bol

(4 wyniki)
  • Ostatnio corka narzeka na bole brzucha. Lekarz oczywiscie nic z tym nie ma zamiaru robic i sama nie wiem czy powinien. Ale pamietam, ze jak mnie bolal brzuch jak bylam mala to dostawalam od babci krople. Czy jest jakis srodek homeopatyczny dostepny w Holandii lub przez internet na bol brzucha dla dzieci? Macie jakies wlasne sposoby. Przyznam, ze ja kompletne "nefretete" w temacie medycznym, nie uzywam zadnych lekarstw ani sama ani nie podaje dzieciom, tylko wtedy jesli konieczne...
  • Dziewczyny, wracam na forum po dluzszej przerwie (przeprowadzka, meblowanie domu, nawal pracy przed macierzynskim). 8 miesiecy minelo bez wiekszych problemow, a tu nagle paskudne przeziebienie i okropny bol plecow. Chodzenie sprawia ogromny bol, utykam na jedna noge. O samotnym wyjsciu z domu nie ma mowy. Czy mialyscie podobne problemy? Co mozna zrobic? Wyslalam meza do apteki po jakas masc, ale wrocil z niczym, bo farmaceutka stwierdzila, ze jak juz tak blisko konca (3 tyg +), to...
  • Pytałam już na innym forum ale tam słaby odzew, więc zapytam tu też :o) Możecie polecić jakieś holenderskie sklepy internetowe sprzedające filmy DVD ? Szukam najniższej ceny za 3 sezon Losta :o) Wiem już o www.bol.com i tam mają całkiem dobrą cenę (tańszą niż w polskim EMPiK-u) ale może znacie jeszcze jakieś inne :o)
  • kto z was mial robione HSG w NL mozecie opisac jak wyglada to badanie Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się