Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      depresja

depresja

(13 wyniki)
    • Od dwóch miesięcy jesteśmy małżeństwem. Układa się nam dobrze, zresztą wcześniej dwa lata mieszkaliśmy razem, więc znamy się bardzo dobrze. Faktem jednak jest, że w ciągu dnia widzimy się tylko rano (pół godziny) i wieczorem - przed snem. Powodem tego jest praca mojego męża. Jest kierowcą w firmie swojego kolegi. Niby kierowcą, ale przy okazji wyręczają się nim w innych sprawach - na hali, gdy inni już pójdą itp. czasami zdarza się, że wychodzi z domu o 6 rano i wraca po północy. Przez ...
    • depresja(17)

macie jakies domowe sposoby na depresje--dodam, ze sekszenie sie nie pomaga
    • Ostatnio coś się ze mną stało, nie mam ochoty na nic, brakuje mi sił na wszystko, jestem jak flak, bez powietrza, prawie nic mnie nie cieszy, brak wiary w siebie, nie wiem do czego dążę jakby wszystko nie miało swojego sensu. Czuję sie jakby czas zatrzymał się w miejscu, jakby śnił mi się koszmar w którym wszystko jest szare i bezbarwne. Drodzy czytelnicy nie wiem co zrobić żeby odzyskać siły do działania i chęć na wszystko. Nie wiem czy to jakiś dół, czy jesienna depresja. Jes...
    • wasz kochany apsik87 chyba ma depresje...6 czerwca operacja,noc w szpitalu,do 4 sierpnia w gipsie,tatus zadzwonil pierwszy raz w zyciu-nie zapytal sie nawet jak mi sie zyje,wogule wsio jest do dupy,22go druga operacja...nieiwem co zdawac na maturze,nie wiem gdzie isc dalej na studja...:(do niczego sie nie nadaje...
    • pomalu mi przechodzi, ale mialam gruba depresje spowodowana m.in zle wybranymi studiami, poniewaz w tym roku bedzie licencjat wiec nie bede z nich rezygnowac, warto miec i taki licencjat. Jestem na studiach ekonomicznych - kompletnie nie moj typ. Jestem raczej humanistka. Niestety, jestem dosyc dziecinna i nie potrafie okreslic, co moglabym studiowac - nawet nie znam wiekszosci kierunkow, tylko te ,,typowe", a czasem sie slyszy, ze ktos studiuje cos nietuzinkowego, ale i z przys...
    • czy to ze w wieku 29 lat jest sie prawiczkiem moze byc przyczyna depresji i nerwicy?przesladuje mnie pech, jakies fatum, zawsze bylem bardzo niesmialy i wstydliwy ,,mimo to kilka razy w zyciu prubowalem poderwac dziewczyne i ..dostawalem kosza,w pewnym momencie cos peklo i teraz nawet nie moge w jaki kolwiek sposob poderwac, nawet dac do zrozumienia ze mi sie podoba, a kobiety jak wiadomo nie robia 1 kroku, najgorsze jest to ze jestem w miary przystojny , pomijajac fakt ze mam duz...
    • Chciałabym zapytać Panów jaki jest ich stosunek do kobiet które maja depresję lub nerwicę.Potrafilibyście spotykać się z taką kobietą?Wspierać się kiedy ma dołki lub ataki lęków?A może woleli byście nie wiedzieć o tym,że dziewczyna z którą się spotykacie cierpi na takie zaburzenia?
    • nagle stracilem poped sexualny i zainteresowanie kobietami,podczas gdy dawniej jurny byz ze mnie ogier ze tak powiem,ale pouderzeniu w glowy wszystko sie zmienilo, nie mam juz motywacji do zycia,rzucilem studia i prace,rodzice daja mi troche kasy,a mi jest wszystko obojetne,wiec czy tego chcecie czy nie sex napedza podswiadomie wszystko co robimy,tak jest u facetow ,z kobietami moze byc podobnie. bylem na hipnozie zeby pozbyc sie lęku, poczatkowo myslalam ze to nie dziala ale jed...
    • czy zna ktoś dobry sposób na depresję?? tylko prosze nie radzić mi spotkań z przyjaciółmi... bo ich już nie ma :-( i jest mi smutno, cholernie smutno.... mam teraz swoją własną pustelnie tyle że ja jej nie chciałam
    • S (1-03-2005 22:19) no jestem Gosia (1-03-2005 22:19) S (1-03-2005 22:20) S (1-03-2005 22:20) padam z nog S (1-03-2005 22:20) do tego cholernie boli mnie oko Gosia (1-03-2005 22:21) widzę, że mój sms kompletnie Cię nie obszedł Gosia (1-03-2005 22:21) z czego boli Cię oko? S (1-03-2005 22:21) nie wiem S (1-03-2005 22:22) cholernie boli S (1-03-2005 22:23) a co do sms-a to naprawne mam nadzieje ze ulozysz sobie zycie Gosia (1-03-2005 22:24) nie rozśmieszaj mnie... S (...
    • nie wiem co sie ze mna dzieje, ale ja naprawde nie mam ochoty zyc.prawie codziennie mysle o samobójstwie.nic mnie nie cieszy.bo po co mam zyc.nikt mnie nie potrzebyje.ale dlaczego tak jest??
    • Biore pigułki antykoncepcyjne już od ok 3 lat (Cilest),wszystko jest oki z medycznego punktu widzenia, nie boli Mnie brzuch uregulowany cykl itd.. ale od niedawna Mam taki problem że ciągle płacze i jestem bardzo rozdrażniona.. czy to jest powód hormonów?? nie wiem co sie ze Mną dzieje.. ale Mój chłopak i wszyscy w domu wytrzymać ze Mną nie mogą.. Prosze poradzcie co mam zrobić.. boje sie odstawić tabletki.. a nikt za bardzo nie wie jak Mi pomóc.. HELP!!!!!!!!!!!!!!!
    • Musze sie z wami podzielic czyms co mnie ostatnio zszokowalo.. otoz moj kolega ma nerwice... jest strasznie nerwowy a poza tym czesto wpada w depresje... poszedl ostatnio do psychiatry... po recepte na jakies leki antydepresyjne i aby leczyc te swoja nerwice...dostal od lekarki polecenie kupna pewnych tabletek... oraz zazycie jednej podczas nasilajacego sie stanu nerwowosci lub poglebiajacej sie depresji... no wiec jak mu kazano tak zrobil, tyle ze zamiast calej, wzial pol dawki.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się