koty

(68 wyników)
  • KOT!(21)

ADHD to malo powiedziane, ale nie bede wdawac sie w szczegoly, bo za duzo ran mi zadal hehe konkret: czy mogę mu dać persen ?? taki ziołowy uspokajający lek (ludzki), jutro mam gości i nie chciałabym, żeby ich zmasakrował, a on dosłownie masakruje. Jak go zamkne - czego nie lubie robic, to zrobi demolkę, bedzie się darł i jeszcze później bedzie obrażony :)
  • ministerstwo rolnictwa w Szwecji wydało nakaz odpowiedniego zachowania się właścicieli kotów. Trzeba je pogłaskać co najmniej dwa razy dziennie bo grożą kary lub więzienie za znęcanie się. Dobrze
  • Pytanie jest takie: czy jak sie wyjeżdza na długo (powiedzmy miesiąc albo trochę dłużej) i zostawia kota pod opieką to lepiej: a) zawieźć kota do osoby która ma się nim opiekować i niech sobie u opiekuna mieszka b) czy lepiej zostawić kota we własnym domu a osoba opiekująca będzie codziennie do kota przychodziła, dawała mu jeść, zmieniała żwirek itd jeżeli a) lepiej niż b) to mam jeszcze jedno pytanie: na ile to jest niedobre dla kota siedzieć tak w przez miesiąc w samotności ...
  • można tak??? bardzo tęsknie za jakimś zwierzakiem ale czy taki zwierzak może zostać sam w domu? boje sie że będzie mi lał i srał na meble albo w ogole w domu nie chciałabym też zeby lał w jakiś żwirek a jedynie na zewnątrz z resztą czy taki kot szybko uczy sie załatwiać tam gdzie ma? jeszcze jest sprawa chorób, toksoplazmozy i innych, czy można przebadać takiego kocura na ich nosicielstwo i ewentualnie wyleczyć? a moze to ściema że wiekszośc kotów ma takie choroby?
  • moje dziecko jest wielbicielem kotow. niedlugo synek bedzie mial drugie urodziny i imieniny. rodzina mnie molestuje pytananimi co kupic.... wiem, ze ten kot bardzo by sie podobal mojemu dziecku. sadzicie, ze wypada zaproponowac rodzinie zrzute na kota? www.bajkowo.pl/Fur_Real_Interaktywny_kot
  • Parę dni temu przybłąkał się do nas kot, a raczej kociczka dajemy jej jeść , prześpi się u nas i spowrotem wypuszczamy ją na pole, ale wiecznie wraca . Jest prze urocza , malutka, rudo czarno biała. Dziś też przyszła , głaskałam ją i patrzę , a ona ma guzka na brzuszku, wzięłam więc kocicę pod pachę i polazłam do weterynarza (rzut kamieniem) i okazło się ,że malutka ma przepuklinę!!! Operacja kosztowała by 80 zł , jednak lekarka mówi ,że można czekać i później ją wysterylizować i o...
  • jest to kocisko jeszcze? koty.gucio.pl/obce%20koty/maluchy/DSCN0769.JPG jak tak to biere, ale w sobote wieczorem albo w niedziele moge. Skad go czeba wziąć?
  • niech wiedzą, co można zrobić zwierzęciu jak będzie niegrzeczne... www.joemonster.org/art/10294/Jak_upodlic_pudla
  • i polecam. Fajna muzyka, rewelacyjna scenografia i stroje i i niezła choreografia :))) A te umieśnione torsy męskie ;))))) smukłe brzuszki damskie (taaak Tico coś dla ciebie ;PPP) I na całe szczęście wziełam normalne bilety a nie dostawki, jakbyśmy musieli dwie godziny tak kicać to normalnie można by się było załamać....
  • mam dwa koty, Watsona i Rudego. Watson jest starszy i mądrzejszy, a Rudy to taki postrzeleniec. I od 3 dni Rudy zaczął nam sikać w domu, tzn. na podłogę 2 razy i raz NA BLAT W KUCHNI, na ktory normalnie nawet nie wchodzą, bo mają zakaz. Jestem przerażona. Czy to z zazdrości o Staszonka? ale czemu teraz, nagle? co robic?????
  • piszczanec w koszczkih z zawartością piszczanczjej juhy to zemsta za to, że w nocy rozdeptał sernik próbując się do niego dobrać przez folię i ja teraz takiego rozdeptańca muszę jeść. świnia nie kot!
  • już któryś raz z kolei zasikał im łóżko :[ szlag by to trafił, a zapaszek przy tym poprostu wyśmienity...
  • ponieważ wróciłem z imprezy o świcie to w niedzielę w południe drzemałem rozgolaszony udając że staram się czytać książkę. I wszedł mi na brzuch kot, z godzinę spał na kichach, później z godzinę na wątrobie, później z pół na klacie i na koniec obwiązał się wokół mojej szyi i tak jeszcze z pół godziny spał na mnie, co jakiś czas mrucząc. Podobno koty leżą na cierpiących miejscach i je leczą, czy biorąc pod uwagę że to mały młodziutki kot, to on mnie już wyleczył i mogę jechać na balety ...
  • okazalo sie, ze sa jednak 3 z 1 miotu i 1 z innego, razem 4 male 2 poszly do doktora dzis, bo jeden ma zariobione 2 oka, a drugi 1 jeden zajebiscie agresywny, pogryzl mnie i podrapal oczywiscie koci katar i antybiotyk kolega mial wziac starszego, niezarazonego, wzielismy go, ale chyba z porannych nerwow (bo przy wyciaganiu do doktora byla kocia awantura) i moze z atmosfery przedburzowej kot sie wsciekl, podrapal nas i spierniczyl gdzies i od 2 godzin go szukamy a doktor powiedz...
  • Jak to zrobić? Stara kocica boi się nowego kociątka i ucieka przed nim robiąc ciągle ssssssssss khhhhhhh i wydając inne mało przyjacielskie pomruko-bulgoty.
  • czyly marudzenia czesc dalsza nie wiem co robic, rozbestwil sie na maxa i jak wpada w 2godzinny szął wieczorem to jest jednym susem u mnie na kolanach i mnie gryzie, wszędzie - ręce, buzie, cycki...a coraz wiekszy jest i silniejszy i boli jak cholera no wiec zdjelam go spokojnie z 10 razy z łóżka, ale wskakiwal i robil to samo teraz zamknelam sie w pokoju, siedzi pod drzwiami i miauczy, żal mi go i nie wiem czy cokolwiek zrozumie poradzcie kociarze jak go troszeczke ulozyc, niech sobie...
  • jest dumny jak paw zachowuje się jak kobieta, uwalił się przed tv i udaje, że ogląda - (trochę mnie naśladuje ), bo przeciez koty nie "odbierają" telewizji:))))
  • i mam przekonanie , że miedzy nami jest niemalże metafizyczna więź - dogadujemy się we wszystkim kobieta powinna zatem być trochę jak kot a właściwie w ogóle jak kot z wyjątkiem futerka :)
  • sprzątania po nich kup?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się