hetacus 17.10.03, 13:11 ...że nie zdążę dzisiaj zaistnieć na tym forum. Ale udało się. Co za dzień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:14 Hej, a już myślałam, że nie udało Ci się zleźć wczoraj z tej chmurki i odpłynąłeś w siną dal...:))) Witaj Hetakusie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:16 meg25 napisała: > Hej, a już myślałam, że nie udało Ci się zleźć wczoraj z tej chmurki i > odpłynąłeś w siną dal...:))) > Witaj Hetakusie:))) Jak miło, że jesteś Meg! Na chmurce było cudnie, ale to było wczoraj. A dzisiaj telefony, papierzyska, 500 spraw do załatwienia na wczoraj. Ale już chyba wszytsko załatwiłem; Weekend mi się należy ! Przedłużony ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:20 Ha, ha, chciałbyś! A jaka pogoda dzisiaj u Ciebie? Czy słońce świeci jak u mnie czy nadal mżawa?? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:28 meg25 napisała: > Ha, ha, chciałbyś! A jaka pogoda dzisiaj u Ciebie? Czy słońce świeci jak u > mnie czy nadal mżawa?? Jest nijako, rano mżyło, teraz jest ciut lepiej, ale ciężkie chmury nie dają nadziei na najmniejszy promyk słońca. Skandal !!! Rano ja wychodziłem do pracy było tylko + 3 stopnie ciepła (a raczej zimna). Dnie coraz krótsze, coraz zimniej... . Ech, żeby tak można było zapaść w sen zimowy i obudzić się w kwietniu... Albo odlecieć do ciepłych krajów... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:31 Możemy Cię podwieźć do tych ciepłych krajów naszą śmieciarą ;-) Witaj hetacusie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:34 mandaryn_ka napisała: > Możemy Cię podwieźć do tych ciepłych krajów naszą śmieciarą ;-) > Witaj hetacusie :-) Ha, ha, z Wami akceptuję każdy środek transportu. Nawet mogę jechać na osiołku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:40 Ha, ha...na osiołku, to ja pojadę, a Ty będziesz grzecznie dreptał obok mnie i ciągnął osiołka za sznurek, no chyba , że się odwróci, to wtedy za ogon;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:45 mandaryn_ka napisała: > Ha, ha...na osiołku, to ja pojadę, a Ty będziesz grzecznie dreptał obok mnie i > ciągnął osiołka za sznurek, no chyba , że się odwróci, to wtedy za ogon;-) To może dokupię mały wózek i osiołek z Tobą na grzbiecie mnie pociągnie. Kupię taki wózek, żeby Meg też się zmieściła. Mam nadzieję, że osiołki są silne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:49 To , kup od razu trzy:-) Trzy osiołki, trzy wózki, bo wiesz, my z Meg na wózki chciałybyśmy swoje sukienki zapakować :-) A Ty pewnie jakieś samochody do zabawy ;-) Jeden osiołek, mógłby skapitulować i okazałoby się, że to my osiołka musielibyśmy nosić na pleckach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:54 mandaryn_ka napisała: > To , kup od razu trzy:-) > Trzy osiołki, trzy wózki, bo wiesz, my z Meg na wózki chciałybyśmy swoje > sukienki zapakować :-) > A Ty pewnie jakieś samochody do zabawy ;-) > Jeden osiołek, mógłby skapitulować i okazałoby się, że to my osiołka > musielibyśmy nosić na pleckach;-) Mój wózek chyba też musiałbym Wam odstąpić na fatałaszki. Na dwa wózki chyba nie dałybyście rady zapakować swoich rzeczy - ileż to możliwych wariantów pogody po drodze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:55 ha, ha...No tak i ta toaletka z kosmetykami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:57 mandaryn_ka napisała: > ha, ha...No tak i ta toaletka z kosmetykami;-) buciki, pantofelki, czółenka... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:59 kapelusze, pióropusze, wachlarze, koronkowe rękawiczki... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:00 mandaryn_ka napisała: > kapelusze, pióropusze, wachlarze, koronkowe rękawiczki... no, jakbyście chciały zostać w kraju to ja nie będę nalegał ;-) zima może być łagodna Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:04 No i wszystko jasne !!!!!! MEG :-( !! HETACUS NIE CHCE NAS ZABRAC Z SOBĄ !!:-( Będziemy grzeczne, o b i e c u j e m y. Choć to taaaaakie trudne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:07 mandaryn_ka napisała: > No i wszystko jasne !!!!!! > MEG :-( !! > HETACUS NIE CHCE NAS ZABRAC Z SOBĄ !!:-( > Będziemy grzeczne, o b i e c u j e m y. Choć to taaaaakie trudne ;-) JA WAS NIE CHCĘ ZABRAĆ ?! Wręcz przeciwnie, deklaruję chęć przebywania tam gdzie zdecydujecie, nawet mogę zostać w kraju ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:08 Jasne, że trudne, jeszcze jak!!! Ale dla Hetakusa to ja jestem gotowa na, na, nawet na bycie grzeczną. Hetakusie, zabierz nas, prosimyyyy....