Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      bol

bol

(4 wyniki)
    • witam panow. pozwolilam sobie wejsc na to forum bo maz od jakiegos czasu ma problem ( dopiero teraz mi o tym powiedzial) i mam nadzieje, ze moze mi ktorys z was cos poradzi. do lekarza niestety sie nie chce wybrac. a mianowicie bola go co jakis czas sutki. nie podczas dotyku tylko tak same z siebie. troche mnie to martwi. maz lyka hormony od lat (mial problemy z tarczyca), mozliwe wiec ze to od tego. czy ktorys z panow kiedys sie z taka dolegliwoscia spotkal?
    • probowalem przez kilka lat pojac kobiecy sposob myslenia, koniec koncow dalem sobie z tym spokoj, czy jakikolwiek prawdziwy facet jest w stanie zrozumiec dlaczego JĄ boli glowa tylko wtedy jak nie jestem jej "ukochanym misiaczkiem"? ;) macie swoje sposoby na takie tricki? moze jakis niecny podstep ;) liczę na solidarność plemników ;)
    • bol(6)

Po wytrysku otczuwam pieczenie miedzy jadrami a odbytem.
    • Wiem moze sie to wydac semiszne a moze nie sam nie wiem i dlatego tu pisze bo nie wiem czy to normalne czy nie . Musze co jakies 2-3 dni miec wytrysk bo w przeciwnym razie bola mnie jadra a jezeli ten bol trwa kilka godzi to bol promienjuje na pachwiny i podbrzusze czy jest to normlane ?????? dodam ze mam 21 lat .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się