developerzy

(7 wyników)
  • W środę 18 października br. w Muzeum Tradycji Wojsk Lądowych na warszawskiej Cytadeli odbyło się uroczyste podpisanie „Listu Intencyjnego” w sprawie budowy nowej siedziby Muzeum Wojska Polskiego. Sygnatariuszami listu są: minister obrony narodowej Radosław Sikorski, minister kultury i dziedzictwa narodowego Kazimierz Michał Ujazdowski, pełniący obowiązki Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy Kazimierz Marcinkiewicz oraz prezes Agencji Mienia Wojskowego Maciej Olex...
  • Witam, Mieszkam na ul.Maklakiewicza i zamierzam już w przyszłym roku przenieść sie do nowego, własnego M-2 w Woronicza Parku.Mam pytanko czy ktoś kupił tam mieszkanko, co może powiedzieć o Deweloperze itp.? Co ogólnie, nawet niezainteresowani myślą o tej inwestycji Pozdrawiam ciepło
  • Abolicję dla niej! Tak jak w przypadku Pani Hani :-)
  • Przeciąganie sprawy, a i tak wiadomo, że bloków nie rozbiorą i w końcu zalegalizują.
  • czy ktos z Was wie o ktorej godzinie zaczynaja sie wyscigi konne na sluzewcu?? np jutro?, mam ochotke pojechac ale nie chce za wczesnie albo za pozno, dziekuje i pozdrawiam.
  • Myślę o kupnie mieszkania od Bouygues Immobilier,osiedle la lumiere.Oferta tego developera brzmi sensownie,projekt osiedla wyglada sensownie..Cena jak w innych inwestycjach w Wawie.Osiedle bedzie niedaleko Al.Wilanowskiej..i tu pojawia sie pytanie:jak bedzie wygladala Wilanowska za kilka lat? Trzypasmowa? Czy ktos wie? A moze ktos ma dokladniejsza mape miasteczka wilanow niz ta na stronach www.miasteczko-wilanow.pl Co w ogole sadzicie o inwestycji BI? Czy ktos juz cos kupil na tym ...
  • Luuuudzie, powiedzcie mi kochani, ile powinienem zaplacic mojemu deweloperowi za garaz, aby nie przeplacic? Wiem, ze mozna negocjowac, ale nie wiem, jaka cena jest rynkowa......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna