-
jak sie sprawuje, warto kupic? jak czyszczenie? czy lepiej w całosc na sciane czy cieto w razie gdy miała peknac (tansza wymiana), wiem ze niby srednio polecaja do kuchenki gazowej ale przymierzam sie do zakupu wybrałam juz na fotolii wzor.
-
jaką kuchnię polecacie dla dziecka? ważne jest aby była wysoka - czyli blat na wys.min.50cm. Z góry dziękuję za pomoc
-
Zastanawiam się nad kupnem kuchni z brw, ale obawiam się jakości. Ponoć poszła mocno do góry i nie jest to już tandeta. Macie może jakieś doświadczenia?
-
Witam. Czy ktoś posiada kuchnię Little tikes dla dzieci, konkretnie kącik szefa. Chciałabym kupić swoim synkom, ale nie wiem czy to dobry wybór. Natknęłam się w necie na dwie negatywne opinie dotyczące tej kuchni (dotyczyły przekłamanych kolorów oraz słabego plastiku). Podoba mi się również kuchnia elektroniczna rodzinna, wydaje więcej dźwięków, minusem natomiast jest mała ilość otwieranych szafeczek. Proszę o pomoc w wyborze. Dzięki. Podaję linki
allegro.pl/little-tikes-kuchnia-kacikszefa...
-
Jako,że czekają nas urodziny synka, mikołaj i gwiazdka to i wish list mojego młodego jest długa. Między innymi jest tam kuchnia. Przeglądam różne kuchnie i zwróciłam uwagę na taką allegro.pl/little-tikes-4111-kuchnia-elektroniczna-gratis-i2747300333.html ale nie wiem czy warto? Może możecie polecić coś tańszego, ale zależy mi na tym by kuchenka była wysoka.
Z góry dziękuję.
-
Dziadkowie chcą kupić dzieciakom kuchnię pod choinkę, taką jak na poniższym obrazku.
Czy możecie coś o niej powiedzieć?
Na jakiej wysokości jest blat?
Czytałam gdzieś że kuchnie mini tefal są do zabawy na kolanach, ze względu na niski blat.
-
Biorę pod uwagę dwie kuchnie smoby:
www.smoby.com/pl/k261ciki-zainteresowa324/kuchnie/kuchnie/liste/kuchnia-cheftronic-tefal?opt=1
www.smoby.com/pl/k261ciki-zainteresowa324/kuchnie/kuchnie/liste/kuchnia-cooktronic-mini-tefal-zielona?opt=1
Możecie doradzić, która lepsza?
-
Pytanie jak w temacie, wybrałam dwie kuchnie drewniane i jedną plastikowa. Córka ma 95 cm i zalezy mi na tym aby kuchnia była wysoka. Niestety żadnej nie wiedziałam na zywo nie wiem czy lepsza plastikowa z dzwiekami dla dziecka czy starczy drewniana bez dzwieku?
Prosze o pomocL:)
allegro.pl/drewniana-kuchnia-eichhorn-akcesoria-najtaniej-i2616648817.html
allegro.pl/drewniana-kuchnia-kuchenka-dla-dziecka-krakow-i2616662996.html
allegro.pl/smoby-kuchnia-tefal-cooktronic-elektr-wysoka-24...
-
drogie mamusie co myslicie o tych kuchenkach dla 2 latki??lubi pichcic na niby, może ktos ma coś podobnego , bo chciałabym wiedziec jakiej jakosci są
allegro.pl/piekna-kuchnia-najwieksza-na-allegro-100cm-i2799049787.html
allegro.pl/kuchnia-kuchenka-swiecace-palniki-dzwiek-akcesoria-i2783430046.html
na którą byscie sie zdecydowały?? jest jeszcze opcja ze z Biedronki Mini tefal Smoby, ale ma troche mało akcesoriów a cena wyzsza w biedronce jest po 139 ale bez kurczaka, ciasta i nie wiem ...
-
Moja 5 letnia córka bardzo chciałaby kupić kuchnię za pieniądze ze skarbonki. Proponowałam inne rzeczy ale ona chciałaby tylko kuchnię. Najpierw maiłam dylemat którą kupić, ale po odpowiedzi jednej z forumowiczek zastanawiam się czy w ogóle warto? Czy Wasze 5 letnie dzieci lubią się jeszcze bawić kuchniami (gotować) czy to już prezent zbyt "dziecinny". Nadmienię jeszcze ze mam 3 letniego syna który być może też by się pobawił. Będę wdzięczna za odpowiedzi.
-
allegro.pl/little-tikes-wielka-interaktywna-kuchnia-na-bater-i1934917795.html
Bardzo proszę o opinie:).
