Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      depresja

depresja

(16 wyników)
    • Jak pomóc mężczyźnie, który: Primo: wyjechał zagranicę celem zarobienia pieniędzy bo tu w PL marne grosze. Secundo: nie wytrzymał 2 miesięcy i zjechał do PL bo atmosfera zła,bo tęsknił za rodziną i kobietą (za mną) pomimo wsparcia. Tertio: będąc tu, on czuje, ze odniósł porażkę bo nie poradził sobie z tym, ze był słaby i nie wytrzymał zagranicą bo tęsknił, po powrocie brak marzeń, wizji i niemoc z jego strony, nie wie co ma ze sobą zrobić, nie może odnaleźć miejsca, brak pracy itd. (...
    • Jestem tu nowa,i pewnie zaraz posypia się na mnie gromy,ale już dłużej nie potrafię z tym walczyć i nie wiem co z tym zrobić,dlatego proszę Was o pomoc. Szczerze-bez owijania w bawełnę,bo przemilczanie prawdy nie wychodzi mi na dobre,więc zaryzykuję. Jestem w związku małżeńskim od roku,razem jesteśmy od 10 lat,mamy razem dziecko.Na początku było wspaniale-i teraz wiem,że tylko na początku.Wydawało mi się,że go kocham,zrobiłabym wszystko dla niego.Wiecznie go chwaliłam-posprząta,ugotuj...
    • Mężczyzna w depresji nie staje się chorym mężczyzną. On przestaje być mężczyzną. Gdy chłop jak dąb nie tylko mówi, że nie jest w stanie pójść do roboty, ale nawet nie wstaje z łóżka, a jak się mu robi o to awanturę, to zaczyna płakać - budzi tylko politowanie. www.charaktery.eu/charaktery/2008/09/2639/Depresja-supermana/
    • Jakie macie sprawdzone sposoby na poprawę nastroju?
    • Mój 40 letni mąż zapragnał nabrać masy mięsniowej. Całe życie był bardzo szczupły i mało wazył ( geny- jego ojciec też tak ma). Jakies 3 miesiące temu kupił w sklepie z odżywkami dla kultyrystów/sportowców w centrum handlowym jakies specyfiki. Zapewnił mnie,że wszystko jest pod kontrolą teraz będzie biegał i trenował i zapewne niedługo zobaczę w nim superkulturystę. I teraz jest dramat. Oprócz nieregularnych ( 2,3 razy w tygodniu po 10-30 minut biegania z psem) nic nie ćwicz...
    • ...można:)
    • co ja jako żona moge zrobić w takiej sytuacji ??? wszystko jest źle rozmowy nic nie dają nie chce powiedziec wczym problem nic nie chce zamknał sie w sobie zero seksu i bliskości specjalista odpada - nie zgodzi sie na wizyte :(
    • Ciekawe, czy jakis facet chcialby byc z kobieta, ktora ma wielki tylek, szerokie biodra, brzuszek i zaokraglona talie a do tego stwierdzona depresje? Podejrzewam, ze zaden by sie tego nie podjal, bo nie dosyc, ze wnetrze nie piekne, to zewnetrze tez nie.
    • Tyle jest smotnych kobiet popadających w depresję. Czy żonaty mężczyzna wiążąc się z taką jedną czy drugą robi dobry uczynek czy draństwo. Czy to tak jak głodnego nakarmić czy zwykłe świństwo??
    • Przez ostatnie kilka dni słyszałem kilkukrotnie o jesiennej depresji. Ciągle kogoś łapie dół, wspominki, brak humoru, załamanie. Najczęstrze tłumaczenie to brak słońca... U mnie jakoś leje od kilku dni, a humor dopisuje. Narodzie, co z tobą??:D
    • Od 17 roku życia byłam z chlopakiem(chodzilismy razem do szkoły,mieszkalismy razem).Wyjechalismy za granice.Wspolny dom,życie.Mu bardzo zależałona aby nasze życie,dom było jedyne w swoim rodzaju,po prostu zalerzało mu na ustatkowaniu się.Bardzo nalegał na zareczyny,ślub.Zgodziłam się.Nigdy się nie zapajęczlismy w związek,kazdy mógł robic co chce,ale ufalismy sobie bezgranicznie.No i bęc odwidziało mu się po 7latach.Powiedział nie wiem,nie jestem pewny,a i ze ma depresje i mu sam...
    • Czyż taki stan nie jest domeną kobiet. Nie chciałbym aż tak bardzo zniewieścieć ;). W każdym razie jest mi niefajnie i jedynym przyjacielem który dotrzymuje mi towarzystwa stała się od wczoraj czekolada oraz radio internetowe PolskaStacja-Polskie Niezapomniane Przeboje. Co mogę zrobić więcej prócz rzucenia się w wir pracy w celu wypełnienia czasu do maksimum? Pzdr.
    • Panowie! Lata mijają a nasze żony coraz chłodniejsze. Nie tak miało być. Najpierw myśleliśmy, że potrzebują rozbudzenia a wtedy odpłacą się gorącym seksem, potem że to przejściowe związane z ciążą, porodem, itd. Później jeszcze przeżywaliśmy wspólnie z nimi depresje, trudne chwile, byliśmy powiernikami, psychoanalitykami. Rozumieliśmy że są zmęczone, sfrustrowane. Te które pracują są zestresowane, te które nie pracują - niedowartościowane. Być może czekaliśmy aż nam przejdzie "...
    • Mam przyjaciela o którego bardzo się martwie. Kiedyś bylismy jakby parą, ale on nie był gotowy na związek więć pozstanowliśmy, że poprzestaniemy na przyjaźni. Przez rok tkwiliśmy pomiędzy przyjaźnią a może czymś więcej, mieszkając 300 km od siebie, spotykając się raz na miesiąc... Niedawno poznałam faceta, z którym jestem bardzo szczęśliwa. Początkowo miał tylko wzbudzić zazdrość Jarka, żeby zaczął coś robić, zeby mi pokazał, że mu na mnie zależy. No ale nic - Jarek uznał ze chce ...
    • Jak kobieta zostanie porzucona, to w 90% przypadków popada w depresje, za wszytsko obwinia siebie i ryczy miesiącami... a jak porzucony zostanie mężczyzna... to już dwa dni po rozstaniu bzyka co się da... i to panny, które do tej pory uważał za głupie, brzydkie,grube, puste czy puszczalskie... lata na 5 randek dziennie, bzyka trzy panny na dobę... i nikt złego słowa mu nie powie... a jak nie daj Boże na rozstanie w taki sposób zareagowałaby kobieta, to przecież by ją zjedli... ż...
    • Hej Mam ze soba powazny problem:D:D:D:D, mianowicie nie potrafie sie zmotywować do pracy... Niby smieszne, ale jednak ciagla bezczynnosc doprowadza mnie do szalu, a jak juz sie tak wezme, to po 5 minutach zapal uchodzi ze mnie jak powietrze. Co jest ze mna?? Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się