Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      developerzy

developerzy

(63 wyniki)
    • Jestem zainteresowany zakupem mieszkania przy ulicy Przyrzecze na Tarchominie. www.maxdomdeveloper.pl/ W internecie nie znalazłem żadnych informacji o developerze o nazwie MaxDom Developer, może ktoś miał już z nim styczność, wie coś więcej oprócz tego co można znaleźć na jego stronie. A może ktoś kupił od niego mieszkanie. Będę wdzięczny za każdą informację o tej inwestycji.
    • Witam. Mam mały problem z developerem, który na razie nie wiem jak zinterpretować. Na razie nie będę podawał nazw, imion itp. W Czerwcu kupiłem mieszkanie, które się właśnie buduje od nowego developera w moim mieście. Developer to spółka dwóch Panów którzy dotychczas budowali domki jednorodzinne i postanowili zmierzyć się z budownictwem mieszkaniowym. Ogólnie jeden z tych Panów jest znany na lokalnym rynku i bardzo chwalony za rzetelność i fachowość (nawet jak podpisywałem kredyt w banku...
    • Tarnowo Park B&W Developer TarnowoPark Wenecka Rzymska
    • Planuje pod koniec roku kupic mieszkanie nowe w szczecinie. W zwiazku z tym mam pytanie - jacy sa najlepsi i sprawdzeni developerzy w sz-nie? Dotychczas zebralem taka liste: www.modehpolmo.pl www.gryf.pl www.fba.pl/ www.siemaszko.com.pl www.eurocapital.szczecin.pl www.gryfdeveloper.pl www.tbs.szczecin.pl www.best-sa.com.pl www.status.com.pl www.nd.com.pl www.vastbouw.pl www.modraosiedle.pl www.sanix-tur.com.pl www.stanbud.pl www.steed.pl www.smdab.szczecin.pl www.manag...
    • Witam wszystkich. W pierwszym wpisie chciałbym zniechęcić wszystkich do zakupu mieszkania u developera Przedsiębiorstwo Inwestycyjne Trójka. Działają w trójmieście i teraz chca 'popełnić' kolejny budynek. Ten 'odłam' Panoramy to jest jeden wielki pokaz niekompetencji praktycznie wszystkich pracowników z jednym bądź dwoma wyjątkami. Proszę zapoznajcie się z linkiem www.trojmiasto.pl/Trojka- o15060.html Warto przeczytać opinie. Jakby co to pytajcie. Przedstawię tylko fakty (b...
    • jestem przed zawarciem umowy developerskiej, chętnie skontaktuję się ze wszystkimi, którzy też chcą u tego developera kupić dom - Centrum Developer w Sosnowcu.
    • Witam, Mam prośbę o poradę jak wyegzekwować od developera odsetki za zwłoke. Mam umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego i mam tam wpis że zobowiązujemy się wzajemnie do płacenia odsetek za każdy dzień zwłoki. Developer przeciągnął termin oddania mieszkania o 2 miesiące i tłumaczy mi się że to nie jego9 wina. Mnie to nie zabardzo interesuje i chce odsetki. Co zrobić jak nie będzie chciał zapłacić ? Trzeba coś wpisac w akcie ? Czy można na podstawie umowy przedwstępnej doch...
    • Hej! Proponuję zbierać wszystkie opinie o wykonawcach, developerach i innej maści specjalistach w jednym miejscu - na speculo.pl - jeśli macie jakieś doświadczenia, możecie podzielić się tam z innymi - łatwiej wtedy jest też wyszukiwać. Pozdro
    • Witam serdecznie! Jestem właśnie po wstępnej rezerwacji mieszkania w ww. budynku, budowanym przez Centrum Developer Sosnowiec ul. Plonów. Po pierwszej rozmowie z pracownikiem firmy odnieśliśmy dość pozytywne wrażenie o inwestycji i firmie. Po przeczytaniu jednak kilku opinii o tym Developerze nie jestem już tak pozytywnie nastawiona, jak wcześniej. Zdecydowana większość osób ma negatywne doświadczenie z tą firmą. Są to jednak głównie opinie sprzed kilku lat. Chciałabym poznać obecne zdanie os...
    • Witam, Dzis podpisujemy umowe z developerem na budowe domu, nie mam pojecia na co zwrocic uwage? Pomocy ! Niby jest wszystko ok, ale to straszne nerwy zeby nas nie wykiwano....
    • Witam czy ktos korzystal z usług tego developera?jest to mloda firma i ma calkiem korzystne ceny. Pytanie czy nie za korzyste.. www.lemark.pl/
    • Mam pytanie do forumowiczów z Krakowa: czy ktoś z was korzystał lub korzysta z usług firmy developerskiej activ investment? Czy jest uczciwa i można jej zaufać? Czy - jak deklaruje - nie podnosi ceny mieszkania w stosunku do pierwotnej umowy? I czy, skoro firma jest taka uczciwa, warto zawierać z nią umowę przedwstępną w formie aktu notarialnego? Interesują mnie zwłaszcza głosy tych, którzy weszli w inwestycję przy Okulickiego, etap III.
    • Witajcie, jestem ze Szczecina i w najbliżzej przyszłości planuję zakup mieszknia. Posród ofert szczecińskich developerów, najlepsze lokalizacje proponuje Neptun Developer. Jestem prawie zdecydowana, ale zanim dokonam przdpłaty chciałabym sprawdzić czy to solidna firma ( obawiam się sytuacji jaka miała miejsce w Mierzynie na Topolowej oraz numeru jaki wycięła firma Sigma ). Poradźcie proszę gdzie zasięgnoąć opinii o developerze, a może ktoś z Was kupował od nich mieszkanie? Może ...
    • Zastanawialam sie ostatnio kim w zasadzie jest developer i jaka role odgrywa. W koncu tak zawyzone ceny mieszkan nie biora sie z tak zawrotnych cen materialow budowlanych i uslug. Ale glownie poprzez wysokie zainteresowanie kupnem lokali i podejscie nas, Klientow, ktorzy na leb na szyje kupia, bo skoro ceny rosna.. Jasne, brak planow zagospodarowania i nieznaczny wzrost materialow, jak i zagraniczni inwestorzy, wzrost cen dzialek - to dodatkowe czynniki. Ale z pewnoscia nie stanow...
    • Proszę o wyjasnienie różnic istniejących pomiędzy instytucja developera a firmy budowlanej. Z góry dziekuję za wszelkie informacje i wyjasnienia.
    • Witam, Czy ktoś wie cokolwiek na temat tego developera???? Bede wdzieczna za info! Zastanwiam sie nad kupnem mieszknia przy Chełmońskiego...ceny maja nawet okay, tzn jak takie ceny mozna nazwac okay:) P.s Tak na marginesie to jest nienormalne co Ci developerzy wyprawiają...są coraz gorsi ....
    • Witam kto wie jaki developer buduje domki jednorodzinne lub blizniaki w Szczecinie? Poza vastbouw nic ciekawego nie widze, a oni sa za drodzy. Szeregowce odpadaja. pozdarwiam
    • Rozważamy kupno mieszkania.W grę wchodzi Murapol, Kombud, Feniks oraz Inwest-Akord,bo oni budują w Tychach.Może ktoś z Was kupił już mieszkanie od któregoś z tych developerów? Chodzi mi o opinie osób, które mają już za sobą odbiór,poprawki, niedoróbki, dotrzymanie terminu itd. czyli takich, którzy już "trochę" mieszkają. Bo zdania typu: co ktoś słyszał, ale nie do końca wie czy tak jest na pewno mnie nie interesują. Musimy decydować się szybko, więc będę bardzo wdzięczna za pomoc.
    • Witam szukam w necie na temat developera "centrum zana" i tego osiedla (brzozowy park)jakiegos fora ale niestety nic nie znalalzlem, nie weim czy ten developer jest jakis lewy czy poprostu ludzie ktorzy zakupili na tym osiedlu mieszkanko nie prowadza zadnych dyskusji na ten temat, jezeli ktos zna takowe forum prosil bym o linka, - czy ktos zna tego Developera? - czy jest ktos w necie kto juz kupil tam mieszkanko? Pozdrawaim Shepardo
    • czy ktos z was korzysatl z uslug makdomu www.makdom.com.pl, szukam jakiegos dobrego developera, kogo mozecie polecic/pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się