IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 15:37
czy moze ktos wie jakie filmy beda puszczane w noc halloween??? i ile kosztuje bilet??
Obserwuj wątek
    • Gość: pinka1342 Re: kino IP: 213.199.253.* 26.10.11, 12:03
      22 zł to cena biletu a film to obłęd, pogrzebany i jeszcze jakiś jeden, którego teraz nie pamiętam
      • Gość: Jarosław K. Re: kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 13:45
        Jak to? Nareszcie nowy, katolicki, prawy i sprawiedliwy dyrektor - co się nazywa prawie jak Ja - zezwala na takie bezeceństwa jak pogański, zgniły, zachodni helołin? Promowanie nergalizmu? A co z naszymi ludowymi dziadami?
        P.S. nie wiem, czy nie wypuszcza Mnie Płaszczak - on o tych dziadach podpowiada, bo to chyba też było trochę pogańskie... Pogańskie, nie pogańskie, jeden nergal. Ważne że Nasze, antyplatfusowe.
        Ludu Ciechanowa! Po Naszym Sztandarem: NA DZIADY!
        • Gość: arek Re: kino IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 11:30
          do "Jarosław K."

Jesteś DEBILEM i tyle ci powiem !!
          • Gość: pckisz Re: kino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.11, 12:15
            Informujemy, że Halloween w Kinie Łydynia odbędzie sie 31 października / poniedziałek /godz. 20.00 / bilet: 22zł /.

IMPERIUM WILKÓW - / Francja ' 128 /Anna Heymes jest żoną wysokiego urzędnika francuskiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych. Od miesiąca dręczą ją okropne halucynacje i regularne napady amnezji. W ich wyniku czasem nie rozpoznaje nawet swojego męża i zaczyna powątpiewać w jego..

POGRZEBANY - / Hiszpania, USA ' 95 / Paul (Ryan Reynolds) jest Amerykaninem pracującym w Iraku. Po ataku przez grupę Irakijczyków budzi się pogrzebany żywcem w trumnie. Ma przy sobie tylko zapalniczkę i komórkę. Prowadzi wyścig z czasem, aby uniknąć śmierci.

OBŁĘD - / USA'102 / Cierpiący na amnezję były żołnierz wraca w rodzinne strony, gdzie zostaje oskarżony o morderstwo i zamknięty w zakładzie dla psychicznie chorych. Wskutek przyjmowania poddawanych testom, bardzo silnych leków odbywa 'podróż w czasie' i...
            • Gość: Katolik Re: kino IP: 213.199.253.* 27.10.11, 13:32
              Łatwo Jarosława nazwać debilem. Zbyt łatwo. Z jakich pozycji, rodzi się pytanie? Czy nie z antykatolickich, antypolskich? Kościół przecież wyraźnie ZABRANIA "flirtu" z tego typu "imprezami" jak halloween:
              sanctus.pl/index.php?grupa=66&podgrupa=88&doc=33
              Moim zdaniem Pani Dyrektor powinna się co najmniej wyspowiadać za zgodę na takie przedsięwzięcie. Tylko przed kim? Starostą? Posłem? Biskupem?

Najlepiej przed własnym sumieniem.
              • Gość: MImsy Re: kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 17:47
                Może w Rzepie znowu napiszą, że jesteśmy miastem satanistów, jak przy okazji Strashydła?
                P.S. Uwielbiam naszego forumowego Jarosława K. Sprawia mi tyle radości ...
                • Gość: hhhhhhhhhhh Re: kino IP: *.tktelekom.pl 06.11.11, 19:55
                  A co teraz ciekawego graja w kinie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka