koty

(58 wyników)
  • Dziś uchwalono ustawę o ochronie zwierząt która wejdzie w życie 1-szego stycznia "zniesienie przepisu, że myśliwym wolno zabijać psy i koty, jest to dopuszczalne tylko przy bezpośrednim zagrożeniu życia zwierzęcia lub człowieka; myśliwi mają wałęsające się psy wyłapywać i odwozić do właściciela (na jego koszt) lub schroniska! " i tu moje pytanie bo może ktoś wie więcej "bezpośrednie zagrożenie życia zwierzęcia" ???????????? jakiego zwierzęcia zagrożony jest np pies który wpadł w ...
  • KOTY(24)

Witam, mam problem z sąsiadami którzy postanowili chodowac koty w piwnicy i w około budynku. Mogę przymknąć na to oko dopóki stanie sie to uciążliwe i właśnie się stało koty upodobały sobie piaskownice obok budynku i załatwiają tam swoje potrzeby wpienia mnie to niemiłosiernie bo po zwróceniu uwagi spotkałem sie jedynie z agresja ze strony miłosiernych dokarmiaczy którzy przedkładają zycie kota nad zdrowie dzieci !!! Co można z tym zrobić ? ktoś ma pomysł ? kotów jest mnóstwo piwnica zasmrodz...
  • To bardzo ciezki czas dla bezdomnych kotow. Pamiętajcie o nich.
  • Czy to nie przesada?? Miec dwa koty w mieszkaniu dwupokojowym gdzie mieszkaja cztery osoby???
  • Mozecie polecic jakas karme ktora bedzie lubiana przez koty i bedzie dobra jakosciowo ( nie jakies tam whiskasy) ale i nie Royal Canin bo za drogi jest. Prosze o wasze propozycje. Zalezy mi zeby karma wystarczala dla dwoch kotow na co najmniej 2 miesiace duzy worek i zeby byla chetnie jedzona przez koty. Gdzie w ogole kupujcie karmy dla kotow duze worki?
  • Bo ponoc Whiskac, Kite Kat to karmy które zabijaja kota od środka.. WIęc co podawać kotu do jedzenia? Teraz mam malego kota ( 7 tygodni). Co mu dawać jesc? A co kupowac jak bedzie duzy?
  • Jak w temacie.. Wydaje mi sie ze moj kot zwariował.. O czwartej nad ranem moja mama szla do toalety, kot sie napuszyl, zaatakował ją. Pogryzł do krwi w paru miejscach. Wszyscy domownicy domu zerwali sie z łozka i wrzask mamy/ Kot Zaczął wydawac bardzo dziwne i bardzo głosne dzwieki tak ze caly blok to chyba słyszal. Nie mozna bylo podejsc do niego nawet na metr. Kota jakby szatan opetał. Zamknelismy go w pokoju bo sie balismy , ale na widoMinely dwie godziny i ojciec wszedl do...
  • Dnia 12 marca 2010r. w okolicach ulicy Pocztowej (Stary Zdrój), zaginął 2 letni kastrat, potocznie zwany „dachowcem” , maści szarej w czarne pręgi z białymi „skarpetkami” na łapkach. Kot był bez obroży. Za oddanie lub wskazanie miejsca pobytu przewidziana jest NAGRODA. Gdyby ktoś miał niezbędne informacje na jego temat, proszę o kontakt mailowy: lolek88_17@tlen.pl P.S. Zbędnych i niepotrzebnych informacji proszę nie umieszczać.
  • Od niedawna mam dwa koty Do tej pory stosowałam Super Benka.. Nietety przy dwóch kotach to za drogo wychodzi.. Czy ktoś ma dwa koty i zna lepszy zwirek od Benka który wychodzi taniej?
  • kupię kotkę rasową bez rodowodu - kot syjamski lub syberyjski.Najlepiej młodą.
  • Mam prośbę,jakieś rady na usunięcie zapachu, moczu kotki z wersalki.Kotka nie jest wysterylizowana i z chęcią pod sikuje różne miejsca w domu,a zwłaszcza wersalkę,jak z tym walczyć może ktoś ma doświadczenie w temacie i czym wywabić zapach z wersalki słyszałam o occie próbowałam,ale nie bardzo pomogło może zle coś zrobiłam(proporcje).Pomóżcie z góry dziękuję.
  • Wydaje mi się ze moja kotka moze być chora, bo zdarza jej sie sikać po kątach. Chciałabym zrobić jej badanie moczu. Gdzie takie badanie mogę zrobic w Wałbrzychu?
  • Jaką karme dla kota mozecie polecic, ktora jest rownie dobra jak Royal Canin ale tansza? Mam trzy koty, w zwiazku z tym, nie moge sobie juz pozwolic na Royal Caninam tym bardziej, ze ceny RC beda wyzsze..
  • Dnia 23-03-2008r w Szczawnie Zdroju zaginął nasz kot, wabi się RUDZIK. Jeśli ktokolwiek coś wie na temat naszego pupila prosimy o informację pod nr telefonu 607-572-515 lub w sklepie spożywczym w Szczawnie Zdroju przy Rondzie 7. Dziękujemy Wszystkim za pomoc. W załączeniu link ze zdjęciem. www.hm.pl/~tomek/missing.jpg
  • Przyjmę RUDEGO kota (lub kotkę) w wieku do 1 roku. Tel. kontaktowy: 696-463-098 (Tomek). Pozdraw :):)
  • Zaginął szesnastomiesięczny kot o imieniu Maciuś. Jest biało-czarny. Ostatni raz widziany wiczorem 20.08.2008 na Piaskowej Górze. Bardzo proszę o pomoc. Ja i moja rodzina tęsknimy za zwierzakiem. Proszę o kontakt na komórkę, gdyż wyjeżdżam: 0-667-204-166. Jak dostanę jakieś informacje, poinformuję moją mamę, która jest na miejscu. Na wszelki wypadek podaję też moje gg: 7084599 Załączam jego zdjęcie z mojego profilu na naszej-klasie: nasza-klasa.pl/profile/860016/gallery/16 Niestety n...
  • Ile kosztuje to?
  • Czy ktos zna kogos takiego, kto ma dar odnajdywania zaginionych osob, zwierzat? WIem ze Pan Jackowski ma dar taki, ale nie mozna sie do niego dodzwonic.. Bardzo proszę o namiary na kogos najlepiej z dolnego slaska.
  • Mam problem. Sąsiadka ma "fioła" na punkcie kotów. Są wszędzie, w budynku, w piwnicy, wokół domu, tylko nie w jej mieszkaniu. O słodkim fetorku wydobywającym sie z każdego z wymienionych miejsc nie muszę chyba mówić. Czy macie jakiś pomysł, jak legalnie lub nieoficjalnie pozbyć sie tego śmierdzącego problemu?
  • znaleziono kota syjamskiego ok.1.5 roczna kotka.prosze o kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się