Z góry dziękuję:)
-
Witam,
przymierzam sie do zakupu kuchni w prezencie dla córci 2 latka i 9 miesięcy : ) Wpadły mi w oko te dwie z katalogu biedronki:
gazetka.biedronka.pl/g9,wiecej_marze.html
No i problem mam nastepujacy: wiem, ze młoda wybrala by pewnie ta z hello kitty bo oszalala na jej punkcie ale ona nie wydaje zadnych dzwiekow, druga natomiast posiada az 7 efektow dzwiekowych i swiatelko w piekarniku. Diabli wiedza co wybrac tym bardziej ze to ustrojstwo w zadnym sklepie nie jest rozlozone zeby o...
-
Synek lubi się bawić kuchniami, pomyslałam więc, że Mikołaj może takową przyniesie. Przeczytałam wątek o kuchniach, ale tam w większości polecane są dość duże modele. A u nas - ze względu na szczupłość miejsca, kuchnia, która ma gabaryty mebla nie wchodzi w grę. Myślałam raczej o czymś takim, co nie ma nóg ani dużej nadbudówki, i do zabawy stawia się się ją na ławie / kanapie. Bardzo podoba mi się kuchnia z Tchibo
www.tchibo.pl/Drewniana-kuchnia-zabawkowa-p400009066.html
ale ta cena... ...
-
chcemy wymienic kuchnie i szczerze podobaja mi sie rozwiazania z Ikea, w sensie schowki, szafki narozne, szuflady, to co jest wewnatrz. Nie mam jeszcze dokladnie upatrzonego modelu, ale cos pewnie wybralabym. Zaoszczedziloby mi to tez czasu , nie musialabym jezdzic po innych sklepach i wybierac, projektowac , przebierac, zamawiac .... Chodzi mi tylko o szafki, lodowke, zmywarke itd. kupowalismy z innych miejsc
Ale gdy powiedzielismy o naszym typie ekipie, ktora mialaby nam instalowac ku...
-
Moj syn (2 lata 4 mies) kocha gotowac:) Postanowilismy sprawic mu prezent na swieta w postaci kuchni do zabawy. W zwiazku z tym, ze nie mialam z taką zabawką do czynienia zaczelam poszukiwania. Wpadła mi w oko taka
allegro.pl/e-zabawki-smoby-kuchnia-chefatronic-tefal-24244-i1899611710.html
ew. taka allegro.pl/smoby-elektroniczna-kuchnia-tefal-studio-czajnik-i1909863532.html
Nie wiem na co zwrocic uwagę, fajnie gdyby miała jakies odgłosy, swiatełka, przełaczniki.
Czytałam forum i spo...
-
doradźcie, proszę
-
Przyglądam sie tym :
allegro.pl/smoby-kuchnia-kuchenka-24455-tefal-bon-apetit-bon-i1511894766.html
allegro.pl/palau-114cm-wysoka-nowoczesna-kuchnia-gratisy-i1515860310.html
allegro.pl/palau-hiszpania-elektr-kuchnia-stalowe-naczynia-i1517517870.html
allegro.pl/duza-kuchnia-z-piekarnikiem-i-zlewem-swiatlo-dzwie-i1523448965.html
allegro.pl/hit-duza-markowa-kuchenka-z-wyposazeniem-kuchnia-i1522442018.html
-
Chciałam kupić córeczce na drugie urodzinki kuchnie do zabawy. Oczywiście na allegro wybór spory jednak niestety nigdzie nie mam możliwości zobaczenia kuchni na żywo a nie chcę kupować zupełnie na ślepo. Fajnie by było gdyby blat był dość wysoko ok. 50 cm i żeby były różne dźwięki i światełka. Kuchnia nie może być zbyt duża gdyż pokój córeczki jest dość mały, cena do 200 zł. I tutaj po moich wstępnych oględzinach padło na TEFAL COOK TRONIC. Czytałam jednak opinie i często posiadacze skarżą si...
-
Mam prośbę do posiadaczek kuchni dwujęzycznej FP - tej z reklam. Czy kuchnia ta będzie dobrym prezentem dla dziewczynki na roczek. CZy jest warta swojej ceny. A może macie inne propozycje. Zaznaczam że wszystkie jeździki i pchacze odpadaja, mała odziedziczyła po starszym bracie.
-
Dziewczyny jaką lepiej kupic kuchnię dla dziewczynki prawie 3 letniej drewnianą czy plastikową, nie powiem ze skłaniam się bardziej do drewnianej jest bardziej klimatyczna i realistyczna, ale mniej kolorowa, wydaje mi się ze te plastikowe są bardzo małe, drewniana chyba posłuży dłużej, napiszcie którą byście wybrały?