bol

(176 wyników)
  • -- witam zaczne od tego iz biore tabletki cilest od roku zawsze bylo ok czasami mialam krwawienia plamienia w czasie brania tabletek ale traz bylam przeziebiona i dostalam krwawienie po 14 tabletce i bol brzucha troche plecy na drugi dzirn przeszlo wzielam do koncs opakowanie i mam dzis juz 7 dniowa przerwe.....przed wczoraj kochalam sie z mezem bardzo intensywnie i po 4 godz zaczelo bolec mnie w czesci krzyzowej promieniuje do uda i boli miednica bol przechodzi prawie po polozeniu sie leze...
  • Czesc, od jakiegos czasu (2 tyg.) boli mnie brzuch w dolnej części, mniej więcej 2 cm od pępka z prawej i lewej strony, tylko że nisko w dole brzucha. Nie wiem czy to może byc bol jajników? Nie boli mnie stale ale tak 'pobolewa', nie jest to jakis bardzo mocny bol ale mi przeszkadza. Trochę się martwię bo ok. 3 miesięcy temu mialam dosc sporo problemów z infekcją, lekarz podejrzewal nawet zapalenie przydatków ale jakos się wyleczylam. Nie wiem czy teraz panikuję niepotrzebnie czy jedna...
  • Niedawno zaczelam wspolzyc z chlopakiem i podczas stosunku w niektorych pozycjach odczuwam bol, tak jakby uderzenia byly za mocne albo bolaly mnie scianki. Po ostatnim stosunk zauwazylam ze na przscieradle sa plamki lekko zabarwione krwia. Moze to miec zwiazek z tym, ze biore antykoncepcje hormonalna i miewam plamienia. Moje pytanie dotyczy tego, czy po jakims czasie bol podczas stosuku ustapi i czy jest to normalne?
  • Mam problem, moze ktos mi poradzi cos na szybko. Od poprzedniej soboty lykam Yasmine. Wiadomo 1 tabletka w 1 dzien okresu. Czyli dzis powinnam wziac siodma tabletke. Od przedwczoraj, czyli od srody w dole brzucha czuje dosyc mocny bol (taki jak podczas okresu). Nigdy nie zdarzylo mi sie topod koniec okresu, raczej na poczatku. Nie wiem czy mam brac dzis nastepna talbetke, moj lekarz przyjmuje dopiero w poniedzialek, dopiero wtedy moge sie z nim skontaktowac. Zacisnac zeby i brac...
  • Boli,ale w okolicy nerek,tylko tam.Brzuch nie!Lekarz mowi,ze wszystko jest OK,ale mnie zastanawia dlaczego nie boli mnie normalnie brzuch tylko okolice nerek.Taka moja uroda?Moze to nie bol menstruacyjny tylko bola mnie nerki,ale tylko pierwszego dnia okresu???Co o tym sadzicie,bo lekarz mowi,ze wszystko OK.
  • Witajcie...mam problem...od dluzszego czasu mam bole krzyzowe i w dole brzucha..jest to bol typowy podczas miesiaczki mimo ze jej nie mam.....ale ostatnimi czasy pojawilo sie cos jeszcze....cholernie meczacy bol w dole podbrzusza promieniujacy wewnatrz brzucha, raz z prawej raz z lewej strony. Gdy mnie dopanie nie moge siedziec, lezec, chodzic tez nie bo nie moge sie wyprostowac...a boje sie isc do lekarza! Wspomnie tylko ze leczylam sie na zespol policystycznych jajnikow... raz...
  • Mam 20 lat a wspolzyje od okolo 8 miesiecy. Od poczatku odczuwalam bol podczas i po stosunku, tlumaczylam to tym, ze dopiero zaczelam i po pewnym czasie napewno minie. Bol podczas seksu minal (oprocz niektorych pozycji ale to chyba normalne), natomiast po stosunku nadal bola mnie intymne czesci ciala. Czy to moze byc spowodowane choroba? czy moze tym ze mam delikatne cialo i po dluzszym stosunku(30 min.)mam poraznienia? Bol jest raczej trudny do opisania a i jeszcze szczypie podczas siu...
  • drugi miesiac juz mam strasznie silny pulsujacy, gwaltowny bol jajnika. :( czesto mnie bolal ale nie tak mocno i caly miesiac a teraz te kilka dni przed okresem i ledwo zyje. :( mam torbiel ale ona nie jest przyczyna ponoc bo bole mialam zanim ona powstala :(
  • jaki bol odczuwalyscie po wyrwaniu 8? ja mialam wyrywana tydzien temu, po tym zabiegu bolalo mnie pol szczeki. teraz bol przeszedl ale dokucza mi 6.ponoc mam wszystkie zeby zdrowe (chirurg zrobil fotke). dlaczego boli mnie w takim razie 6? czyzby to byl jednak bol po wyrwanym zebie madrosci, ktory promieniuje na 6???
