bol

(9 wyników)
  • Biore juz 3 opakowanie novynette ale od 2 tygodni nie moge kochac sie z moim facetem bo odczuwam silny bol podczas wkladania czlonka a do tego libido znacznie spadlo czy to moze byc wina tabletek czy poczatek jakiegos zapalenia??
  • od niedawna biore regulon.Wczoraj wzielam 11 tabletke,zauwazylam tez dziwny bol jajnikow,takie jakby klucie po lewej stronie..Czy to moze byc przez tabletki ? z gory dziekuje za odp.
  • Biore 3 opakowanie tabletek Yasminella i boli mnie czesto brzuch ,zwlaszcza w nocy. Co sie dzieje, czy to grozne? Mozecie cos doradzic?
  • biore tabletki 2 tygodnie i nic mnie przez ten czas nie bolalo az do dzis,caly dzien bolalo mnie nisko w podbrzuszu i jajniki jak sadze.Czy to normalne?
  • Biore yasminelle od 8 miesiecy i teraz mam problem-bola mnie okropnie nogi, lydki, zwlaszcza gdy wstaje (!) rano. Zrobilam badania na krzepliwosc krwi i wyszly ok. Co teraz robic -odstawic yasminelle?Zastapic drugim preparatem antykoncepcyjnym?Lekarz kazal poobserwowac nogi jeszcze z miesiac i powiedzial,ze jak problem nie ustapi to nalezy odstawic tabletki. Jezeli ktoras z was miala podobne problemy prosze o rady!
  • czy to normalne ze przy pierwszym opakowaniu tabletek boli brzuch?dzien w dzien?
  • Czesc!!! mam pewne obawy co do bolu brzucha... od poniedzialku silnie boli mnie podbrzusze..najpierw myslalam ze to jajnik terz boli mnie calosc...boli jak usiade..jak nagle wstane ..jak ide...bol nie jest taki straszny do wytrzymania al eobawiam sie ze to moze byc oznaka ..ciazy??? dodam ze odstawilam tabletki i po odstaweiniu doklandie 10 dni kochalam sie z moim narzeczonym ...tylko ze to nie byl pelny stosunek..wlasciwie nie wszedl we mnie caly tylko kawaleczek i to na chwilke i oczy...
  • Witam!Skonczylam 1 opakowanie Harmonetu, toleruje go bardzo dobrze, wlasciwie zadnych skutkow ubocznych, przynajmniej narazie. Nie wiem czy przyjmowanie tabletek anty ma jakis wplyw na bol nog? ostatnio zauwazylam(od jakis 2-3 dni) ze troche jakby bolaly mnie nogi(w kosciach).. nie wiem czy to moze byc wynikiem przyjmowania tabetek, czy po portsu tego ze ostatnio mam malo ruchu i mi sie ganty zastaly?:) prosze o odpowiedz, bo trohce mnie ten fakt niepokoi!! pzdr
  • Moj ukochany bardzo chcial sprobowac seksu anlnego. Ja nie mam nic przeciwko temu i tez bardzo bym tego chciala. Probowalismy juz dwa razy jednak odczowam okropny bol. Czy to moze byc efektem jakiejs choroby odbytu, czy tak sie dzieje po prostu dlatego, ze tam jest sucho i tarcie powoduje bol? W takim razie czego mozna uzyc aby nawilzyc to miejsce i zmniejszyc bol? Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje i serdeczne pozdrawiam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się