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:10 meg25 napisała: > Jasne, że trudne, jeszcze jak!!! Ale dla Hetakusa to ja jestem gotowa na, na, > nawet na bycie grzeczną. Hetakusie, zabierz nas, prosimyyyy....:)))) Zabieram, porywam. Cała radość po mojej stronie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:14 Ale jak nawet trochę narozrabiamy, to nie będziesz nas karcił? Obiecaj! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:15 meg25 napisała: > Ale jak nawet trochę narozrabiamy, to nie będziesz nas karcił? Obiecaj! Będę karcił, ale... ostroznie, subtelnie, z wyczuciem, klasą i wyrozumiałością Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:18 Tak jak tylko Ty potrafisz??? Nie wątpię...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:21 meg25 napisała: > Tak jak tylko Ty potrafisz??? Nie wątpię...:))) Będę się bardzo starał i dam z siebie wszytsko :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:20 Uffff...... No to skoro jesteśmy juz tak daleko od punktu w którego wyruszylismy, to chciałabym Ci powiedziec Hetacusie, że moja koleżanka dała mi taki mały prezent. Zaraz spawdzę co jest w środku, bo tak fajnie cyka ?? O !! Co to moze być ?? Podobne do zegarka , ale chyba?? O RANY !! TO BOMBA !! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:26 mandaryn_ka napisała: > Uffff...... > No to skoro jesteśmy juz tak daleko od punktu w którego wyruszylismy, to > chciałabym Ci powiedziec Hetacusie, że moja koleżanka dała mi taki mały prezent > . > Zaraz spawdzę co jest w środku, bo tak fajnie cyka ?? > O !! > Co to moze być ?? > Podobne do zegarka , ale chyba?? > O RANY !! uffff, zadrżałem; na szczęście spojrzałem niżej na drzewko wątku. Jest wpis Mandarynki o dwie minuty późniejszy, zatem - to nie była bomba ! Ale co ? > TO BOMBA !! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:28 No, co Wy dzieciaki, to tylko mała bombka, przecież niedługo Święta:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:31 Taaaaak, mała bombka, która porozrywała nasze gacie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:33 meg25 napisała: > No, co Wy dzieciaki, to tylko mała bombka, przecież niedługo Święta:)))))) raczej święto - rocznica Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:29 Wysakujcie z wózków i padnij !!!!!!!! Buuuuuuuuum!!! No tak i nasze sukienusie fruwają w kawałkach po całej drodze! zawartośc hetakusowego wózka też ! I co my teraz zrobimy ?? A teraz test dla Ciebie Hecatusie na Twoją wyrozumiałość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:31 mandaryn_ka napisała: > Wysakujcie z wózków > i padnij !!!!!!!! > Buuuuuuuuum!!! > > No tak i nasze sukienusie fruwają w kawałkach po całej drodze! zawartośc > hetakusowego wózka też ! > I co my teraz zrobimy ?? > A teraz test dla Ciebie Hecatusie na Twoją wyrozumiałość ;-) ha, to nie jest takie złe ! Z przyjemnością popatrzę na Was bez sukienek ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:35 Hej, spójrz na siebie, Ty też jesteś bez;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:37 Ha, ha, ha bravo Meg! Dodaj, bez sukienki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:40 mandaryn_ka napisała: > Ha, ha, ha bravo Meg! > Dodaj, bez sukienki ;-) Bez sukienki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:37 meg25 napisała: > Hej, spójrz na siebie, Ty też jesteś bez;)))) ja jednak wolę popatrzeć na Was, kto wie kiedy taka okazja się powtórzy. Poza tym - zwyczajnie nie mogę oderwać wzroku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:42 hetacus napisał: > > ja jednak wolę popatrzeć na Was, kto wie kiedy taka okazja się powtórzy. Poza > tym - zwyczajnie nie mogę oderwać wzroku ;-) Może Ci podważyć? Mandarynko, masz jakąś szpatułkę???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:36 Oj...... Ale to miał być pretekst do wypróbowania Twojej wyrozumiałości, a nie do oglądania nas w podwiązkach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:39 mandaryn_ka napisała: > Oj...... > Ale to miał być pretekst do wypróbowania Twojej wyrozumiałości, a nie do > oglądania nas w podwiązkach :-( ale taka okazja się pojawiła... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:42 Odwróć się i nie patrz ! Muszę jakoś zawiązać na biodrach styrzępy mojej sukienki!! