesciej uzywa
      ((((((((( lub )))))))
      widac dawno na przeszkoleniu nie byla
      • i-love-2-bike Re: obraz doswiadczonej aktywistki 07.10.05, 14:40
        puls.usa napisał:

> aktywistka coraz czesciej uzywa
        > ((((((((( lub )))))))
        > widac dawno na przeszkoleniu nie byla

moze dzisiaj u dentysty byla i nie chce na balkonie nalapac za duzo komarow w
        zeby. TNIJ KROPA TNIJ KROPA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka