developerzy

(8 wyników)
  • DO MIESZKAŃCÓW KOSZTELI 2, GRABSZTYNY 1, GRABSZTYNY 3, SADOWA 14, SADOWA 16, KRĄSELKI 2, GRABSZTYNY 2, GRABSZTYNY 4, KRĄSELKI 1 - - - - - - - - - - - - Dzień dobry w związku z końcem rękojmi na budynkach KOSZTELI 2, GRABSZTYNY 1, GRABSZTYNY 3, SADOWA 14, SADOWA 16, KRĄSELKI 2, GRABSZTYNY 2, GRABSZTYNY 4, KRĄSELKI 1, zwracam się do Państwa z prośba by zgłosić do poniedziałku do godziny 9.00 wszelkie usterki które Państwo zauważyliście w częściach wspólnych (klatki schodowe, piwnice, elewac...
  • Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na tym osiedlu. Szukam informacji dotyczących : 1. Rzetelności developera 2. Czasu oczekiwania na akt notarialny 3. Państwa wrażeń z pierwszych miesięcy mieszkania. Jestem na etapie rozważania kupna mieszkania, więc wszystkie praktyczne porady pomogą mi w podjęciu adekwatnej decyzji.
  • Hej W poniedziałek podpisuje umowe na zakup mieszkania (blok nr 10)niestety jeszcz jej nie czytałem a na pewno jakieś punkty wymagają poprawki, prośba do osób które juz podpisały umowe o udzielenie jakiś wskazówek odnośnie tej umowy. pozdrawiam
  • WITAM, JESZCZE JEDNO, CZY KTOŚ MOŻE JUŻ DOWIADYWAŁ SIĘ W SWOIM BANKU, JAK ZAŁATWIAĆ I NANOSIĆ POPRAWKI W ZWIĄZKU ZE ZMIANĄ TERMINU, KTO PONOSI KOSZTY ANEKSU, I JAK BANK W OGÓLE ODNOSI SIĘ DO TEGO TEMATU, JESLI NAWALA DEVELOPER? CZY OPRÓCZ JAKIEŚ KOSZTY POZA ANEKSEM? CZY KTOŚ MA JAKIEŚ PROBLEMY JUZ Z TEGO POWODU? I CZY KTOŚ Z "9" DOSTAŁ JUŻ TO SŁYNNE PISMO Z MENNICY I CO TAM NASMAROWALI? CZY BĘDZIEMY TEŻ PODPISYWAĆ JAKIEŚ ANEKSY DO NASZYCH UMÓW PRZEDWSTĘPNYCH Z DEVELOPEREM?? DZIĘKUJE
  • Witam Przy zakupie mieszkania zdecydowałem się na wsparcie kredytem z BZWBK w ramach specjalnej oferty dla klientów MP. Nie będę opisywał dotychczasowej współpracy z bankiem a zwłaszcza z Centrum Kredytowym w Poznaniu (bo na miejscu są w porządku doradcy), ale wczoraj dostałem idiotyczne pismo. Otóż niejaki Dyrektor ds. Monitoringu i Wsparcia prosi mnie abym dostarczył wniosek o ustanowienie hipoteki i akt notarialny. Dziwi mnie to bo skoro bank ma zawartą umowę z BZWBK i finansuje k...
  • Witam, chciałem się podzielić z Wami, a zwłaszcza przyszłymi mieszkańcami budowanych i planowanych budynków, pewnym spostrzeżeniem. Otóż odwiedziłem przedwczoraj budowę i dostrzegłem ewidentnego bubla. Mianowicie w nowo oddanym budynku nr 13 oraz w budowanym budynku nr 9 skrajna prawa klatka schodowa wykonana jest zupełnie bez sensu. Chodzi o to, że schody klatki zakręcają prosto pod bramę garażu. W poprzednio realizowanych budynkach taka sytuacja nie miała miejsca. Oznacza to, że jeśl...
  • zamierzam kupić mieszkanie w bloku nr 19, podpowiedzcie na co zwrocic uwagę i czy warto zainwestowac kase w rajska jabłoń ????
  • Witam, dzwoniłem na RJ no i zaczyna się chyba jazda, o ile dobrze zrozumiałem to wgląd do mieszkań będzie po demontażu żurawi ca 1 dekada grudnia. natomiast prawdopodobnie będzie opóźnienie w oddaniu budynku ca 15 05 2007 (wg. p. Sączka) a 3 miesiące w p. Adamiaka) (sorry ale weryfikowałem w dwóch źródłach) . Prawdę mówiąc jestem mocno skonfudowany. Podobno przyczyna leży po stronie JAZ BUD, specjaliści nie zabezpieczyli dostaw prefabrykatów. ale moim zdaniem wykonawca jest na tyle mał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się