Dodaj do ulubionych

Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londynie

22.04.04, 13:17
razem z kolezanka A. dziekujemy towarzystwu za przybycie (sztuk 6 w sumie)
bawilysmy sie swietnie
kolezanka A. musi zalozyc sobie nicka w domu i napisze jutro

kolejne imprezy kulturalne juz wkrotce
czy macie jakies preferencje tematyczne czy cenowe
ja proponuje w roznych dniach tygodnia
moje zainteresowania to (kolejnosc dowolna):
folk/world music
jazz
muzyka powazna
teatr
zarelko
piffko w ciekawym towarzystwie
zwiedzanie

oczywiscie niektore tylko da sie robic wieczorem

czekam na sugestie

Obserwuj wątek
    • jagienka.harrison Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 13:28
      Ja jak zwykle wtrącę (operę za) trzy groszewink
      Ja proponuję wycieczkę krajoznawczą do Derbyshirewink ugoszczę was kawą, herbatą,
      babką herbacianą i ciastkami owsianymiwink
      a tak naprawdę jak będziecie kiedyś coś robić w weekend, zwłaszcza w sobotę, to
      mój mąż w ramach rekompensaty za wtedy kiedy miałam z nim jechać do Londynu
      zaproponował mi że mogę sama sobie pojechac na dzień do Capitol, pociągiem to
      jest 2 godz więc spoko.
      Wiec mam nadzieję że się kiedyś wszystkie spotkamy zanim wyrosną mi pierwsze
      siwe włosy!
      • izabelski Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 14:13
        no to koniecznie musimy cos zorganizowac

myslalam o niedzieli 06.06 - w imieniny miesiaca
        rzuce propozycje na osobny watek i zobaczymy ile chetnych osob zglosi sie
      • kingaolsz Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 14:31
        Jagienka ZAPRASZAMY smile))))))))))))))))

Kinga wink
        • mrufkaa Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 20:37
          Iza,
          czy moge jako pierwsze wysunac zarelko?smile))
          teatr koniecznie, czy ktos by nie chcial na Shakespeare'a do The Globe?
          ja bym jeszcze chetnie na flamencosmile

Kolezanke A. bardzo zapraszamy i oczekujemysmile)))
          tylko ktora A.?
          Bo ta, z ktora wracalam tez bardzo chciala nas poczytacsmile
          • izabelski Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 22:40
            Wiesz chyba umiesz czytac w moich myslach - wczoraj opowiadalam menzowi o
            naszym spotkaniu i wspomnialam the Globe - tylko, ze tam sie chyba tylko stoi a
            ja ostatnio mialam klopoty z moimi plecami i nie moge stac dlugo, bo mnie
            wszystko boli
            A. to byla ta z dlugimi wlosami a A. ktora wracala z toba miala krotkie smile
            Flamenko tez uwielbiam - poszukajmy cxos w tym stylu - jakie sa twoje granice
            finansowe, bo mnie osobiscie jest glupio narzucac cene biletu dla wszystkich

a co powiedzialabs na Tango Argentynskie?
            • mrufkaa Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 23:11
              Tango argentynskie kojarzy mi sie z kims, kto teraz wyklada na Cabo
              Verde...smile))) Bardzo chetnie!!!!
              Moje dzisiejsze granice finansowe, po wreczeniu draft checku mojemu prawnikowi,
              wygladaja tak, ze nie wiem za co jutro pojade na Stansted, zeby odebrac
              przyjaciolkesmile))
              Czyli generalnie, Iza, jak najtaniej! no, ale tak, zebysmy poszly...
              • izabelski Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 22.04.04, 23:50
                no to fajnie - lece szukac dat i miejsc....
                • aniaheasley Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 23.04.04, 08:53
                  Ja poprosze tak:
                  1. Teatr, balet, opera
                  2. Flamenco, cos kubanskiego albo w ogole world music

Jest tylko takie niebezpieczenstwo ze jezeli pkt 2. to moj maz bedzie chcial
                  sie ze mna ciagnac, no ale zawsze moge mu powiedziec ze ide na koncert polskiej
                  muzyki barokowej.
          • jagienka.harrison Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 23.04.04, 13:32
            O Boże czy to tylko ja tu marzę o wieeelkim sobotnim lunchu/brunchu z pyszną
            kawą?...
            Flamenco - świetna sprawa! Macie super pomysły.
    • farpakon Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 23.04.04, 09:24
      no, prosze, a to ciekawy watek sie rozwinal. jestem jak najbardziej za nastepnymi spotkaniami! bawilam sie swietnie i mam tylko lekki niedosyt towarzyski, no, ale przybylam ostatnia. dzieki jeszcze raz i pozdrowienia dla wszyskich.
      co do propozycji izy, "generalnie jestem za, a nawet przeciw". mysle, ze im taniej, tym lepiej, kazdego bedzie stac. jestem za teatrem, jazzem, piwkiem, world music. lubie tez tez pare innych rzeczy, nowe chetnie poznam, jak flamenco.
      pozdrawiam i do zobaczenia
    • mamamon Re: Operowanie, czyli strasznie we dworze w Londy 23.04.04, 10:00
      No to i ja sie wlacze. Bardzo chetnie dolacze do Was. Zwlaszcza na Tango por
      Dos w Peacock. Napiszcie, kiedy i co planujecie.
      m.
    • izabelski otwieram nowy wontek (n/t) 23.04.04, 15:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka