koty

(50 wyników)
  • Dziewczyny, mam dzien na wykombinowanie kostiumu kota na bal dla mojej 4 latki. Czarne body kupie pewnie w sklepie baletowym, czarne rajtki, makijaz, brak tylko uszu i ogona. Czy widzialyscie gdzies w sieciowkach takie akcesoria? Nie zwracalam uwagi na przebrania, bo mamy duzo strojow w domu, a tu corka zamarzyla o kocie.
  • Witam, Szukam dla mojej córki-kociary pościeli z kotami. Zresztą ona może mieć wszystko w koty. Możecie polecić jakiś sprawdzony sklep? Pozdrawiam,
  • Czy w tym roku byly maski czarnego kota? Wiem, ze byly w zeszlym roku, moze ktos ma i chcialby odsprzedac?
  • Dziewczyny ost dzięki Wam zrezygnowałam z zakupu bluzy z kotem ;) Tym razem padło na kurtkę : [img]https://www.halens.pl/pl/default/produkt-images/_w230_h354/p/l/next/8/1/1/811-115-G47.jpg[/img] Kilka pytań mam : 1. Czy rozmiar 110-116 5-6 lat będzie pasował wg Was na dziewczynkę 4,5 ( 116-118 cm ) czy za mały ?? 2. Czy ta kurteczka ma dodatkowe zapięcie czy TYLKO te górne guziki ?? 3. Czy jakość wykonania , adekwatna do ceny ?? ;) 3. Czy Nadaje ...
  • Proszę o opinie na temat tego kota. Moja 8-latka marzy o nim pod choinkę. allegro.pl/fur-real-friends-interaktywny-kot-lulu-hasbro-w-24-i1313832536.html Ktoś ma może?
  • Wiem, ze sa fora o zwierzetach, ale tu chodzi rowniez o dziecko, wiec mam nadzieje, ze pomozecie:-) Chce, zeby moj synek wychowal sie ze zwierzeciem, zeby od malego uczyl sie odpowiedzialnosci i delikatnosci w obcowaniu z mniejszymi od siebie. Poniewaz mieszkam w centrum miasta, gdzie prawie nie ma trawnikow, wiec pies odpada. Pozostaje kot, ale ze wzgledu na moja kocia alergie, najlepiej taki, ktory sie nie leni. Wiem, ze sa bezwlose sfinksy, ale moze wiecie o innej rasie, ktor...
  • na allegro żaden mnie nie powalił, chyba, że przeoczyłam co jest bardzo prawdopodobne:) bo na razie wpisałam tylko fraze zegar ścienny kot :) Znacie jakieś galerie czy sklepy gdzie jest wybór albo mają jeden ale taki, że zwala z nóg :) niestety jestem ograniczona kwotowo: max 70zł. byłabym wdzięczna za jakiś namiar
  • witam moj mały to wieki milosników kotów, ale ze wzgledu na alergie zywego kota miec nie mozemy. mamy kota inteaktywnego a hasbro, ksiazki o kocie i kalendarz z kotami. moze ktos cos podpowie, co mogłabym kupic na mikolaja i boze narodzenie dla fana kociaków z gory dziekuje za kazdy pomysl 18buzka
  • www.okazje.info.pl/okazja/inne/ani-magic-kotek-interaktywny-fifi-animagic.html Najlepiej stacjonarnie w W-wie... W Smyku, Merlinie i Empiku - nie ma, w gazetce Selgrossa też nie ma (nie wiem, czy w gazetce są wszyskie zabawki, a nie po drodze mi sprawdzać osobiście). Może w którymś hipermarkecie widziałyście ?
  • Już nie mogę, poddaję się... Mycie klatki schodowej nic nie daje bo smrodu kotów (właściwie kocurowego moczu) nie da się zmyć, poza tym ciągle "znaczą" na nowo. Czy znacie jakiś SKUTECZNY odstraszacz na koty? Dodam, że mieszkam w kamienicy, drzwi na klatkę się nie domykają, w wielu piwnicach nie ma szyb w oknach więc zwierzaki bez trudu się przedostają gdzie chcą. A najgorsze jest to, że zapomniałam na noc zabrać wózka z klatki i pomimo prania capi tak, ze głowa boli... :-((( --- Mo...
  • allegro.pl/item689561462_piekny_kotek_delikatny_w_dotyku_jak_zywy_kot.html widywalam na przydroznych straganach nad morzem... w Krakowie nie moge namierzyc.
  • Mam 3 miesieczna corke i chcialabym aby tj. ja wychowywala sie ze zwierzetami ale nie wiem kiedy zaczac kupowac dziecku zwierzatka,zeby miala z nich ucieche oraz zeby zwierzatko tez bylo zadowolone.Doradzcie kidy kupic kota,a potem psa!!!
  • Gdzie mogę kupić fajny strój kota? Na ok 128-134 córka chce w tym roku przebrać się za kota, chciałabym kupić jej coś fajnego, na allegro są stroje, ale jakies takie bardzo proste.
  • Bardzo proszę napiszcie jakimi karmami karmicie swoje koty. Szukam czegoś dobrego ale nie strasznie drogiego. Wybór na rynku jest ogromny i nie wiem co wybrać. Podajcie marki dobrych i nienajdroższych karm. Serdeczne dzieki za odpowiedzi.
  • Moje dziecko ma "hopla" na punkcie kotów, ale to już takiego konkretnego. Zamiast bajek woli oglądać na youtube filmiki z kotami w roli głównej, chodzi cały czas na czworakach i miauczy. Chciałam więc jej na gwiazdkę kupić coś związanego z kotami. Nie może to być zwykły pluszak, bo ona maskotek nie lubi. Ma jednego kilkucentymetrowego plastikowego kociaka, z którym chodzi po całym mieszkaniu i karmi go okruszkami z podłogi ;)). Poradźcie coś.
  • Chodzi mi o te małe zestawy zwierzątek firmy Epee. W sklepach widuję tylko zwierzęta z dżungli, nigdzie nie ma piesków i kotów (były w TK Maxx dwa zestawy, ale te juz dawno kupiłam). Poszukuję też małych zestawów-niespodzianek w saszetkach zawierających pojedyncze zwierzaki.
  • Dziewczyny, gdzie w Krakowie dostanę takie stroje, kojarzycie coś?
  • [img]https://genfoto.org/images/dkules_1/cherry5.jpg[/img] www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B007DFUG3G/ref=ox_ya_os_productWarto? Wychodzi jakieś 80 zł, ale jakoś nie jestem przekonana do tych elektronicznych zwierzaków.
  • Witajcie! Czy łóżeczko turystyczne - a dokładnie jego siatki po bokach mogą pełnić rolę ochrony niemowlęcia przed kotem, który uwielbia atakować ręce, nogi, a co dopiero gdy pojawią się grzechotki?:-) Wolałabym łóżeczko drewniane... ale ze względu na kota zastanawiam się nad turystycznym. Ale może to i tak nie będzie dobrą ochroną? Pomóżcie:-)
  • dziewczyny znalazlam na allegro takiego kotka tylko nie wiem czy warto go kupic bo cena jest powalajaca. ma ktos takie cudo? aukcja.onet.pl/show_item.php?item=323070172

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się