bol

(4 wyniki)
  • Witam, Zaczelo sie od tego ze moj 4-latek obudzil sie rano z bolem brzucha,towarzyszylo temu rozwolnienie i lekkie wymioty zolcia. Myslalam ze zjadl cos co mu zaszkodzilo.Bylo to trzy tygodnie temu, od tego czasu maly skarzy sie na bol brzuch w ciagu dnia, szczegolnie po jedzeniu,napady te so krotkie i zwykle synek robi kupke, przewaznie jest zadka .Czasami caly dzien jest w porzadku i wydaje mi sie ze juz sie wszystko unormowalo ale niestety bol wraca z powrotem. Bylam oczywi...
  • Witam wszystkich! Dziewczyny pomozcie, co podac uczulonemu prawie na wszystko 3-latkowi na bol gardla? Wiem, ze jak trafie do lekarza to od razu zaserwuje nam antybiotyk, bo jego nie bardzo jest czym innym leczyc. Moze macie jakies doswiadczenia, pomysly. Maly w chwili obecnej je: bebilon amino, amarantus, krolik, ziemniaki, sinlac, gruszka, buraki. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.
  • Chcialam zapytac doswiadczonych rodzicow alergikow o zdanie. Moje dziecko ma siedem miesiecy i okropne bole brzucha, slychac jak wszystko w brzuszku bulgocze, ma problemy ze zrobieniem kupy, bardzo placze. Jest tak codziennie i w zwiazku z tym robilismy kilkakrotnie badania kalu, moczu,wszystko wychodzi w porzadku. Z Usg brzucha wychodzi, ze jest w jelitach pelno gazu ale nie wiadoma jest przyczyna. Moj pediatra upiera sie, ze nie moze to byc zadna alergia pokarmowa, gdyz dziecko nie ma...
  • Czy ma ktos doswiadczenie i moze mi napisac jak fizycznie wyglada sprawa wydalenia glisty. Czy wogole tak sie moze zdarzyc ze wydalona zostanie w calosci? Czy jest przed tym zdarzeniem jakies silne parcie, moze bol, czy jest to jakis kawał wielki i trudny do wydalenia? Wiem tylko jak wygladaja wydalone jaja glisty.../taki pociety makaron/ Ale jak wyglada osobnik...? Z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się