Forum Turystyka Polska Jeziora
ZMIEŃ
      kuchnia

kuchnia

(24 wyniki)
    • szukam jakiegoś taniego 3 os. pokoju z mozliwościa przygotowywania posiłków. Moga byc góry + jezioro.
    • Jak w temacie... Szukam miejsca, gdzie można połowić rybki ze szczególnym uwzględnieniem szczupaczka. Mam dość wyjazdów nad ponoć rybne jeziora, gdzie szczytem połowu jest 15cm okonek... Pragnę walki ze szczupakiem, okoniem garbusem... Możecie coś polecić?
    • Na zachód od Poznania. Szukam spokojnego miejsca, z zielonym otoczeniem, miejscem na ognisko, piłkę, blisko wody. Dla 4 osób, na 8-10 dni; domek lub pokoje (może być 2x2 lub 1x4), ale z łazienką i kuchnią.
    • Poszukuję fajnego miejsca niedaleko Warszawy. Zależy mi na tym, aby w okolicy była woda do kąpieli (jezioro, zalew), las, niekoniecznie spokój i głusza, ale też nie ogromniaste skupisko ludzi. Ponieważ wyjazd planuje z 1,5 roczną córcią chciałabym, aby podróż z Warszawy zajęła nam max. 2h. Fajnie gdyby ktoś z Was polecił jakis malowniczy pensjonat, gospodarstwo agroturystyczne lub domki letniskowe. Muszę córce gotować, zatem wymogiem jest dostęp do kuchni lub aneks kuchenny w pok...
    • Witam. Szukam noclegu na weekend 11-14 dla 5 osób dorosłych w tym dwoje dzieci 7 i 9 lat i jeden maluszek 15 miesięcy. Najlepej domki lub jeden duży. Koniecznie z dostepem do jeziora i sprzętem pływajacym.
    • cena do 30 zł, blisko jezior
    • witajcie, poszukuje domku nad jeziorem dla dwojga doroslych, dzoecinki mojej i psa , moze macie jakies namiary lub propozycje , od ok 7 sierpnia dzieki meg
    • ars2000@interia.pl
    • Jak w temacie. Chce wyjechac z rodzina nad jezioro. Szukam niedrogiego miejsca.
    • Poszukujemy spokojnego miejsca dla 2 osób z dzieckiem nad jeziorem (z łagodnym zejściem do wody) z zapleczem dla małego dziecka (piasek, ogród) z wyżywieniem, w okolicy, gdzie można pojeździć na rowerach.
    • Szukam domku z tarasem na parterze z przestrzennym widokiem na jezioro, dla 4 osób w pierwszej połowie września, w południowej części Mazur. Domek bez luksusów, ale przestronny, z łazienką, wyposażoną kuchnią, tv; jeśli piętrowy - to przynajmniej 2 miejsca noclegowe na parterze. Zależy mi na spokoju i ładnej bliskiej okolicy domku. Możliwość korzystania z domowych obiadów mile widziana.
    • Witajcie, szukam domu 6-8 osobowego 3 sypialnie + salon nad samym jeziorem, z możliwością wykupienia w pobliżu obiadów, w terminie 12.08 - 27.08.06 do 200 zł. za dobę. Mogą być Kaszuby, Bory Tucholskie najważniejsze żeby było blisko do jeziora i troche lasu. Pozdrawiam
    • Witam. Planuję wakacje na Mazurach, proszę o namiar na tanie domki, w których panują przyzwoite warunki, a okolica zachęca również do odpoczynku... Mam nadzieję, że nie wymagam zbyt dużo ;-) Pozdrawiam serdecznie!
    • Witam Przegladam oferty w necie (trochę jest) ale prosze jeszcze o op9inie/poradę. Poszukuje domku dla 2 rodzin (4 dorosłe, troje dzieci-2.5 7 12 lat). Najlepszy byłby domek samodzielny z łazienką/ami i kuchnią oczywiście nedaleko jeziora. Dobrze byłoby aby dla dzieci w okolicy były jakieś atrakcje. O spokoju czystej i zarybionej wodzie nie wspomnę :):)): Dziękuję za porady
    • Poszukuję pensjonatu lub gospodarstwa agroturystycznego na Suwalszczyznie na wakacje z dzieckiem. Najlepiej z wyżywieniem. Może ktoś poleci...
    • poszukuje miejscowki dla 6 osob (najchetniej 3 pokoje dwuosobowe) z mozliwoscia zabrania 2 psow. przedluzony weekend 12-15 sierpnia. czy ktos mi moze polecic jakies ciekawe miejsce? dzieki serdeczne, pzdr!
    • domek poszukiwany-raz jeszcze! termin nie gra roli,cena do 80 zl-bezposrednio nad woda-rzeka lub jezioro
    • Jak w temacie przełom czerwca lipca, dobre warunki
    • Szukam domu do wynajęcia nad jeziorem w miesiącu lipiec na dwa tygodnie.Interesuje mnie bezpośredni dostęp do jeziora,pomost,łódz i czyste jeziro z dużo ilościa ryb.Najlepiej z dala od innych mieszkańców.Możliwie wysoki standard. 4 osoby dorosłe i troje dzieci -bez zwierzaków:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się