Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      depresja

depresja

(10 wyników)
    • Pilnie potrzebny moderator na forum depresja.Dzieją się od dłuższego czasu tam złe rzeczy a moderatora nie mamy od paru miesięcy.Bardzo proszę kogokolwiek o podjęcie się tego wyzwania.Forum depresja jest ważnym tematycznie i powinien wspierać ludzi a nie obrzucać się mięsem,wyzwiskami itp. Dziękuję
    • z wątku na Forum Depresja zniknęły moje posty. jak sądzę, dochowałam procedury i spytałam 'opiekuna' Snajpera czemu . na priva. odpowiedział, że nie widzi moich postów. napisałam raz jeszcze chcąc uniknąć rozmów tutaj - tłumaczyłam też,że mam trudności w kontakcie na priv bo nie działa moja poczta GW. w związku z tym pytam : czemu usunięto moje posty z wątku na fd forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=85828421&v=2&s=0
    • Pozwolę sobie napisać kilka zdań o forum, na którym nigdy nie byłem. Opieram się na wymianie postów w kilku watkach na Aquanecie. Skoro już Administracja utworzyła takie forum, to może pomyślała by o zaangażowaniu fachowca do jego obsługi. Nie dręczą was żadne rozterki moralne czy prawne związane z tym forum?
    • np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=83612913 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=83583908 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=83758605 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=83660704&a=83660704
    • Wątki są wycinane z prędkością światła przez niewidzialną rękę. Może grajmy w otwarte karty?
    • Odwiedzam to forum od niedawna i dowiedziałam się, że kiedyś na pytania forumowiczów odpowiadał lekarz, a teraz tego zabrakło. Dlaczego ??!!
    • zawsze może sobie coś przenieść, np. pytanie o opinię na temat kliniki z Depresji na Zdrowie, żeby jedyna odpowiedź pochodziła od forumowiczki, która na to Zdrowie trafiła z Depresji po linku do przeniesionego postu: forum.gazeta.pl/forum/w,99,99409475,99409543,Klinika_w_Poznaniu_krzysiek12323.html Jako że nikt nigdzie nie wspomina o sposobach pytania o przeniesione, a jedynie zabrania się tu pytać o posty usunięte, to może ktoś wyjaśni, po co ta zabawa?
    • Moderuje forum Podroznicy, jeden z forumowiczow (nigdy wczesniej sie nie udzielal na forum, sprawdzilam historie postow: bywa na Wiadomosciach, Religii i kilku innych forach, prezentujac skrajne,czasami...wulgarne poglady) dopisal sie do tematu: "Twoje plany na 2010? Samobojstwo!!!!!!!!!!" Zakladam,ze to idiotyczny zart, trolowanie, itp, ale... Co sie robi, gdzie sie zglasza taki post? Moze to czlowiek chory i w ten sposob chce zainteresowac swoim problemem ? Moze ? Jego ni...
    • jesli moderator ma zawsze racje a jesli nie bardzo wie czemu ma racje i co odpowiedziec, to tez oczywiscie ma racje. a zadajacy pytania, ktorym nie wystarczy odpowiedz, ze moderator ma zawsze racje, leja wode.
    • adminiem forum depresja zrobiliście snajpera. Chyba chcecie mieć powazne kłopoty. Ciekawe co powiecie gdy okaże się ze aktywnośc snajpera doprowadzi kogoś do samobójstwa? ==== Admin forum depresja powinien chrakteryzować się duzym poziomem empatii i zrozumienia. Mniej wagi powinie przywiązywać do scisłego przestrzegania regulaminu. To nie może być rozpalony neofita któremu w głowie się od nadmiaru władzy poprzewracało! Bierzcie pod uwage to, że moga być tam ludzie dla których foru...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się