-
Od 2 tygodni biorę leki na depresję. Jednak tak bardzo się ich boję, że odczuwam wszystkie objawy uboczne. Wiem, że to moja psychika i sama się nakręcam. Codziennie zastanawiam się, czy ich nie odstawić. Jednak boję się skutków z tym związanych. Jestem bezradna, nie wiem co robić. Najgorsze, że lekarz psychiatra rozmawiał ze mną zaledwie kilka minut i przepisał lekarstwo. Na tym koniec. Jak mam sobie pomóc? proszę o jakieś podpowiedzi. Może udać się na jakieś leczenie?
-
W szoku jestem jak zobaczylam ile mlodych ludzi w wieku 20-30 lat choruje na depresje.. I to ludzie wyksztalceni, z dobrych domow.
-
www.cpp.info.pl/index.php?go=beck1
Test w skali Becka- najbardziej wiarygodny w psychologii.Podzielcie
sie wynikami.
-
czy polepszanie sobie nastroju i samopoczucia jedzeniem słodyczy jest lepsze
niż farmakologia? a może ma ktoś pomysł na stres depresje i nerwice bo tyle
się dorobiłem mieszkając na tym zadupiu, zastanawiam się nad pójściem do
psychiatry ale czy to zmieni postrzeganie rzeczywistości otaczającej mnie tutaj...
-
wspomozmy sie wzajemnie kazda rada jest cenna licze na doswiadczenie
wspanialych prostych ludzi i nie gderajcie ze watek juz gdzies tam
byl.....
-
Czy ktos moglby polecic dobrego lekarza?
Z gory dzieki za odpowiedz.
-
kto poleci z walbrzycha?
-
co mogę dać i jak wspierać osobę chorą na depresję.Proszę o wypowiedzi osoby które mają naprawdę coś sensownego do przekazania
-
co z tym zrobić?
-
Wiem że jest tu miejsce aby wyszukać wątek...ale potrzeba jest tak wielka że nie mam siły tego robić...
Kto zatem może polecić dobrego i sprawdzonego psychologa klinicznego od Chad i depresji...
opadam z sił...
Dzięki
:)
czekam przy komputerze...
chcę iść dzisiaj...już...zaraz...
-
Koniec lata, koniec skompo ubranych niewiast :( znowu deprecha
-
Jeśli Ktos zna dobrego(naprawdę dobrego) psychologa w Wałbrzychu, to
bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję wsparcia w leczeniu depresji.
-
Szukam dobrego lekarza leczącego depresję w okolicach Wałbrzycha
-
Witam. Szukam dobrego psychologa dla dorosłej osoby, który potrafi pomóc wyjść z depresji a nie przepisać tabletki na uspokojenie. Może być prywatnie lub z NFZ. Proszę o opinie a także napisanie jakie są koszty wizyty.
Serdecznie pozdrawiam.
-
Hej, dzisiaj mnie uderzył kompletny brak gustu w doborze ubioru i fasonu wałbrzyszan, tyczy się to kobiet i mężczyzn w wieku średnim i okolicznym. O młodzieży nie wspominam bo mają swoje prawa. O osobach starszych też nie bo ubieraja się na ogół schludnie i elegancko, na wzór starej, dobrej szkoły.
Dziwi mnie fakt , że mimo uzywania strojów dobrych gatunkowo i nawet z tych droższych marek są one całkowicie nieelegancko dobrane, jak już to tak że z przodu jako tako to wygląda , zaś z tyłu kat...