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:44 mandaryn_ka napisała: > Odwróć się i nie patrz ! > Muszę jakoś zawiązać na biodrach styrzępy mojej sukienki!! pomogę Ci wiązać, przecież nie mogę Cię tak zostawić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:50 Oj, może jednak nie, bo jak ściśniesz, to pęknie ten strzęp materiału i zostanę bez niczego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:52 mandaryn_ka napisała: > Oj, może jednak nie, bo jak ściśniesz, to pęknie ten strzęp materiału i zostanę > > bez niczego :-( no właśnie ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:53 hetacus napisał: > pomogę Ci wiązać, przecież nie mogę Cię tak zostawić ;-) Co Wy chcecie wiązać, te nitki?? Masz tu Mandarynko liście palmowe i zrób sobie spódniczkę. Ja już mam, podoba Wam się?? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:55 meg25 napisała: > hetacus napisał: > > > pomogę Ci wiązać, przecież nie mogę Cię tak zostawić ;-) > > Co Wy chcecie wiązać, te nitki?? Masz tu Mandarynko liście palmowe i zrób > sobie spódniczkę. Ja już mam, podoba Wam się?? owszem ładnie, ale wzięłaś zdecydowanie za duże liście, weź takie maleńkie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:57 Hetakusie! Nie podpuszczaj!! :-( Aliście sama sobie uzbieram, takie, żebys nic, a nic nie zobaczył ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:04 No wiesz, przecież nie będę sobie nosa zakrywać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:55 O to rzeczywiście niezłe rozwiązanie, uwijmy sobie jeszcze wianki na główki z żółtego mleczu. Będziemy wyglądać jak rusałki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:57 mandaryn_ka napisała: > O to rzeczywiście niezłe rozwiązanie, uwijmy sobie jeszcze wianki na główki z > żółtego mleczu. Będziemy wyglądać jak rusałki:-) i przepaski z liści na biodra. I hasajmy sobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:58 Hetacusie zaintonuj jakąs pieść Kupały Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:01 mandaryn_ka napisała: > Hetacusie zaintonuj jakąs pieść Kupały Pieśni ku czci Kupały nie znam, ale możemy oddać cześć Swiatowidowi albo Lelum Polelum. Chociaż, nie wiem czy oni nie potrzebują ofiary z ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:04 Oj ...no, co tak na mnie patrzysz.. ?? Chyba nie chcesz powiedzieć, że masz zamiar posadzić mnie na tym rozpalonym przed chwilka ognisku ?? Ojej jestem jeszcze taka młoda !! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:07 patrzę i myslę, jak tu zakpić sobie z Lelum Polelum... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:09 A co takiego Lelum Polelum?? Mam nadzieję, że nie jakaś przyprawa do pieczystego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:09 hetacus napisał: > patrzę i myslę, jak tu zakpić sobie z Lelum Polelum... już wiem, wezmę wszystkie Wasze fatałaszki, sukienki, zrobię kukły z siana i słomy i przyozdobię Waszymi ciuchami. Zanim Lelum Polelum się zorientuje w oszustwie my będziemy daleko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:14 Ty to znajdziesz zawsze rozwiązanie!! Meg, Hetacusie - uciekajmy !! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:18 Szkoda, że trzeba było poświećić Wasze fatałaszki, ale i tak w tym biegu wyglądacie nader uroczo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:10 No, teraz na mnie patrzy, fakt, jestem starsza, ale jeszcze bym sobie trochę pożyła... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:15 Meg...już znalazł rozwiązanie:-) W nogi, póki jeszcze nie zmienił zdania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:16 meg25 napisała: > No, teraz na mnie patrzy, fakt, jestem starsza, ale jeszcze bym sobie trochę > pożyła... pożyjesz, pożyjesz, nie dam Ci zginąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Dziękuję Wam !!! 17.10.03, 15:29 W świetnym nastroju wracam z pracy dzięki Wam Mandarynko i Meg (kolejnośc oczywiście alfabetyczna). Życzę Wam na weekend dobrego nastroju i słoneczka w serduszkach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Dziękuję Wam !!! 17.10.03, 15:32 Dużo, dużo słońca i samych fajnych chwil podczas weekendu!! Pa! Trzymaj się!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka MEG!! HETACUSIE!! 17.10.03, 15:28 A tak po drodze, to chciałam Wam życzyć cieplutkiego i spokojnego weekendu. Żebyście sobie mogli w spokoju odpoczywać i nie mysieli uciekać przed żadnym Lelum Polelum. Trzymajcie się cieplutko !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: MEG!! HETACUSIE!! 17.10.03, 15:30 I Ty się trzymaj Mandarynko, spędź ten weekend najlepiej jak potrafisz i wróć w poniedziałek uśmiechnięta i wypoczęta!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:49 No, nie wiem co na to obrońcy praw zwierząt... MY dwie?? No, nie wiem...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:50 Ha, ha... Ale i osiołki dwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:35 Nie odlatuj Hetakusie, no, chyba, że będziesz tam miał dostęp do netu. Snu zimowego też nie polecam, wiesz ile Ci z życia ucieknie??;)) Mnie dzisiaj obudziło słońce, spojrzałam w okno i po prostu... chce się żyć! Chociaż trawa pokryta była szronem. Fakt. I nogi mi zmarzły. Fakt. No, ale znamy już tyle sposobów na dobrą rozgrzewkę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:37 No właśnie jednym z takich sposobów jest... jazda z Mandarynką i ze mną śmieciarą do sadu po malinówy:))) Ubiegłaś mnie Mandarynko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:43 meg25 napisała: > No właśnie jednym z takich sposobów jest... jazda z Mandarynką i ze mną > śmieciarą do sadu po malinówy:))) Ubiegłaś mnie Mandarynko:))) oczywiście bardzo liczyłem np. na wylot do ciepłych krajów w dobrym - Waszym - towarzystwie. Musielibyśmy tylko wybrać kraj o ustabilizowanej sytuacji politycznej. W Tunezji chyba jest pod tym względem jako tako :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:48 mandaryn_ka napisała: > Proponuję Wyspy Owcze! Ale tam chyba jest zimno !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:54 Aj tam zimno! Ale jest duzo owieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:56 mandaryn_ka napisała: > Aj tam zimno! > Ale jest duzo owieczek. wciśniemy się w ich tłum i będzie nam ciepło ? Ale te zapachy... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:02 Ech tam zapachy!! Ale z Ciebie fransuki piesek. W oborze nigdy nie pracowałeś, czy co ?? Pożyczę Ci spinacz do bielizny. Zepniesz sobie nosek i nie będziesz nic czuł:-) A ja bedę szła przed Tobą i będę psikać dezodorantem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:04 mandaryn_ka napisała: > Ech tam zapachy!! Ale z Ciebie fransuki piesek. W oborze nigdy nie pracowałeś, > czy co ?? > Pożyczę Ci spinacz do bielizny. Zepniesz sobie nosek i nie będziesz nic czuł:- ) > A ja bedę szła przed Tobą i będę psikać dezodorantem ;-) O, w każdej sytuacji jest rozwiązanie. Tylko od czasu do czasu spinacz trzeba będzie zdjąć i rozmasować nosek. Liczę na Twoją pomoc w tym względzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:07 Mmmmmmmmm.........rozmasuję Ci jak tylko potrafię najdelikatniej... Hmmm...tylko czym by się tu posłużyć ? Wiem !! Rękawicą bokserską :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:09 mandaryn_ka napisała: > Mmmmmmmmm.........rozmasuję Ci jak tylko potrafię najdelikatniej... > Hmmm...tylko czym by się tu posłużyć ? > Wiem !! Rękawicą bokserską :-) eeee, wtedy nie byłoby tego koniecznego wyczucia w tak delikatnej materii jak masowanie noska. Tylko dłonią i bardzo delikatnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:22 :-(... Naprawdę tylko dłonią ?? I niczym innym ?? Hmmm......już miałam ochotę na... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:24 mandaryn_ka napisała: > :-(... > Naprawdę tylko dłonią ?? > I niczym innym ?? > Hmmm......już miałam ochotę na... ależ ja jestem otwarty, nawet na inicjatywę ze strony kobiet. A zatem ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:26 Ale... To mogłoby Ci się nie spodobać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:35 mandaryn_ka napisała: > Ale... > To mogłoby Ci się nie spodobać :-( no nie wiem, pewnie szykujesz jakiś podstęp ! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:41 trochę jestem nieswój, co Ty tam zamyślasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:46 A... hmmm.... Nic takiego Pewnie to do mnie nie podobne, bo... chciałam tylko..... no.....mmmmm......:-) aj, tam ! pójde jednak po te rekawice bokserskie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 14:52 nie nadają się ! Zrobisz mi krzywdę i będziesz mieć wyrzuty sumienia ! Delikatnych paluszków Twych potrzebuje mój nosek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:01 A mogą być moje delikatne usteczka ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:05 mandaryn_ka napisała: > A mogą być moje delikatne usteczka ? :-) nucę sobie odę do radości !!! Ależ masz wyczucie czego potrzebuje mój nosek. Rozumiem, że nosek na początek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:11 Hmmm...czyżbym to miała wypisame na czole ?? Skąd wiesz ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:13 No, muszę tu wkroczyć, żeby nie doszło do jakiejś nieobyczajności;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:18 Ha, ha, ha !! Wiedziałam Meg, że zareagujesz !!;-) Przybij piątkę ;-) Oddaję Hetacusa w Twoje ręcę. Jest Twój cały i zdrowy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:20 No, nie mogę, to Ty mnie tak podpuszczasz Mandarynko??? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:21 hmmm, jako mężczyzna czuję się odpowiedzialny za Was obie. A nijakiej nieobyczajności tutaj nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:13 mandaryn_ka napisała: > Hmmm...czyżbym to miała wypisame na czole ?? > Skąd wiesz ?? :-) a tak sobie marzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: a już się bałem... 17.10.03, 15:20 Hetacusie, Meg mnie zastąpi...:-)Będzie nie mniej przyjemnie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:49 meg25 napisała: > Smieciarą do Tunezji?????:000 Meg, czyż to nie romantyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: a już się bałem... 17.10.03, 13:54 meg25 napisała: > Jak diabli:)))))) ha, ha, wiedziałem, że przyznasz mi rację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:04 Bo ja już się pogubiłam, śmieciara czy osiołki? Tunezja czy Wyspy Owcze? Ma być romantycznie czy z zapachami????? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:05 meg25 napisała: > Bo ja już się pogubiłam, śmieciara czy osiołki? Tunezja czy Wyspy Owcze? > Ma być romantycznie czy z zapachami????? Meg łap wątek, wytężaj umysł, wkrótce Nardowody test Inteligencji. Uważna analiza tego wątku może być świetnym treningiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:11 O rany, trudno się połapać jak się jeszcze robi kilka rzeczy na raz!!! Nie mam jeszcze weekendu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:12 meg25 napisała: > O rany, trudno się połapać jak się jeszcze robi kilka rzeczy na raz!!! Nie mam > jeszcze weekendu:(( ale jaki fantastyczny trening z przedmiotu "podzielność uwagi" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:17 Widać podzielność uwagi nie jest moją mocną stroną:(( Ha, w końcu muszę mieć jakieś wady;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:19 meg25 napisała: > Widać podzielność uwagi nie jest moją mocną stroną:(( Ha, w końcu muszę mieć > jakieś wady;))) eee, na pewno wszystkie "podwątki" kontrolujesz; to chyba tylko taka kobieca kokieteria ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:31 Kokieteria nie kokieteria, już pełna kontrola;))) Najgorzej kiedy piszę właśnie posta i... dzwoni telefon:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:36 mam nadzieję,że się nie mylisz i nie dyktujesz treści posta do telefonu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:38 Nie, ale trudno mi nieraz przestawić głos z uśmiechniętego na poważny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:40 meg25 napisała: > Nie, ale trudno mi nieraz przestawić głos z uśmiechniętego na poważny:))) no, żeby Ci ułatwic zycie możemy wybrac jakieś smutne i dołujące tematy ... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:46 gdybyś jednak chciała - z Tobą o wszystkim . Choćby o założeniach budżetowych na rok 2004 ... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 14:59 No dobra. Niech będzie poważnie. Poważnie to jestem wkurzona bo mój komputer chodzi dziś jak żółw na potrójnym hamulcu. Ja jeden wpis, a Wy cztery. Wrrr:((( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 15:03 złóż zobowiązanie, że w następnym tygodniu się poprawisz :-) Będziemy szczegółowo analizować relacje między ilością Twoich postów a naszych ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 15:08 Nie mam wpływu na ten diabelny sprzęt:((( Chodzi sobie jak chce, ale obiecuję, że przynajmniej będę się starała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 15:12 meg25 napisała: > Nie mam wpływu na ten diabelny sprzęt:((( Chodzi sobie jak chce, ale obiecuję, > że przynajmniej będę się starała:)) będziemy Cię zatem pilnować i skrzętnie odnotowywać każdy post ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: RATUNKU!!!! 17.10.03, 15:15 Oj, chyba jakieś czary, przestraszyła się ta moja maszyna czy co? Ocknęła się, nareszcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś