koty

(170 wyników)
  • 19 kotów… Niegdyś baaaaardzo potrzebnych człowiekowi. Dziś już zbędnych… Niestety dowiedziałam się o nich bardzo późno – mogą żyć jedynie do 31 maja. Potem zostaną uśpione. I proszę nie komentować tego – tylko w miarę możliwości pomóc znaleźć im dom. Ich dotychczasowi właściciele na „zachętę” oferują 30 kg komercyjnej karmy dla każdego kota. Adopcjami zajmują się: p. Ania 669 038 640 p. Asia 695 427 082 p. Tekla 605 058 001 www.kociezy...
  • Serdecznie zapraszam wszystkich myślących o adopcji kota do centrum handlowego " Czyżyny" w Nowej Hucie. W sklepie zoologicznym będzie można jutro, tzn.12 kwietnia 2008, przygarnąć kota. Będą zwierzęta w różnym wieku, różnej maści i płci. Wszystkie są zdrowe i domowe w zachowaniach. Warunkiem przygarnięcia jest spisanie umowy adopcyjnej. Akcja jest bezpłatna. CELEM NASZYCH DZIAŁAŃ JEST UCHRONIENIE KOTÓW PRZED AZYLEM. Więcej informacji : Agnieszka - 0602-196-621.
  • witam mieszkam w UK i chcialabym przygarnac kota lub koty ze schroniska i mam takie pytanie-jako ze kot ktory wyjezdza z kraju musi miec badania,paszport oraz przejsc kwarantanne pol roczna.Nie wiem jak to dokladnie sie odbywa-czy zwierzak musi byc przez te pol roku w okreslonym osrodku czy zostaje tam gdzie jest.I teraz pytanie-czy schronisko moze zajac sie wszystkim a ja np place i odbieram kota po tym czasie kwarantanny?czy tak mozna zrobic.Z przyczyn oczywistych nie moge pr...
  • Hej szukam do nabycia budy dla bezpańskiego kota, która zamieszkał pod moją kamienicą, ma narazie prowizoryczny domek, ale chcemy kupić mu budkę zapewniejącą bezpieczeństwo i ciepło, niekoniecznie budę wymiarach 1m na 1m z wielką dziurą dla psa, czasem widać takie drewniane domki tu i ówdzie, może możecie pomóc, jesteśmy z Wawy, pozdro
  • MUSZĘ ODDAĆ KOTA!!! Mój syn, zmuszany od kilku lat-mimo silnej alergii- do życia pod jednym dachem z kotem, dostał wylewu do oka i jaskry. Poszukuję osoby, która zechce zaopiekować się dorosłą kotką, wysterylizowaną, zadbaną, miłą. Zobowiązuję się pokryć koszty utrzymania: jedzenie, żwirek, weterynarz, itp. Kotka miła, czysta, z dużym sercem, będzie wiernym i miłym towarzyszem. Tel. kontaktowy: 606 45 43 75 Gdańsk
  • Swoich domów szukają uratowane z działek, piwnic, schronisk piękne kocie futerka. Może wśród nich jest Twoj KOT?
  • Wczorajsza ulewa pozbawiła tymczasowego domu uratowane od śmierci koty i koteczki w różnym wieku i w różnych barwach.W tej chwili kotki te, aby nie stały się znów bezdomne, zostały umieszczone dosłownie na chwilkę w miejscu pracy opiekunki. Sytuacja jest jednak dramatyczna. Bardzo prosimy o pomoc! Kontakt : 607 - 262 -108, 602 - 196 - 621
  • Witam, jesteśmy grupą przyjaciół z Łodzi pomagającym kotom. Ratujemy koty w potrzebie, za własne pieniądze leczymy, odrobaczamy, szczepimy, sterylizujemy. Kiedy koty są zdrowe szukamy im nowych, najlepszych na świecie domów. Obecnie mamy pod swoją opieką prawie 20 kotów i wszystkie szukają domu. Szukamy dla naszych podopiecznych domków nie tylko w Łodzi ale i w całej Polsce, pomożemy w transporcie. Będę w tym wątku przedstawiać Wam naszych podopiecznych szukających domu. Chętnych za...
  • Na rogu ul. Wyczółkowskiego i Niedźwiadka Okulickiego przyplątał się do mojej siostry kot, jest czarny, długowłosy, ma całkiem płaski pyszczek, na moje oko to pers, tyle, że jak na persa to niezbyt duży, raczej drobny. Płci siostra nie ustaliła. Trudno też powiedzieć jak długo się błąkał; sierść ma trochę zaniedbaną (po obu stronach szyi wiszą "dredy"), ale nie był głodny i długo go trzeba było namawiać na jedzenie. Szukamy właściciela lub osoby chętnej do zaopiekowania się się kotem. Na ...
  • Błagamy o pomoc dla kota ma zostać uśpiony :(((((((((((((((((( Właścicielka Dextera napisała o nim tak: Mój kot mieszka ze mną 16 lat! Ostatnio okazało się że moja córeczka jest uczulona na jego sierść i muszę się go szybko pozbyć z domu. Każdego kto zechciał by go przygarnąć proszę o szybki kontakt, ponieważ nie wyobrażam sobie, abym mogła go uśpić. Nazywa się Dexter i ma 16 lat. Jest wysterylizowany, kuwetkowy, karmiony głównie suchą karmą. Kotek jest dość duży, koloru srebrnosz...
  • Domek docelowy lub tymczasowy nawet na zasadzie odpłatnej jeśli nie będzie innego wyjścia. Dom musi być bez kotów. Trzyletni kocurek z silnym zapaleniem spojówek (ma krople, które trzeba wpuszczać) i zdiagnozowanym FIV (odpowiednik ludzkiego HIV) rozpaczliwie szuka domku we Wrocławiu. Kot jest z ulicy ale jest bardzo bardzo łagodny (został na ulicy dosłownie zaszczuty przez inne koty), bardzo się boi a do człowieka się mocno przytula i nawet jednego pazurka nie wyjmie. Kot jest ...
  • Poszukuję dorosłego, wysterylizowanego kota lub kotkę. Opiekunką będzie starsza, samotna osoba, bardzo pro-kocia:) W domku z ogródkiem nie ma innych zwierząt... Kot byłby kochanym jedynakiem, dlatego mruczący, przytulasty nakolankowiec jest bardzo mile widziany:)
  • roczny, wykastrowany z rodowodem
  • W warszawie na Woli między ul.Skierniewicką a Płocką stoją dlugie wysokie bloki.W jednym jest dużo kotów ,ale one wychodzą i maja otwarte okienka.Natomiast w drugim idąc od Kasprzaka ul.Płocka pierwszy długi blok mniej więcej w piątym okienku otwartym ale okratowanym,od 2 tygodni widzę kota białego w czarne plamki .KOT codzienne rano tam sterczy jest dziki wydaje mi się że nie może wyjść .Budynek obeszłam na około nie ma rzadnej dziurki.Może ktoś jest z okolic i może się zająć spr...
  • Oddam kocura-niebieski brytyjczyk, 3 lata, nie kastrowany, zabrałam go od ludzi którzy bardzo go źle traktowali ale ja nie mogę go zatrzymać. Kot jest czysty, robi wszystko do kuwety, o dziwo nie znaczy moczem, ma wspaniały charakter i marzy o tym aby go pokochać. Kontakt do mnie 0501093977 e-mail tami@wp.pl na życzenie przeslę fotki
  • w piatek (przed swietami) wieczorem zagineła kotka - mieszanka syjama z dachowcem, kolor: kość słoniowa, pręgowana, niebieskie oczy miejsce zdarzenia: ul. Popiełuszki 17c Młoda, płochliwa. Bardzo prosze o wiadomosc jesli ktokolwiek ja widzial !!! Telefon włascicielki: pani Agnieszka 508 635 687 lub mail gazetowy dziekuje
  • Dwa wykastrowane kocury Burasek ( około 8 lat) i białobury Ok. 2 lat zostały osierocone nagle przez śmierć opiekunki. Koty są bardzo przytulaste, pieszczochy uwielbiajacy towarzystwo ludzi. Teraz zdezorientowane, przestraszone, bo po domu kręca sie nieznani ludzie( przyjezdna rodzina zmarłej nie chce słyszeć o zabraniu zwierząt) zastanawiają się dlaczego nie ma ich kochanej Pani, gdzie się podziała ta RĘKA, która je gładziła codziennie.W tym tygodniu pogrzeb a potem co .....azyl c...
  • Niestety z pewnymi warunkami! Ponieważ mam dwoje małych dzieci kotek nie może być bardzo malutki. Powinien mieć już "wykształcony" charakter. Musi być zdrowy!!! Nie może być czarny, bo przypominałby nam naszego Kota, który odszedł do nas po 10 latach.Fajnie byłoby gdyby miał coś rudego na sobie, ale niekoniecznie. Chciałabym, żeby miał dłuższą sierść. Chciałabym, żeby potrafił korzystać z kuwety i nie drapał mebli. Chciałabym, żeby lubił dzieci (bo będzie z nimi przebywał w domu-wol...
  • Poznań. Ważne, żeby kot był przyzwyczajony do małej przestrzeni i raczej krótkowłosy. Czekam na propozycje...
  • Do azylu trafił w 07.2005 r. wraz z całą swoją bezdomna kocią rodzinką. Dokarmiane rozmnożyły się bez kontroli i jakiejkolwiek reakcji ze strony osób je karmiących. Wreszcie koty zaczęły być "problemem", a problem został "rozwiązany" poprzez oddanie kotów do azylu. Cztery koty: rodzice i dwójka małych trafiły pod naszą opiekę. Kociaki znalazły domy, kotka - Ariadna, nie przeżyła narkozy podczas zabiegu kastracji i tak Tezeusz został sam... :(:(:(:(::( Zamieszkał w kociarni.:( Kotek je...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się