specjal1 03.07.02, 04:43 właściwie pozostaje jedno wyjście ucieczka z tego przeklętego piekła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mistle_ Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 09:04 specjal1 napisał(a): > właściwie pozostaje jedno wyjście ucieczka z tego przeklętego piekła. Specjal, o 4:43 nad ranem widzi się wszystko w ciemnych barwach... W południe świat będzie wyglądał o wiele przyjaźniej, uwierz. Pozdrawiam :-) Mistle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: To wszystko jest do bani IP: 212.160.165.* 03.07.02, 09:08 Pieklo, niepieklo.... kwestia interpretacji. To co dla Ciebie jest pieklem, dla innych moze byc rajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: To wszystko jest do bani IP: 195.116.222.* 03.07.02, 09:36 Moze spac po nocach nie mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 10:31 specjal1 napisał(a): > właściwie pozostaje jedno wyjście ucieczka z tego przeklętego piekła. kup szesciopak, wypij doszczętnie, wtedy zaczną ci się podobać kobiety, których nigdy byś oto nie podejrzewał, a świat stanie się przyjazny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 10:50 apf napisał(a): > specjal1 napisał(a): > > > właściwie pozostaje jedno wyjście ucieczka z tego przeklętego piekła. > > kup szesciopak, wypij doszczętnie, wtedy zaczną ci się podobać kobiety, których > > nigdy byś oto nie podejrzewał, a świat stanie się przyjazny:) ostatnio sześciopak przewija się tutaj jako środek zaradczy na wszelkie bolączki... może czas spróbować? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 11:06 mistle_ napisał(a): > ostatnio sześciopak przewija się tutaj jako środek zaradczy na wszelkie > bolączki... > może czas spróbować? ;-) > W Irish Pubie widziałem napis, który mówił, że rzeczywistość jest halucynacją wywołaną brakiem alkoholu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 12:25 apf napisał(a): > mistle_ napisał(a): > > ostatnio sześciopak przewija się tutaj jako środek zaradczy na wszelkie > > bolączki... > > może czas spróbować? ;-) > > > > W Irish Pubie widziałem napis, który mówił, że rzeczywistość jest halucynacją > wywołaną brakiem alkoholu:) Niezłe! :-) A halucynacje to bym dopiero miała, oj miała - po tym sześciopaku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 12:28 mistle_ napisał(a): > apf napisał(a): > > > mistle_ napisał(a): > > > ostatnio sześciopak przewija się tutaj jako środek zaradczy na wszelk > ie > > > bolączki... > > > może czas spróbować? ;-) > > > > > > > W Irish Pubie widziałem napis, który mówił, że rzeczywistość jest halucyna > cją > > wywołaną brakiem alkoholu:) > > Niezłe! :-) > > A halucynacje to bym dopiero miała, oj miała - po tym sześciopaku... ;) > > hehehe, jak się uprę to dwa sześciopaki są mi potrzebne by przestać czuć ból istnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 12:40 apf napisał(a): > hehehe, jak się uprę to dwa sześciopaki są mi potrzebne by przestać czuć ból > istnienia:) to Ty jesteś bardzo nieekonomiczny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 13:25 Tu sześciopak, tam sześciopak, gdzie indziej pół litra i kolejna flaszka... Cóż my tu mamy - klub zaawansowanych alkoholików;-) czy może otwórzmy netowy sklep monopolowy? I jaki jest powód, że autor wątku chce stąd wiać? Przecież nikt mu nad główką z siekierką nie stoi - nie podoba się - niech nie odwiedza tej strony.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 13:30 white.falcon napisał(a): > Tu sześciopak, tam sześciopak, gdzie indziej pół litra i kolejna flaszka... Cóż > > my tu mamy - klub zaawansowanych alkoholików;-) czy może otwórzmy netowy sklep > monopolowy? I jaki jest powód, że autor wątku chce stąd wiać? Przecież nikt mu > nad główką z siekierką nie stoi - nie podoba się - niech nie odwiedza tej > strony.:-) Fachowo to się nazywa: negatywny sposób zwalczania stresu. Co kto lubi, jeden nie je mięsa, inny pije tanie wino, a przede wszystkim, moim zdaniem, szesciopak pozwala zrelatywizować swój stosunek do problemu. Nie pomoże, ale też nie zaszkodzi, zwłaszcza wypity w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 13:38 Jak żyję, nie słyszałaem/am, by spożywanie napojów wyskokowych komuś rozwiązało problemy i to w sposób relatywistycznie optymistyczny. Otóż, sześciopak w dobrym towarzystwie to fajna rzecz - bawiąca, ucząca, dyskutująca, ale nie problematycznie rozwiązująca, chyba że problem