Dodaj do ulubionych

zaklepanie miejsca w zlobku

12.06.05, 22:39
ile wczesniej nalezy zaklepac miejsce w zlobku.od wrzesnia wracam do pracy,a
nie wiem kiedy mam dokonac wszelkich formalnosci./pozdrawiam/aga
Obserwuj wątek
    • agus8 Re: zaklepanie miejsca w zlobku 13.06.05, 07:16
      no chyba juzsmile, my idziemy od wrzesnia do zlobka i juz w kwietniu zlozylismy
      podanie, ale chyba to zalezy od zlobka, wiec moze powinnas sie doweidziec w
      swoim zlobku..pozd
    • monique76 Re: zaklepanie miejsca w zlobku 13.06.05, 08:43
      To zalezy od tego jak mocno oblegany jestzlobek... Ja mieszkam w Wawie w
      dzielnicy, gdzie jest malo mlodych ludzi z dziecmi.. i bylam w zlobku zapytac o
      mozliwosc przyjecia gdzies pod koniec lipca - a mala zaczela chodzic do zlobka
      od poczatku sierpnia.. Wiec najlepiej dopytac po prostu w zlobku, do ktorego
      chce sie wyslac dziecko.
      W naszym zlobku pani kierownik mi mowila, ze u nich w zasadzie nie ma takich
      zapisow raz w roku bo dzieci przychodza w roznych terminach do zlobka (tak jak
      np konczy sie macierzynski mamie). Do tego stale dzieci odchodza bo rodzice
      rezygnuja np ze wzgledu na choroby..
      • katterrina Re: zaklepanie miejsca w zlobku 13.06.05, 16:58
        o rany a gdzie to jest? Ja mam kłopot bo nie mogę znalezc miejsca dla mojego
        Filipa w żólbku obok mnie jest juz pelna lista dzieci. Mieszkam na Woli moze
        ktos zna namiary na fajny luzny żłobek w tej dzielnicy lub na Żoliborzu,
        pozdrawiamsmile
        Kasia i Filip

monique76 napisała:

> To zalezy od tego jak mocno oblegany jestzlobek... Ja mieszkam w Wawie w
        > dzielnicy, gdzie jest malo mlodych ludzi z dziecmi.. i bylam w zlobku zapytac
        o
        >
        > mozliwosc przyjecia gdzies pod koniec lipca - a mala zaczela chodzic do
        zlobka
        > od poczatku sierpnia.. Wiec najlepiej dopytac po prostu w zlobku, do ktorego
        > chce sie wyslac dziecko.
        > W naszym zlobku pani kierownik mi mowila, ze u nich w zasadzie nie ma takich
        > zapisow raz w roku bo dzieci przychodza w roznych terminach do zlobka (tak
        jak
        > np konczy sie macierzynski mamie). Do tego stale dzieci odchodza bo rodzice
        > rezygnuja np ze wzgledu na choroby..
    • mama_pysiaczkow Re: zaklepanie miejsca w zlobku 13.06.05, 11:14
      u nas zapisy na wrzesień były w marcu. teraz chyba nie ma juz miejsc. ale
      często we wrzesniu rodzice rezygnują z miejsca...
      • agulka04 Re: zaklepanie miejsca w zlobku 13.06.05, 11:26
        a u nas można zapisać z dnia na dzień smile
        spyataj u siebie - to będzie najlepsza opowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka