bol

(5 wyników)
  • dla dziecka powyzej 6rz w uk mozna kupic oprocz herbatki mietowej, w pl podalabym krople zoladkowe a tu dzis poje mietowka a jutro wybiore sie cos kupic. A tak swoja droga czy tu istnieje pojecie aptek calodobowych???
  • magda(4)

Jak to jest ze zwolnieniem chorobowym w anglii bedac w ciazy? czy daja bez problemu np. nudnosci, bol pleców?
  • Jestem po usunieciu osemek i nie mam sily pisac dlaczego pisze tu nie na zdrowiu. Na odchodnym dostalam do lapki paracetamol(co 4h 2razy 200mg) i diclofenack (1 razy co 8h). Paracetamol nie dzialal na mnie nigdy. Probowalam to wytlumaczyc pielegniarce przed wyjsciem, ale byam zbyt nieprzytomna po GA, zeby sie klocic. Wyladowalam z powrotem w klinice nastepnego dnia rano, bo o 5-tej bylam jak nadmuchany work z jednej strony. Obejrzeli, powiedzieli, ze tak ma byc i mam czekac. Dz...
  • Dziewczyny, pisze na forum, bowiem czas juz zabrac sie za napisanie "birth plan" (biora mnie na indukcje 25go wrzesnia, a ja caly czas sie zastanawiam, wziac epidural, czy nie. Boje sie, bo, czy oby nie spowolni to porodu, czy bede czula, kiedy przec skoro nic nie bede czula, jak szybko bede mogla stanac na wlasnych nogach. Z drugiej strony nie mam pojecia, jak bardzo porod moze bolec, a ja jestem strasznym tchorzem. Ktore z Was poprosily o epidural przy pierwszym porodzie, czy ma...
  • czesc czy orientujecie sie jakie znieczulenie wybrac pod czas porodu, które jest najbardziej bezpieczne , kiedy trzeba powiedziec ze chce poród ze znieczuleniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się