stanowi nabycie otegotegoż sześciopaka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 13:43 white.falcon napisał(a): > Jak żyję, nie słyszałaem/am, by spożywanie napojów wyskokowych komuś rozwiązało > > problemy i to w sposób relatywistycznie optymistyczny. Otóż, sześciopak w > dobrym towarzystwie to fajna rzecz - bawiąca, ucząca, dyskutująca, ale nie > problematycznie rozwiązująca, chyba że problem stanowi nabycie otegotegoż > sześciopaka;-) Oczywiście, na każdej paczce papierosów jest napisane, że szkodzą, a na butelkach z piwem, alkoholem tego napisu nie ma. Powietrze też szkodzi, ale jakoś nikt się od oddychania długo nie potrafi powstrzymać. Jak ktoś wierzy może pójść sobie do kościoła i się pomodlić, też pomaga iluzorycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 13:53 No to chyba rozwiązaniem jest udanie się do kościoła z sześciopakiem i pomodlenie się, a potem rozwiązywanie problemów za pomocą konsumpcji sześciopaka w towarzystwie garbatego kościelnego i nieletnich ministrantów w zakrystii;-) Wszystkie środki zaradcze w jednym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 17:22 Nie mówiłem o stronie ani o liście dyskusyjnej mówiłem o moim p******** świecie. Dzięki za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 17:25 Jajco, bryluj dalej pyszałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: To wszystko jest do bani IP: *.dialup.supermedia.pl 03.07.02, 17:25 specjal1 napisał(a): > Nie mówiłem o stronie ani o liście dyskusyjnej mówiłem o moim p******** świecie > . > Dzięki za zainteresowanie. a co w nim jest takiego p***...? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To wszystko jest do bani 03.07.02, 23:07 Nieładnie wyganiać pierzastą kulkę. A może cuś ci chce zakomunikować?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Special!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 23:18 widzisz chlopie.. przyganial kocioł garnkowi.. niedawno krytykowałes nas razenm z def-em za urzalanie sie nad soba.. a teraz sam chcesz byc głaskany.. Weż sie w garsc.. musisz być twardy ( sam takie hasła głosiłes). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Special!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 23:25 Bredzisz?.. doktor potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Special!!! 03.07.02, 23:31 Nie. Po prostu nie lubię być wyganianą pierzasta kulką nie bardzo wiadomo dlaczego. Chętnie podyskutuję na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Special!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 23:35 Ale o czym?.. I czemu ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Special!!! 03.07.02, 23:38 Jakoś mnie wszyscy dziś maja dość. Akurat miałam wolny dzień i miałam wrażenie, że naobrażałam stado ludzi - niechcący. Chyba powinnam napisać - RATUNKU JESTEM RYBKĄ, albo wybrać se inne forum.:-)( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Special!!! IP: *.acn.waw.pl 03.07.02, 23:41 pierzasta rybka? ty idz juz spac.. to rada na dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Special!!! 03.07.02, 23:43 Orliczko, daj sobie trochę czasu, za bardzo wszystko bierzesz do siebie i tak też nerwowo troszkę reagowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Special!!! 03.07.02, 23:49 Dzięki za radę. Pa, pa. Pojawię się za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Special!!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 00:47 Gość portalu: Belbo napisał(a): > pierzasta rybka? > > ty idz juz spac.. to rada na dzis:) rozsmieszyles mnie, a to jest cos, bo nie mam wcale humoru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Special!!! 04.07.02, 18:29 white.falcon napisał(a): > Jakoś mnie wszyscy dziś maja dość. Akurat miałam wolny dzień i miałam wrażenie, > > że naobrażałam stado ludzi - niechcący. Chyba powinnam napisać - RATUNKU JESTEM > > RYBKĄ, albo wybrać se inne forum.:-)( na erotyczne, tam dopiero rozwiniesz skrzydełka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Special!!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 23:47 dobre:) apf napisał(a): > white.falcon napisał(a): > > > Jakoś mnie wszyscy dziś maja dość. Akurat miałam wolny dzień i miałam wraż > enie, > > > > że naobrażałam stado ludzi - niechcący. Chyba powinnam napisać - RATUNKU J > ESTEM > > > > RYBKĄ, albo wybrać se inne forum.:-)( > > na erotyczne, tam dopiero rozwiniesz skrzydełka:)) > Odpowiedz Link Zgłoś