bol

(7 wyników)
  • Czesc dziewczyny! po poronieniu w ubieglym roku (wczesniej Wam o tym pisalam) teraz sie udalo i jestem w 6 tc (wg OM) w piatek bylam na USG, tetna jescze nie ma (choc mialam ogromna nadzieje, ze zobacze) ale lekarka powiedziala, ze jest ok. jest cialko zolte, widac malutka kropeczke, z ktorej ma sie rozwinac dzidzius! :- ))) pecherzyk ma okolo 8 cm (caly pecherzyk ile ma cialko zolte nie pamietam....) ale wg niej-lekarki i wg USG to 4 tc. No i sie zaczelo.....zaczynam sie martiwc ...
  • prosze pomozcie biore fenoterol co 8h mial zapobiegac skurczom ale coraz czesciej bol podbrzusz powraca co robic wizyte mam dobiero za kilka dni
  • hej dziewczyny jestem w szostym tygodniu ciazy od trzech tygodni bolaly mnie mocno piersi i dzis nagle przestaly, czy to oznacza cos zlego?? kiedy wogule piersi przestaja bolec w ciazy, po jakim czasie? prosze podzielcie sie swoimi opiniami bo sie bardzo martwie.
  • Co to moze byc! Od okolo tyg. piecze mnie skora w okolicach mostka i pod piersiami. Moja skora nie jest zaczerwieniona, nie jest tez napieta. Piersi tez nie stykaja sie ze skora brzuszka bo sa male. Piecze mnie bardzo, bol sprawia mi nawet noszenie koszuliki, nie mowiac spanie na boku kiedy to mostek sie ugina. Czy to moze jakies uczulenie na leki ale biore tylko nospe, magnez i zelazo! I to tylko w tym miejscu, piecze jak po oparzeniu! Jak myslicie co to moze byc, jak sobie pomoc...
  • Czesc Dziewczyny, Od wczorajszego wieczoru cos zaczelo mnie drapac w gardle i pomimo tego, ze wczesniej zdarzaly mi sie juz takie przygody - zawsze przypominam sobie tekst pani z apteki - ze prawie nic nie mozna bez konsultacji z lekarzem... owszem pojde poradze sie dzisiaj mojego gina... bo do lekarki rodzinnej juz nie mam zaufania... mam tylko nadzieje, ze moj gin nie zrobi wielkich oczu widzac mnie znowu po tygodniu :) zreszta ide do niego tez po wyniki cytologii/posiewu... i z...
  • jak odroznic "zmeczenie"od przedwczesnych skurczy porodowych? te ostatnie? lapia mnie wieczorem przewaznie w nocy i trwaja prawie do rana dzieje sie to np po aktywnym dniu, wczoraj np chodzilam po miescie jakies 3 godziny, a potem zlapal mnie bol kregoslupa..to od niego sie wszystko zaczyna, potem twardnienie brzucha , a bol krzyza staje sie nie do zniesienia, w miedzyczasie lykam duzo magnezu dziennie, a dotdatkowo wystepuje w nocy tez skurcze nog ostatnio badana byla u mnie szyjk...
  • To juz polowa 7 tygodnia i znowu dokladnie tak samo jak poprzednio mialam minimalne brazowe plamienie. Do tego straszny bol brzucha przez cala noc. Rano popedzilal do gina, przyjal mnie od razu, choc normalnie nie mozna sie doczekac na wizyte. wedlug niego dzidzia zyje, jest bardzo mala (ok. 3 mm), ale wydaje mu sie ze juz jest serduszko, zreszta sama widzialam, ze cos tam pulsuje. Twierdzi ze wszystko jest ok, ze takie plamienia sie zdarzaja na poczatku ciazy, a skad ten bol ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się