bol

(9 wyników)
  • czy wy tez tak macie?? odkad uradzilam malego mam straszny bol w dole kregoslupa. szczegolnie jak sie nachyle apotem prubuje powstac do pozycji pionowej, musze to robic powoli bo bol jak cholera, i trwa jakas minuta zanim sie wyprostuje. normalnie katastrofa.
  • od jakiegos czasu boli mnie jakby skora na brzuchu tuz pod prawa piersia. jest taka jakby wrazliwsza na dotyk. jednoczesnie wystepuje z tym bol pod prawa lopatka jakby rownolegle do tego miejsca na brzuchu tyle, ze na plecach. nie boli caly czas, ale w zasadzie codziennie:(. czy ktos ma podobnie? czy myslicie, ze moze byc to wina stanika?myslalam, ze moze fiszbina obciera brzuszek, ale w skora nie jest zaczerwieniona no a poza tym skad ten rownoczesny bol pod lopatka?
  • Nie wiem czy panikować już kiedyś miałam podejrzenie ale wtedy miałam gorączkę (wetedy początkowo zdiagnozowano grypę dopiero po 3 dniach wyszło że to wyrostek) a teraz boli brzuch niedobrze mi. Może być bez gorączki? Nie chcę panikować bo rodzina ma gorsze problemy zdrowotne i trzeba się nimi zająć. Czy da się jakoś samemu sprawdzić. Siedzę w pracy i mnie skręca.
  • Hej, witam wszytskie lipcoweczki z w-wy i nie tylko:),co sadzicie o zajeciach jogi w ciazy albo innych cwiczeniach?,czy to pomaga na kregoslup? bardzo bola mnie plecy i chcialam sie zapisac na jakies zajecia i nie wiem czy akurat joga jest najlepsza na takie dolegliwosci,moze doradzicie mi jakies fajne miejsce gdzie moga chodzic kobiety w ciazy?
  • Czy macie jeszcze ten problem ? Maly ma juz miesiac, ja karmie go dosyc czesto i jak tylko go przystawie do cycka to czuje piekacy bol, az zaciskam zeby, pozniej jest lepiej.Moj maz smieje sie ze mnie jak widzi moja mine, ze to musi byc cudowne uczucie karmic piersia. Czasem juz chce sie poddac i dokarmic z butelki :( Uzywalam nakladek silikonowych jak mialam popekane sutki, teraz wszystko wyglada dobrze.
  • w czasie porodu coś chyba pękło mi w biodrze (miednicy) bo kuśtykam i nie mogę normalnie postawić nogi. Nie mówiąc o szybszym chodzie, kręceniu tyłkiem opieraniu się na jednej nodze itp. Pewnie od przywodzenia kolan do klatki piersiowej podczas parcia... nie jest fajnie...boję się, że jak pójdę do lekarza to mnie wsadzą w jakiś gips i nie będę mogła zajmować się dzieckiem. Ma któraś z Was takie cyrki?? pewnie nie...
  • To juz 5 tydz leci, a mnie boli przy karmieniu. Nie zagoily mi sie jeszcze zupelnie pomimo nakladek silikonowych. Uzywalam ich przez 2 tyg, ale przestraszylam sie jak pisalyscie,ze maluchy oduczaja sie ssania piersi i teraz karmie normalnie. Jak dlugo bolalo (lub boli) przy karmieniu?
  • od kilku dni kazdy ruch sprawia mi bol, a przedwczoraj w nocy nie bylam w stanie wrocic z lazienki i zemdlalam z bolu srodki przeciwbolowe - zel, czopki i apap - maja za slabe dzialanie dzisiaj odwiedzilam neurologa pani doktor stwierdzila, ze mam typowy objawy lumbago i powinnam lezec przez dwa tygodni, nie wysilac sie, nie podnosic ciezarow, nie denerwowac sie mocnych lekow przeciwbolowych nie dostalam ze wzgledu na karmienie piersia, ale przede wszystkim dlatego, ze nie lecza t...
  • dziewczyny od wczoraj jest ze mną kiepsko wczoraj w nocy obudził mnie mocny ból kręgosłupa i podbrzusza później miałam skurcze raz mocniejsze raz słabsze przez jakieś 2h jak były co 10 minut uszykowałam sie do szpitala i mi minęło a dziś od rana mam takie dziwne bóle podbrzusza jakby przed miesiączką do tego mała mnie kopie a że jest ułożona miednicowo to kopie mnie nisko co potęguje ten ból moja ginekolog przyjmuje dzis od 17 i zamierzam do niej pojechać pojechałabym do szpitala ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się