Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      kuchnia

kuchnia

(26 wyników)
    • opiekunem w znaczeniu usuwania postów
    • to forum ludzi życzliwych, troche.. hedonistow; ludzi lubiacych sie uczyc, towarzyskich, odnoszacych sie do siebie z sympatia i otwartoscia..twoj "zapal" na forum Kuchnia-vege, ktore, gdyby nie wszczynane przez ciebie kampanie i wojny, miałoby sympatyczny charakter, sytuuje cie obok tutejszych trolli czy antysemity Jarka. już Tebe przygwoździł ostatecznie to forum nasyłając tam b.pascala mecenasa agresywnych fanatyków anty-vege admilicjo twój rubaszny humor( ta zupa smak...
    • ogranicza sie do wyciania watkow o jedzeniu miesa. A potem osoby biorace udzial w dyskusji karmia aparat na bana, wiecznie glodnym jest on. I tak oto Siwa zarabia na zycie.
    • vege na forum vege pojawiaja sie co raz kolejne prowakacyjne , obraxliwe wątki i posty a to np.: "Nie rozumiem nietoleracncji na forum kuchnia i ..." "Wegetarianie nie szanuja miesożerców " by zaczac od tych delikatniejszych moderacja nie reaguje , to jest chciałem powiedzieć sprzyja takim wątkom i postom nie mam pretensji do jakiejś grupy o okreslonym stylu odzywiania , np. do jadajacych mieso jest po prostu grupka forumowych kiboli , ktory zabawiają sie nieustannie...
    • czego dotyczy to forum ?? czyzby sygnaturek ?? bo tam pełno ich i kazdy zaczyna nowy post aby zaczac i sprawdzic swoja sygnaturke co drugi post tego dotyczy, czy tak ma byc ?? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=596
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=79291268&a=79293306 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=79291268&a=79296542 bana im, bana!
    • b.pascal usuwa bez sladu niewygodne dla jego prywatnofolwarcznej manipulacji tym forum dzis znów zniknał kolejny wątek
    • Kolejny przykład: parenaście minut temu wysłałem b,interesujacy post o pozytywnych skutack jadłospisu vege w resocjalizacji więźniów oto linki z tego postu www.vegparadise.com/news18.html www.veggieplace.com/veggies/articles.asp?cid=254 prawie natychmiast ktoś usunał 2 moje posty i 2 inne( zniknał bez śladu cały wątek) natomiast post zupełnie nie na temat forum Kuchnia vege pt. wegetarianizm a aborcja zgłoszony do kosza nadal tam tkwi
    • ..wegetarianizm dlaczego ten obraźliwy , niesmaczny , agresywny post jeszcze tam tkwi zgłoszone do kosza i na abuse forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=42045495&a=42104468
    • dzisiaj Cenzor wyciał moje omówienie wypowiedzi prof. Adama Naruszewicza z Polskiego Towarzystwa Walki z Miażdzyca ( w disiejszym TOK fm) na temat ... masła post był krótki i jak najbardziej oddawał sens wypowiedzi p.profesora choć nie zacytowałem b.ostrego sformułowania p.profesora pod adresem kampanii propagandowej przemysłu mleczarskiego post zniknął bez śladu pisanie o szkodliwości masła ( w nadmiarze) jest na forum gazeta.pl zakazane
    • usunięcie mojego postu ( testowego) z forum kuchnia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=59984627&a=60065566 dostarczyło dowodu manipulacji na blixniaczym forum kuchnia -vege komentujac smak sosu do pieczenia użyłem( w cudzyslowie) bliźniaczego brzydkiego, chamskiego okreslenia komentującego smak zupy ,ktore tkwi jak zadra na forum kuchnia vege forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=54795681&a=54823271 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=54795681&a=54822219 mimo m...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=57845709&a=57942424 ten cytat dobitnie swiadczy o poziomie moderacji na forum kuchnia-wegetarianizm pseudoopiekunem jest tam b.pascal poziom moderacji: kloaczny
    • naganę? forum.gazeta.pl/forum/w,28,127005606,127029490,_.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,127005606,127029913,_.html Tak pytam z ciekawości, a nie by pozbawić osoby dorosłej, możliwości pisania na forum kraj. PS. Według mnie wszystko powinno być tak jawne, jak tylko możliwe. Szczególnie na forach tzw. sztandarowych. Np F28.
    • to taki przykład wrednej zagrywki Admilicji śmierdzi tylko nie im forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=54795681&a=54822219 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=54795681&a=54823271
    • Dwa podobne posty na dwóch bliźniaczych (dwujajowo) forach: jeden tkwi jak zadra na forum kuchnia vege - mimo zgłoszenia do kosza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=64807874 drugi natychmiast usunięty z forum kuchnia .... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=66624339 Niech zgadnę dlaczego tak się stało: - Bo autorem pierwszego jest pupilek Admilicji autorem drugiego jest nie-pupilek tejże Admilicjo -wysil się by dac wyjasnienie w kolorze czerwonym lub niebieskim , ...
    • Porownajcie te dwa wątki i ich potraktowanie przez Admilicję: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=66374105&a=66374554 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=40290261 Dwa bliźniacze (dwujajowo) fora a diametralnie różna morderacja może jakaś mądrala z Admlilicji zapodać jakiś wykręt ? „ Generalnie walczę po stronie piękna i dobra - na miarę swoich możliwości. „ (o.perry )
    • zawiadamiamy szanownych moderatorów,że WB (pełne dane personalne znane nam całkowicie) wystepujacy na forum kuchnia pod nickami dispell,ba_nita,kizia itd obecnie produkuje sie pod nickiem waldi.plecien.Powrócił do wyzwisk,wycieczek osobistych i złośliwości. Proszę zwiększyć zainteresowanie tym forum bez praktykowanego uprzednio protekcyjnego kamuflowania wykluczeń jego postów.My te posty notujemy i jak zajdzie potrzeba przedłożymy je gdzie potrzeba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się