kuchnia

(42 wyniki)
  • Chciałbym z mężem i rocznym syniem pojechać na wakacje właśnie do Międzyzdroi, czy może ktoś ma przyjazną i sprawdzoną kwaterę dla małżeństwa z dzieciątkiem? Będe wdzieczna za info. Tylko nie hotele ***** bo nas nie będzie stać, tylko bardziej pensjonat lub domek. pozdrawiam.
  • Witam, chcielibysmy z mężem wybrać się z 1,5 roczną córeczką na wczasy. Poszukuję miejsca noclegowego, [b]koniecznie [/b] z kuchnią i łazienką, mile widziane 2 pokoje, wyzywienie mnie nie interesuje, okolica i miejscowość raczej spokojna, ale żeby było gdzie zjeść obiad. (smazalnie, bary, restauracje), niedaleko do morza; czy ktoś może mi coś polecić?
  • Szukam i szukam czegoś fajnego nad morzem z wyżywieniem i trudno mi znaleźć. Chcialam gospodarstwo agroturystyczne z prawdziwego zdarzenie, a znajduje takie, ktore tylko pokoje oferuja. A ja mam ochote na dobra kuchnie, na zwierzatka itp. Moze spotkalyscie sie z taka oferta?
  • Jak tam jest? Polecacie czy nie.
  • Te wakacje sie jeszcze nie skonczyly a ja juz mysle o przyszlym roku. Problem w tym ze jesli chce pojechac na wakacje cala rodzina, z mezem, musimy mieszkac gdzies gdzie on bedzie mial dostep do Internetu. Moze byc nad morzem, w gorach, nad jeziorami, zeby tlko dzieciom bylo fajnie. Najlepiej gdyby to byl jakis apartament lub domek z pelna kuchnia, zeby samemu mozna bylo przygotowac jedzenie, chociaz to nie jest az tak wazne jak ten nieszczesny Internet. dzieki za porade
  • Właśnie wróciliśmy z 3-tyg pobytu w Mielenku w NEMO. Może przydadzą się komuś moje spostrzeżenia. NEMO - bardzo mili właściciele, otwarci i pomocni. Dom duży, apartamenty przestrzenne, dwa pokoje na oko ok 40 m2, bardzo czysto w całym domu i otoczeniu, ciepła woda bez problemu, podobnie z dogrzaniem pokoju w czasie niepogody (elektryczny kaloryfer), koce, parawan, parasol były, kuchnia do dyspozycji gości z naczyniami talerzami, sztućcami (zupełnie przyzwoitymi), można było ko...
  • Dziewczyny, Czy któraś spędzała urlop na Słowacji? Jak z cenami żywności? Zblizone do naszych? Coś taniej, coś drożej? Pozdrawiam,
  • Jak w temacie. Na początku marca wybieramy się na tygodniowy urlop z 2-letnim dzieckiem. Chcemy pojechać w góry. Chciałabym, żeby to było takie miejsce, gdzie znajdę jakąś górkę do pozjeżdżania na sankach, trochę tras spacerowych nie miejskich, na które można pójść z sankami, a także jakieś miejskie przyjemne miejsce do spacerów po zmroku. Rozważam w tej chwili Rabkę, Szczawnicę i Krynicę. Które z tych miejsc byście polecili, biorąc pod uwagę moje oczekiwania? A może zupełnie inną miejs...
  • Był może ktoś z was tam ostatnio? Na stronie wyglada dość ciekawie. Ciekawi mnie jednak jak wygląda korzystanie z jednej kuchni przez tylu gości? I co z plażą? Jak wygląda, jakie jest zejście? Chcemy jechać we wrześniu, syn będzie miał wtedy rok.
  • gdzie warto spędzić okres świąteczno-noworoczny nad morzem? :)
  • Witam, poszukuję domku letniskowego dla dwóch rodzin z dwójką niemowlaków. Proszę o namiary na ciekawe miejsca. Interesują mnie raczej mniejsze mijscowości (Rowy, Dąbki lub inne). Ważne, aby były dwa odzielne pokoje oraz wspólny salon i oczywiści kuchnia i łazienka. Dodatkowo: parking, grill i trochę przestrzenii dla dzieci. Będę wdzięczna za wszelkie info. Pozdrawiam
  • Wybieramy się całą czwóreczką nad nasze morze, w czerwcu, na jakieś 3 tygodnie. Poradźcie proszę kwaterę, domek, mieszkanie( 2 pokoje z kuchnią) do wynajęcia, gdzieś na otwartym morzu, środkowym wybrzeżu. Z ogrzewaniem, możliwością stołowania lub dostępem do kuchni. Z jakimś małym placem zabaw.
  • bo trochę się zdziwiłam pok bez łazienki od os 40 zł wydaje mi sie ze to sporo - jastarnia krynica 40 zł/os z łazienką a jakie ceny sa gdzieindziej chodzi mi o pok z łazienką lub bez , bez wyżywienia pzdr M
  • Witam Poszukuję apartamentu lub pensjonatu (łazienka aneks kuchenny pokój tv i najlepiej wifi) na zachodnim wybrzezu w terminie od 1 wrzesnia na 7-10 dni.
  • Wybieramy sie do Włoch z naszym bardzo ruchliwym 15-sto miesięcznym synkiem w czerwcu polećie prosze co zabrać, bo nie bardzo umiem się zorganizować
  • Witajcie. Szukam niedrogiej kwatery nadmorskiej na tydzień (w woj.pomorskim), najchętniej w domku campingowym. Żeby było czystko, schludnie, w miarę nowocześnie, dostęp do kuchni i łazienki. Chcę wypoczywać z 3 dzieci w wieku od 7 do 14 lat.
  • USTKA(6)

Witajcie e-mamusie! W sierpniu wybieramy sie z moim rocznym Michasiem do Ustki. Moze znacie jakas fajna tania kwatere (na tydzien)?.Zalezy mi na dostepie do kuchni i ewentualnie lodowki no i jakas przyzwoita lazienka z reszta sobie poradzimy.Jedziemy sami bo tatus nie dostal urlopu wiec liczymy na wasza pomoc. pozdrawiam Justyna sorki za brak polskich liter ale cos sie przestawilo
  • Wybieramy się w lipcu do Karpacza z dzieciaczkami. Starszy ma 4 lata a młodszy rok. Może macie jakieś sprawdzone kwatery, które byłyby godne polecenia? Chciałabym, aby w pokoju była łazienka i dostęp do kuchni. Przydałaby sie też jakaś piaskownica na podwórku, grill. W necie jest tak dużo propozycji, że trudno się na coś zdecydować. Będę wdzięczna za każdy namiar.
  • Wczoraj wrocilismy z Grecji. Nasza coreczka zniosla podroz i pobyt doskonale, byla grzeczna i wiecznie zadowolona i nie bylo z nia zadnych klopotow. Mielismy apartament z kuchnia nad morzem, gotowalam jej obiadki, sloiczki gotowe byly, ale maly wybor i opisane po grecku. Plywala sobie w kole niemowlecym, cieszyla sie bardzo woda, wieczorami chodzilismy na kolacje, wracalismy ok. 23 do domu, ona spala w wozeczku, albo po prostu podrywala kelnerow. Polecam wszystkim taki wypad, nie ...
  • Szukam ciekawego miejsca na pobyt z naszym malenstwem w łebie. Zależy mi na miejscu w którym mogłabym skorzystac z pralki i kuchni gdzie mogę ugotować wode na mleko dla dziecka... Może ktos coś mi poleci. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się