Forum Zdrowie Stomatologia
ZMIEŃ
      bol

bol

(4 wyniki)
    • Kochani, w lutym mialam zatruta siodemke, w maju leczenie-plomba.juz nastepnego dnia tepy bol, nie do wytrzymania, nie mialam okazji skonsultowac tego z dentysta, bo wyjezdzalam. Przez kolejny miesiac zab pobolewal, ale nie codziennie. od jakiegos czasu jest gorzej,od jakiegos miesiaca w zasadzie. Bylam pokazac sie dentysce, powiedzila, ze wszystko gra, dala paste na nadrazliwe zeby i dopilowala. koncze juz 2 tygodniowy kurs pasty i wcale nie jest lepiej, codziennie jestem na pr...
    • hej mam pytanie bo juz nie wiem co zrobic.. a mianowicie mialam wymieniana plombe w gornej siodemce. ubytek jest spory ale cale zamieszanie to zeskrobanie starego wwypelniena ze znieczuleniem i pokrycie plomba . NIBY TO LEKARZ POWIEDZIAL!!!! ale problem jest taki ze bylo to 6 dni temu a zab mnie boli i czuje to coraz bardziej. nie moge nagryzac nic bo bol sie budzi . dzis w nocy mnie obudzil wiec chyba to nie normalne?????a moze normalne????? co sie moglo...
    • blagam o rade, bo jestem juz wycienczona i splukana. obumarl mi zab i strasznie zaczal bolec. poszlam do dentysty, ktory otworzyl kanaly. wlozyl trucizne, zeby go dotruc. niestety, musialam ja wydlubac, bo w nocy bol byl nie do zniesienia. chodze teraz co pare dni, dentysta oczyszcza kanaly, wklada opatrunek, ja wydlubuje w nocy, bo bardzo boli. czy jest jakis sposob, zeby pozbyc sie bakterii raz na zawsze? np. antybiotykiem doustnym? czy tez moze te klopoty rokuja zle?
    • Moj maz byl u dentysty dolna lewa piatka szykowana jest do leczenia kanałowego. Miał włożone cos w ząb niestey nie wie co.. nosiłto przez 2 tyg. bolało go przy nagryzaiu więc poszedł do dentysty... lekarz wymienił powiedizał mu, że włożył (chyba antybiotyk - maz nie pamieta) bol ustał na kilka dni.... ale teraz znow boli przy nadgryzaniu i przy czyszczeniu nicia dentystyczna - jeszcze bardziej niź po pierwszej wizycie... dentysta ma urpol do 31 i wtedy ma wyznaczona wizyte... no i ter...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się