-
Witam,
planuje zamówić zaprojektowanie kuchni na wymiar. W jednej z firm
zaprojektowano mi za cene 12 tys + sprzęt AGD. Ponieważ kuchnia zbyt duża nie
jest postanowiłem zorientować się w innych ofertach.
Proszę o polecenie sprawdzonych przez Was projektów.
Czy projektował ktoś kuchnie w Black Red White - niedawno w Zabrzu otwarto
duży salon tej firmy. Życzą sobie 300 zł za projekt. Czy warto?
-
Szukam solidnej firmy wykonującej meble na wymiar w Białymstoku. Z góry
dziękuję.
-
jaka lampe wybrac do kuchni o wymiarach 4 x 5??? Sciany sa w kolorze
zółtym. Myslimy o takiej
www.lampyy.pl/galeria/1187-ljw_5zb_wiszaca.html
Jest oryginalna. JAk myslicie,czy bedzie pasowała??
-
Witam, w styczniu wprowadzam sie do nowego mieszkania i szukam sprawdzonych producentów kuchni na wymiar. Nie chodzi mi o jakieś znane wielkie firmy,tylko trochę mniejsze i z przystępnymi cenami.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Albo kontakty do konkretnych osób?
Z góry dziękuję:)
-
Witam,
Chciałam zapytać czy ktoś korzystał z usług firmy mebleks z Radomska?
Robią kuchnie na zamówienie i nie tylko. Proszę o opinię.
-
Witam
Mam pytanie jak w tytule, czy warto kupić meble kuchenne firmy Gawin.
Bedę wdzięczna za opinie.
Pozdrawiam
-
czy ktos zamawial meble kuchanne w Bergmann Kuchnie? jestem w
trakcie projektu i chcialabym sie upewnic czy sa solidni.
-
Witam,
głupie to ale proszę o pomoc w podjęciu decyzji - chcę (tzn tak mi się wydaje :)) położyć deski dębowe lakierowane w przedpokoju, salonie i kuchni (bo tworzą jeden ciąg) i bije się z myślami czy nie wyrzucę pieniędzy w błoto, czy kuchnia i przedpokój "wytrzymają" normalne użytkowanie przewidziane w tych miejscach.. HELP bo zwariuje :) Dziękuję z góry.
-
jestem na etapie planowania kuchni (otwarta na pokój). Niestety jak dotąd
żaden z projektantów jakoś nie przekonał mnie swoim profesjonalizem czy też
indywidualnym podejściem do potrzeb klienta. Czy ktoś może mi polecić firmę
robiącą fajne i praktyczne zabudowy kuchenne za przystępną cenę?
-
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95049854f2961ebc.html
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95049854f2961ebc.html][IMG]http://images37.fotosik.pl/1958/95049854f2961ebcm.jpg[/IMG][/URL]
-
Witam,
wczoraj odwiedziłam salon mebli kuchennych firmy JOPP Design na ul. Wielickiej - mam pytanie, czy korzystał ktoś już z ich usług. Ekspozycję maja przepiękną szczególnie jedna kuchnia wpadła mi w oko. Z tego co wysondowałam spółka powstała z przekształcenia studia wnętrz o ponad 10 letniej praktyce. O jakość się nie boję, bo to można sprawdzić na ich ekspozycji, tylko interesuje mnie terminowość i bezproblemowy montaż. Proszę o odpowiedź osób ktróe korzystały z ich usług. Coś nie mam...
-
jak w temacie, czy ktoś robił u nich kuchnie? jaka jest wasza opinia?
-
poszukuję opinii na temat kuchni RUST, czy firma jest rzeczywiście
tak solidna na jaką się kreuje, a meble i wykonawstwo prezentują
rzeczywiście wysokoą jakość?
-
Witam,
Chciałbym poznać Wasze opinie (sprawdzone) na temat jakości mebli kuchennych
IKEA. Pozdrawiam.
-
Background jest taki: budujemy dom, mamy przez zime czas na zaplanowanie kuchni i lazienki. O ile z łazienką nie ma problemu, o tyle przy kuchni nie do końca mamy z mężem zdanie podobne. Mi sie oba projekty podobają, każdy ma swoje "zady i walety".
Nie patrzcie na kolorystyke, po to jeszcze będzie inne, chodzi mi o sam układ.
1. Kuchnia ze stołem:
Kuchnia otwarta, ze stolem 120x80 pod ścianą. Lodówka po lewej, potem plyta indukcyjna i zlew. Troche niezgodnie z zasadami ergonomii, ale ...
-
Mam wątpliwość dotyczącą oświetlenia kuchni i potrzebuję rady. Kuchnia ma ok. 11 m, będzie oświetlenie podszafkowe i lampki u góry szafek, na wysięgnikach. Dodatkowo chciałabym światło nad stołem jadalnym pod ścianą. Czy w takiej sytuacji warto zachować światło centralnie w suficie, czy też lepiej z niego zrezygnować?
-
Witam w castoramie zauważyłem kuchnię która wpadła nam w oko. Fronty tej kuchni nazwane zostały Fino (jasne i ciemne). Czy ktoś może wie jaka firma produkuje takie fronty, folie
Prosze o pomoc
-
Niebawem czeka Nas remont.
Chcielibyśmy jakoś fajnie zaplanować kuchnię,jednak jej wielkość sprawia że mamy z tym problem..(2,80x1,80)
Chcemy czerwone meble, a reszta kuchni w odcieniach szarości.
Byłabym wdzięczna o jakieś rady,projekty.
Sama próbowałam się bawić programami ale z marnym skutkiem.
img836.imageshack.us/img836/7046/kuchniad.png