koty

(52 wyniki)
  • Czy ktoś haftował te koty ?? beata55.gallery.ru/watch?a=Bm7-b70M mam schematy ale nie mogę znaleźć numerów kolorów. ponadto jak patrzę się na schematy to wyglądają na "rozciągnięte" i nie wiem czy po wyhaftowaniu będą zachowane proporcje. Basia
  • pilnie poszukuje takiego wzorku, czy ma któraś w swoich zbiorach?
  • Poszukuję jak w tytule takiego kota: izia.gallery.ru/watch?ph=EbU-ds1z4 lub każdą jego odmianę:)Może któraś z Pań ma w swoich zbiorach? Chyba będzie skuteczniejszy od Żyda z garnkiem złotych monet;):):) izia.gallery.ru/
  • witam poszukuję kotów cztery pory roku, są to obrazki w kształcie kwadratowym, na pierwszym planie każdego obrazka są jakieś kwiaty a z tyłu wyłaniają się pyszczki kotów, jeżeli ktoś posiada te wzory proszę o podanie linku z góry bardzo dziękuję pozdrawiam
  • dziewczyny ja mam takiego lenia jak ten kot który mi się spodobał ale w końcu zabrałam się do pracy zaczęłam już haftować mój własny projekt kościółka skąd pochodzę.poz wanda picasaweb.google.com/wanbor5/LeniwyKot
  • znaleziony trzeci kot do kolekcji: dump.ru/files/p/p553388828/
  • Witajcie drogie hafciarki, Haftuję od niedawna (około 10 m-cy)ale już na samym początku wyszukiwałam w necie ciekawych schematów. Niestety linki, które pościągałam i zapisałam na kompie są już nieaktywne :-(. Ogromnie spodobały mi się sylwetki kotów, a w sumie ich zarys, gdyż haftowało się ich tylko niektóre fragmenty, kontury, które patrząc z dystansu tworzyły sylwetkę kota. Stąd moja prośba: czy któraś z Was jest może w posiadaniu owych schematów? Z góry dziękuję za pomoc :-) ...
  • Witajcie Wiem, że powinnam skorzystać najpierw z wyszukiwarki, tak też próbowała zrobić, ale coś mi cały czas wyskakuje błąd na stronie, czy jakoś tak, a ja mam nadzieję że szybko mi pomożecie. Szukam tego oto nieszczęśnika www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ab1b73e52bca1e6.html Będę bardzo wdzięczna za szybką pomoc.
  • photofile.name/users/svetlana_I_cs/95016534
  • Oto książka z kotami MTSA: www.dump.ru/files/p/p38408188/ Beata
  • Witam! Czy ma Pani może schemat do tej prześlicznej damy z kotem na fioletowym tle z głównej strony Pani bloga? Może jest to część serii?? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Iza
  • Widziałam kiedyś na internecie zdjęcie obrazka wyhaftowanego - kot taki zdeptany a przed nim była mysz to było dość dawno i nie mogę tego nigdzie znaleźć. Strasznie sympatyczny kot to był. Czy może któraś z Was natrafiła na wzór do haftowania? Pozdrawiam Ewa
  • Poszukuję wszystkich obrazków jakie umieściłam w albumie picasaweb.google.com/martitam01/Szukam może ktoś posiada wzory do nich i podrzuci na gazetowy.
  • Kiedyś - gdy dopiero zawitałam na tym forum - ktoś podawał link do całej serii tego niegrzecznego kota picasaweb.google.com/marijose.gs/GatosCalico/photo#5109038578844924418 w tym albumie są tylko 2 wzory. Czy ktoś ma lub zna link do inntch wzorów z tym kotem??
  • Obiecalam siostrze, ze nastepny obrazek wyhaftuje dla niej. Ona lubi takie zamglone, pastelowe... i ma swira calkowitego na punkcie swojego kota dlatego tez pomyslalam o lanarte- dziewczyna z kotem. Widzialam ja wiele razy, mialam zapisane adresy stron ze wzorami ale same wiecie co sie z nimi stalo :((( Teraz szukam od rana i nic z tego..jak na zlosc tego wzoru nie ma...nawet w katalogu. Czy ktoras z Was moglaby mi pomoc? Prosze
  • Od paru dni poszukuje schematu do tego obrazka. hobbystka.gallery.ru/watch?ph=Emp-7bRJ#feature=mainlist Niestety jeszcze nigdzie go nie widziałam, obawiam się że sama nie dam rady go znaleść. Proszę więc o pomoc w poszukiwaniu. Z góry serdecznie dziekuje.
  • odbiciem kota jest lew; pomóżcie, dzięki
  • Na początek chciałam się przywitać i podziękować za wspaniałe wzory jakie zdobyłam dzięki wam. Ale tak to jest z krzyżykującymi - ciągle mi mało. Szykuję się do dziergania pierwszego samplera. Będzie "koci" i chce go sama zakomponować. Gdybyście miały namiary na wzory kotów z tej strony byłabym wdzięczna (oczywiście te pozostałe tez chętnie przygarnę ;) www.stickwiese.com/neuesIV.html
  • szukam kota nr4 fotoforum.gazeta.pl/u/maryna099.html
  • wiem, że szukałyście tych kotów ble-k.gallery.ru/watch?ph=vMB-SWEC&zoom=8 może się przydadzą :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się