Gość: ciechanowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 11:56 Witam Jaki serwis komputerowy polecacie w naszym mieście ? Ostatnio znalazłem ofertę firmy specmix.pl, naprawiają komputery w domu, korzystał ktoś z ich serwisu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Naprawa komputera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 12:07 Ja korzystałam. Zadzwoniłam i w ciągu pół godzinki zjawił się miły pan i mój komputer został naprawiony bez wychodzenia w poszukiwaniu serwisu, a padł mi system i myślałam że strace wszystkie dane. Ale udało się odzyska c i znowu ciesze się moim kompem. Fachowo, szybko i tanio. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: Naprawa komputera IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.10, 13:14 zalezy co sie stało, niemam zaufania do zadnego warsztatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Naprawa komputera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 13:54 Przy basenie tam gdzie kafejka. To znacznie lepszy wybór niż domorosły specjalista z wkrętakiem w jednej kieszeni i tubką pasty w drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklama dzwignią h Re: Naprawa komputera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 14:34 Dobry informatyk to znajomy informatyk. To jest tak jak z serwisem samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.w. Re: Naprawa komputera IP: 213.199.253.* 28.03.10, 16:37 MYSLĘ, ŻE NIE DO KONCA TAK JEST. JA MIALEM ZNAJOMEGO INFORMATYKA I ... DBAL TYLKO ON O MOJ KOMPUTER. JAK SIE POZNIEJ OKAZALO NIESTETY WSADZAL STARE CZESCI PRACOWAL NA ETACIE JAKO INFORMATYK I MIAL MOZLIWOSC TAKIE RZECZY ROBIC. UWAZAM ZE JAK KTOS JEST UCZCIWY TO CZY TO JEST SWOJ CZY OBCY TO UCZCIWY BEDZIE WOBEC WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Naprawa komputera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 11:46 Jeśli sknerzyłeś na nowe, to ci wsadzał stare. Norma. Większości z was wydaje się że naprawa komputera to kosztuje tyle co na flaszkę, a niestety, tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naprawa komputera IP: 83.18.201.* 29.03.10, 08:02 Boicie się zaufać bo jeden was przekrecił ale to nie znaczy ze drugi zrobi to samo. Ja tam jestem zadowolona z uslug firmy specmix i wcale nie jest to jhakiś koles z wkretakiem i śrubokretem w reku. Odpowiedz Link Zgłoś