developerzy

(4 wyniki)
  • Jak pewnie niektóre osoby pamiętają, jakiś czas temu pojawiła się informacja o organizacji spotkania „dzielnicy” (zarząd, wydziały, delegatury itd.) z developerami. Ma to być pierwsze spotkanie, na którym spróbujemy porozmawiać razem jak PARTNERZY a nie przeciwnicy. Razem mamy przecież kształtować naszą przestrzeń publiczną. Na razie jesteśmy zaskakiwani i poznajemy ich zamiary dopiero wtedy, gdy koparka wkracza do akacji. Jednym z problemów jest fakt, że pozwolenia ...
  • Jak wynika z ostatnich informacji, ekspansja developerów w naszej okolicy przybrała rozmiary zastraszające. Mowa jest nie o budownictwie domów wolno stojących czy bliźniaczych, lecz o domach szeregowych, czy wręcz o osiedlach mieszkaniowych. Do wiadomości wszystkich podaję, że Dom Development zamierza wybudować osiedle mieszkaniowe 20 000 osób - to nie pomyłka - za szkołą przy ulicy Kobiałka w stronę Nieporętu. Proszę sobie wyobrazić komunikację na naszym terenie bez wcześniejsz...
  • nieco na północ od apteki zauważyłem nowe ogrodzenie. Sądząc po skali to nie będzie 1 domek. Mam nadzieje, że nie bloki... Jeżeli coś wiecie, to napiszcie - jeżeli to blok, będzie to pierwsza inwestycja, która przekroczy linie kanału. Pzdr
  • witam, czy ktos orientuje się, czy są jakieś plany dla terenu pomiedzy Zdziarską a Ostródzką, w miejscu gdzie jest/była pętla autobusowa? Doszly mnie słuchy, że już jest chętny developer na ten teren, więc obawa, że powstanie jakieś osiedle blisko naszych domków, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna