bol

(60 wyników)
  • Zastanawia mnie jak to jest. Zawsze co miesiac czuje bol jajnika w okolicy owulacji. I wlasnie nie wiem czy to jest moment owulacji, czy przed owulacja? W tym miesiacu staralismy sie o dziecko w dwa dni przed tym bolem i w dniu tego bolu, bo liczylam ze to wlasnie owulacja. Szkoda ze po jeszcze nie probowalismy. I teraz mysle jakie mamy szanse.. Czy ktorej z Was udalo sie zajsc w ten sposob?
  • dziewczyny mieliscie jakis bol w chwili implantacji oczywiscie ktory byl potwierdzony ciaza dzis jest moj 3 dzien wyzszych temperatur i mam dziwny bol w podbrzuszu i bole jajnika czasem uklucia a bol jest taki przytlumiony w poniedzialek bylam u gina i mialam usg wiec bylam w trakcie owulacji a ibyla jeszcze szanasa ze jesli bedziemy wspolzyc to moze sie uda i tak zrobilismy ale czy to juz moze byc czas implantacji nie za wczesnie?
  • czy ktoras z was tak miala?,, za tydzien okres powinnam miec a dostalam taki atak bolu okresowego ze m pojechal po nospe forte bo nie moge wyrobic, ledwo teraz tu siedze i pisze, od kilkunastu miesiecy staram sie o dziecko, nigdy nie mialam takiego bolu na tydzien przed okresem, czy ktorej sie tak zdarzylo? moze to normalne, tli mi sie nadzieja ze moze sie cos kluje, ale moze poprostu czasem sie tak zdarza i normalnie okres przychodzi, tylko mi poprostu zdarza sie to po raz pierws...
  • Witam, od zawszze mam bardzo bolesne miesiaczki, ale obecna to jakis koszmar, zawsze trwalo to okolo 5 dni, dostalam okres jak zawsze reguralnie po 30 dniach, na 2 dzien wieczorem dostalam takich boli ktore trwaly cala dobe, mialam problem z ruszeniem sie z lozka, bole byly bardzo silne skurczowe ale krwawienie bardzo slabe, dzis jest 4 dzien a po okresie ani sladu, bole slabsze ale napiecie i bol w podbrzuszu dalej, bardzo mnie to martwi na jutro jestem zapisana do lekarza ale bardzo si mar...
  • witam jestem w 18 tyg ciazy i codziennie mam bole zoladka- zaczyna sie poznym popoludniem, trwa w wiekszosci caly wieczor- przy czym wieczorem pojawia sie dodatkowo uczucie pelnosci i napiecia w calym brzuchu...Czy tez tak mialyscie? czy to raczej powod do niepkoju?
  • Dziewczyny czy Wy tez tak mialyscie,ze bolal Was brzuch jak na miesiaczke i krocze?? Wczoraj mialam taki bol nieprzyjemny,ze glowa boli:( Wzielam nospe forte,ale nie chcialo przejsc. Zasnelam z takim bolem,ale obudzilam sie juz na szczescie bez niego. Czy mialyscie moze takie bole,i czy nic zlego sie wydarzylo? Buziaczki!:*
  • chyba zaraz zwarjuje od pieciu dni mam dziwny bol brzucha,nigdy takiego nie mialam to jest takie uczucie ciagniecia w dol nie potrafie tego opisac i ten bol i nabrzmienie piersi a zamiast okresu w 27dc pojawilo mi sie delikatne plamienie.Dodam ze jest to moj 6 cykl z Luteina i nigdy wczesniej nie mialam takich objawow.W niedziele robilam test,wynik negatywny.Dzwonilam do gina kazal poczekac jescze ok tygodnia i powtorzyc test jezeli wczesniej sie nie pojawi@.Czy ktoras z Was tak ...
  • Dzisiaj zauwazylam lekko brazowy sluz. Czy to cos zlego? I takze od jakiejs godziny pobolewa mnie podbrzusze... Na razie do lekarza nie moge isc, bo w szkole jestem i jeszcze nie wiedza, ze jestem w ciazy... Prosze o pomoc, nie chce stracic dzidziusia...
  • Witam... Dziewczyny dzisiaj juz robilam test ale mi nie wyszedl ..:/ pech jak kr... a po drugie zdaje mi sie ze to i tak za wczesnie na test.. do okresu pozostalo mi 8 dni... ale od wczoraj piersi mnie bola , ciagna z kazdej strony :( urosly chyba z rozmiar! odczuwam pieczenie w prawym jajniku.. i teraz mam pytanie czy ktoras tak miala?? lub ma na poczatku ciazy?? warto 7 dni przed okresem robic test?? co o tym myslicie?? dodam ze staramy sie z mezem o rodzenstwo dla naszej coreczki ..po...
  • Dziewczyny, jestem w 4tyg3dniu ciąży, wiem, że wczesna ciąża. Testy robiłam i wychodzą pozytywne. Jednak od wczoraj zaczął mnie pobolewać brzuch jak na okres, nie boli bardzo ale jest zbliżony do bólu okresowego. Miałyście tak samo? Pomimo tego wyszło, że wszystko dobrze? Dziś byłam na becie, powtórka w poniedziałek a teraz siedze i rycze, że się znowu nie udało (to byłoby moje 3 poronienie). Łykam też utrogestan (200) 2 tabletki dziennie i się modle aby wszystko było dobrze. Wkurza mnie...
  • mam pytanie, dzisiaj mam 20 dzien cyklu i od kilku dni boli mnie tsrasznie dol brzucha, kluje, dziwnie boli, czy uwazacie ze to moze byc ciaza?dodam ze cykle mam 24-25 dniowe. bardzo chcialabym zeby to byla ciaza...czy ktoras miala podobnie???
  • bol :((4)

@ w pazdzierniku 10.10.2008 w listopadzie 11.11.2008 dzis dopiero 26 a mnie boli w podbrzuszu :( czyzby to dni płodne????
  • dziewczyny jestem w 11 tygodniu ciazy strasznie od paru dni boli mnie glowa niepomaga nawet apap czy mozna wziasc cos innego z gory dziekuje
  • Witam Jestem w 38tc i dzis wystepuja od rana bole w podbrzuszu takie same jak podczas okresu dotego uczucie pojscia na kibelek. czy to juz czas
  • Hej Kobitki Nie to zebym sie nakrecala, ale od ok. trzech dni boli mnie podbrzusze jak na @. Najdziwniejsze jest to, ze do @ jeszcze tydzien. Innych dziwnych przypadlosci brak, no moze lekki bol w dolnej czesci plecow. Czy to moze COS oznaczac?? Wiecie o czym mysle... Czy to moze byc Fasolka?? Czy ktos tak mial??
  • mam wielka prosbe jestem w 37 tygodniu ciazy i strasznie boli mnie podbrzusze, bylam u lekarza ale mowi ze jest wszystko w porzadku. Bol ten nasila sie zwlaszcza rano po przebudzeniu. Nie wiem sama czy boli mnie naciagnieta skora, czy moze dzieje sie cos zlego. Pomozcie
  • czy we wstepnej fazie ciazy to normalne, zeby brzuch bolal tak jak przed spodziewanym okresem?
  • jako objaw ciazy, kiedy sie u was pojawil? w okolicach "okresu" czy wczesniej?
  • Witajcie...od jakiegos miesiaca strasznie bola mnie pachwiny i spojenie lonowe.Lekarz twierdzi, ze to w wyniku ulozenia dziecka (stuka mnie ponoc glowa?!?!?!) W ciagu dnia jest ok, ale wystarczy, ze dluzej pobede w jednej pozycji - siedzacej czy lezacej i juz mam problemy motoryczne, jakbym sie "zastala". Wstawanie to meka. Potem jak "rozchodze" jest juz ok, czyli ruch robi dobrze. Ale lekarz, gdy zapytalam sie, czy wiecej chodzic powiedzial, ze kategorycznie nie, a wiecej odpoczywac....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się