Gość: gruba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 16:52 dlaczego boimy sie odpowiedzialnosci?? jak juz mamy za cos byz odpowiedzialni to widzimy to w najgorszych barwach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: odpowiedzialnosc 03.06.04, 23:45 Ja tam się nie boję. Są gorsze rzeczy, których powinno i należy się bać, niż odpowiedzialność. Ale do odpowiedzialności trzeba dorosnąć, a nie wszystkim chce się zadać sobie ten trud. Odpowiedz Link Zgłoś
kurdebelemax Re: odpowiedzialnosc 04.06.04, 04:06 Ja tam sie odpowiedzialnosci nie boje, wiem jak to wyglada, z czym to sie je i na jakim talerzu :-p Jak ktos sie tego boi to znaczy ze jest zielony i mlokos, musi poczekac az kolor bedzie inny :-p Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: odpowiedzialnosc 04.06.04, 10:04 Gość portalu: gruba napisał(a): > dlaczego boimy sie odpowiedzialnosci?? jak juz mamy za cos byz odpowiedzialni > to widzimy to w najgorszych barwach?? Pojęcie "odpowiedzialności" służy głównie do manipulowania ludźmi, by ograniczyć ich wolność. Odpowiadanie np. sobie prowadzi do odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
abranight Re: odpowiedzialnosc 04.06.04, 10:32 Odpowiedzialność to podstawa harmonii. Odpowiedz Link Zgłoś