Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      depresja

depresja

(13 wyniki)
    • Zaden psycholog tego nie potwierdzil bo u zadnego nie bylam z lenistwa i glupoty, bo powinnam sie do ktoregos udac ale wydaje mi sie, ze mam depresje. Trwa to juz kilka lat, jestem przygnebiona, raczej smutnie nastawiona do zycia, nigdzie nie wychodze z domu i zle sie z tym czuje, a zarazem wychodzic nie chce.... to tak pokrotce. Natomiast moje pytanie dotyczy tego czy depresja wplywa na wyglad? Kiedys bylam najladniejsza z siostr (przepraszam za nieskromnosc) a teraz.... wyglad...
    • dlaczego jak się mówi fryzjerkom, że mają uciąć włosy do takiej czy takiej długości, to zawsze tną krócej? Po jakiemu trzeba im to wytlumaczyć skoro po polsku nie rozumieją? Tylko ja mam takie szczęście do fryzjerek? Całe szczęście, że włosy rosną, bo bym wystąpiła o odszkodowanie.
    • pomozcie mi wygrac z cellulitem ,bardzo prosze o sprawdzone srodki albo adres gabinetu w POZNANIU -patrze w lustro i ryczec mi sie chce mam 27 lat i jestem szczupla nie objadam sie, cwicze, duzo pije wody niegazowanej i nic a za rok znowu koszmar KOLEJNE WAKACJE PRZESIEDZIANE W DOMU mam "dola" moze jest cos co pomaga ?! pograzona w depresji
    • CZY MACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA TO, BY NIE PRZYTYĆ PRZEZ ŚWIĘTA? ZIÓŁKA, FAT STOPPERY, HERBATKI, INNE CUDA??
    • szukam pocieszenia. od kilku lat juz mecza mnie wypryski na mojej twarzy. zaczelo sie kiedy przestalam brac tabletki, pozniej bralam je znowu, ale cera nigdy nie wrocila do stanu bardzo dobrego. czasem jest lepiej - wtedy mam nadzieje ze w koncu to wszystko sie skonczy, a czasem po prostu nie chce mi sie wyjsc z domu po spojrzeniu w lustro z rana. to co dzieje sie na twarzy wyznacza moje nastroje i zaczyna nawet wplywac na moje zycie towarzyskie. nie chce poznawac nowych ludzi, ni...
    • kompleksy(17)

nie wiem czy to właściwe forum na ten temat ale tu mi przyszło na myśl,w końcu to "uroda"..mój problem polega na tym,że mam kompleksy i to już nie chodzi tylko o rzeczy typu za duzy brzuch,za grube uda,za mały biust itd..chodzi o to,że ja nie moge już na siebie patrzeć:(nie wiem co sie ze mną stało,to chyba po tej ciąży ale to było 1,5 roku temu a mnie dalej trzyma chyba deprecha na całego:(stałam sie strasznie zamknięta w sobie a czasem nawet w domu,jak wychodze z dzieckiem na s...
    • W zeszlym roku leczylam sie na depresje - psychotropy itd. Tym, ktorzy brali, nie trzeba tlumaczyc. W ciagu dwoch miesiecy przybylo mi uwaga uwaga 25 kg!!! Dla tych, ktorzy nie brali - zareczam, ze to mozliwe. A tym, ktorzy nie wierza mowie:trudno, obyscie nie mieli szansy sie przekonac. Po prostu koszmar. To takie uczucie jakbyscie codziennie budzily sie z dodatkowa falda na brzuchu np. Poniewaz nigdy nie bylam chudzielcem to to dodatkowe 25 stalo sie dla mnie po prostu koszmarem. Pr...
    • mam małą depresję, macie jakies ziołka/sposoby/metody na ulecznie małej chandry i poprawe samopoczucia? chociaz sloneczko dzisiaj ladnie swieci :)
    • Przeczytajcie w Super Expresie !
    • Jak w temacie, chodzi mi o sklepiki w Warszawie. Bardzo prosze o pomoc, bo w sobote mam wesele a ja nic na siebie nie moge kupic :(. Jest mi z tego powodu bardzo smutno :(
    • buu...(4)

abuuu... czy wy tez tak czasami macie, ze brakuje wam odrobinke, zeby cos czego pragniecie sie spelnilo? Uchhh, ja wlasnie jestem zdenerwowana, bo 1 ptk zabraklo mi zeby sie dostac do olimpiady rejonowej z angielskiego :(( Wkurzona jestem, bo gdybym miala np 79, to by nie bylo tak źle bo bym wiedziala ze az 11 mi brakowalo do minimum ktore gwarantuje "przedostanie sie" ale 1 ptk = 1 głupi błąd :::(((((( Echhhhhhhhhhhh...Nic mi sie nie udaje, to w sumie nie było moje jakieś najwię...
    • Pani doktor, bardzo prosze o odpowiedz. Od 8 miesiecy przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. Bardzo zalezalo mi takze na poprawie stanu cery, dlatego najpierw bralam Diane 35. Odstawilam po 4 miesiacach z powodu depresji (fizycznie czulam sie bardzo dobrze). Teraz biore Cilest. Nastroj niewiele lepszy, bolesnosc piersi, uczucie opucniecia i teraz pojawilo sie dretwienie nog i rak. Sporo czytalam o roznych preparatach. Mialam robione badania hormonalne, cukier, bilirubine, cholerster...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się