  • Dziewczyny znacie jakis inny skuteczny lek, ktory zlagodzilby bol miesiączkowy bo ten lek mi wcale nie pomaga. A zwariuje, dzisiaj niedziela:(
  • od jakiegos czasu boli mnie lewe ucho. pamietam, ze mialam juz jako dziecko z nim problemy. od czasu do czasu mam lekki, pulsujacych bol. do tego swedzi mnie cos w srodku tego ucha. bol nie jest az taki straszny, ani intensywny, ale uciazliwy. szczegolnie zas noca-nie pozwala mi spac... w lewym uchu dokucza mi takze tinnitus, gorzej tez slysze na to ucho... bylam juz kilka razy z tym u lekarza, nikt nie mogl mi jednak powiedzic co to jest. po wielu badaniach lekarz skierowal mnie ...
  • Witam Mam taki problem od kilku tygodni boli mnie cos w okolicy podbrzusza (czasami troche wyzej) na wysokosci pepka odczuwam tepy bol podczas stosunku... czasami czuje jak z prawej strony cos rosnie po czym znika okres mam normalnie co 28dni, rodzilam ponad 2lata temu podczas porodu przebili mi pecherz moczowy- nie moglam sie wyproznic bo glowka byla juz nisko bol odczuwam niemal caly czas co to moze byc? w pon ide do ginekologa dzieki za sugaestie
  • od kilku dni czuje niewielkie bol w jednej piersi w okolicy sutka, szczegolnie kiedy lekko ucisne to miejsce. wczoraj dokladnie sprawdzilam piers i nie czuje wewnatrz zadnych zmian. skad moze brac sie ten bol? nigdy wczesniej sie to nie zdarzylo. troche sie strsuje:(
  • Dziewczyny, czy wy tez tak macie w okresie owulacji i potem jeszcze jakies 10dni? Ja mam zawsze bol jajnika ale na dodatek tylko lewego, czytalam ze owulacja jest przemiennie raz z jednego raz z drugiego a u mnie od jakis 8 miesiecy tylko lewy pracuje. Co o tym myslec? Martwic sie?
  • dopada mnie od jakiegos czasu bol w dolnej czesci plecow. potrafi trzymac wiele dni, nie moge wtedy dlugo siedziec, pochylac sie, w ogole kazda pozycja jest wtedy uciazliwa. a czasem jak sie zle schyle to boli tak ze nie moge sie ruszyc. czy to juz jakies wiekowe objawy? ;) czy powinnam isc do lekarza?
  • po ciazy i noszeniu mojego malenstwa ostatniego pare razy bolaly mnie plecy bol byl czasami intensywny, ale dosyć szykoprzechodził jak sobie te plecy odciazałam (nie nosilam, nie dzwigalam) pare razy czulam lekkie dretwienie w miesjcu, czy w poblizu miejsca bolu jako, ze bylam zapracowana kobieta gdy bol przechodzil to zapominalam isc do lekarza dlugo mnie nic nie bolalo, az do wczorajszej kąpieli w zimnej wodzie i noszenia podrosnietego dziecka cos mi tak wlazlo w jedna pol...
  • czasem miewam bol prawego czy lewego jajnika, zazwyczaj oba nie bola jednoczenie, zdarza mi sie to co jakis czas, nie okresowo, tylko co m-c, kilka m-cy. Gdy dotykam sie po lewej czy prawej stronie, podczas ugniatania odczuwam bol. Ciezko podniesc i ruszac ta noga nad ktora jest jajnik, jesli bardzo boli. Moja matka mowi ze tez miewala klucia jajnikow. Dodam, ze cykle mam regularne. Czy to jest normalne? Pozdrawiam
  • Czesc wszystkim. Od kilku miesiecy, mniej lub bardziej regularnie, zupelnie niezaleznie od cyklu, pojawia sie u mnie silny, skurczowy bol w dole brzucha (dosadnie mowiac-dokladnie miedzy nogami). Zazwyczaj pojawia sie w nocy, budzi mnie i nie ustepuje dopoki nie doczolgam sie do apteczki po jakies leki przeciwbolowe. Bylam u lekarza, ale on stwierdzil ze nie wie co to moze byc. USG i cytologia nie wykazaly zadnych zmian chorobowych. Dostalam tylko silne leki przeciwbolowe i zalecenie st...
  • OD CZAU DO CZASU MAM BOLE W DOLNEJ CZESCI PLECOW PO PRAWEJ STRONIE ,NIE WIEM CO TO MOZE BYC
  • bola mnie jajniki :( biore tabletki.bol nasilil sie kiedy zapomnialam przyjac tabletki w odpowiedniej godzinie(zrobilam to 12h po).dzien wczesniej byl stosunek.boje sie ze jestem w ciazy.nie pora na dzidziusia.wprawdzie to byla 2 tabletka z listka.czy moge byc w ciazy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się