bol

(4 wyniki)
  • wczoraj bylam na kontroli , dzieci super w zasadzie prawie wszystko oki doki poza moja prawa nerka, nie wiem jak ale jest zapchana, mam bole lekarz stwierdzil ze musze przecierpiec az do porodu chyba ze bedzie jeszcze gorzej to polozy mnie do kliniki gdzie beda musieli dokonac zabiegu wkladajac cos takiego co bedzie zapobiegac zapychaniu i gromadzeniu sie moczu hm... nigdy o czyms takim nie slyszalam, w zasadzie pije bardzo duzo i nie mam problemow z oddawaniem moczu a wiec ..s...
  • mam pytanie bo od 2 dni wlasnie tak mnie cmi nad pepkiem dzwonilam do gina wczoraj i mowi ze tak ma byc bo dzieci uciskaja na cos tam i rozciaga sie macica ale czy wy tez tak mialyscie lub macie uspokoje sie troche zaczelam 25tc
  • Minął miesiąc od cesarki (miałam znieczulenie zewnątrzoponowe) a ja wciąż odczuwam dyskomfort podczas chodzenia. Sciślej mówiąc utykam, mięśnie lewej nogi nie doszły do siebie. Zastanawiam się co z tym zrobić, czy spróbować rozćwiczyć tą nogę, czy też zgłosić się do lekarza, ale jakiego?? Będę wdzięczna za wasze uwagi.
  • Dziewczyny od wtorku boli mnie podbrzusze, z prawej strony tak jak by bolał jajnik. NAjgorzej jest gdy wstaję, nie mogę się wyprostować i jak idę to powłuczę prawą nogę za sobą, byłam na ostrym dyrzuże - oczywiście nie wiedzą co mi jest - zrobili badania niby wszystko ok....? NAjgorzej jest w ostatniej fazie oddawania moczu wtedy ból się nasila i ciężko mi wstać ..... czy Ktoś wie co to może być ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się