Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      kuchnia

kuchnia

(75 wyników)
    • mam pytanko bylismy nad morzem na kwaterze i gospodyni nie pozwalałam nam gotować obiadów mimo,ze była ogólnodostępna kuchnia.Jedynie usmazyć jajka lub parówki. Czy w większości pensjonatów,na kwaterach są też takie zasady?Czy tylko nam się to przytrafiło?:-/
    • Witam. szukam domku apartamentu /pokoju na parterze dla 2 osób dorosłych + 2 dzieci. Miejscowość nie ma znaczenia. Termin: przełom lipca i sierpnia (2tyg) Będę bradzo bardzo wdzięczna za propozycję.
    • Hejka, przeglądam i przeglądam strony w internecie i jestem zaskoczona cenami nad naszym polskim Bałtykiem! Są bardzo wysokie. Po przejrzeniu wielu stron i przeczytaniu na forach opinii o różnych osrodkach padło na Jantar w Darłówku. Wstępnie zarezerwowałam na początek lipca 4 os. studio z balkonem. Nie jest najtaniej i ten parking 15 zł/doba!, ale jadąc z 2 małych dzieci wyaje mi się że ten Ośrodek jest bardzo fajny. Proszę Was o opinie jeśli ktoś był czy warto, czy wykupić sniadania i obiad...
    • Termin może się skrócić lub wydłużyć o tydzień. Najchętniej półwysep (np. Kuźnica), ale niekoniecznie. Konieczne: czysty pokój z łazienką. Wymagane: balkon lub taras lub bezpośrednie wyjście na ogród, dostęp do kuchni. Pożądane: widok na otwarte morze, spokój, bliskość plaży. Jeśli ktoś zna takie miejsce, proszę o maila z namiarami;)
    • Przestrzegam przed tym miejscem. Właściciele bardzo nieuprzejmi, kuchnia cytuję 'w pełni wyposażona do wyłącznego użytku gości' jest również użytkowana przez właścicieli 'villi' (śmiesznie to brzmi) oraz przez ich rodzinę. Nie posiada podstawowego wyposażenia i zniechęca do korzystania. Właściciele sa bardzo ciekawscy, zdarzyło się wejście bez pukania do pokoju niby pod pretekstem sprzątania oraz tego ze nas 'rzadko widują', pewnie dlatego, że w kuchni nas nigdy nie widzieli:) C...
    • witam, poszukuje noclegu dla rodziny 4 osobowej w tym jedno małe dziecko w dobrej cenie blisko morza z kuchnia
    • szukam noclegu w Kołobrzegu od 22 sierpień dwoje dorosłych i dziecko 3 letnie, blisko morza, ale nie w centrum miasta, najlepiej w domku z ogrodem lub blisko placu zabaw, z dostępem do kuchni. ok 7 dni pobytu.
    • Poszukuję pokoju/domku dla 4 osób (2 dorosłe + 2 dzieci 3,5 i 6 lat) najwcześniej od 22 lipca (może być kilka dni później) na 7-10 dni . Interesuje mnie zachodnie i środkowe wybrzeże, w miarę blisko morza, warunek konieczny lodówka i dostęp do kuchni, najlepiej własny aneks kuchenny(alergicy, przygotowywanie posiłków we własnym zakresie). Czy znajdę coś w rozsądnej cenie? hobla@gazeta.pl
    • Witam, moze sa jeszcz wolne jakies noclegi w tym terminie najchetniej z aneksem kuchennym dla 3 osób dorosłych i jednego dziecka pozdrawiam i czekam na propozycje w przystepnej cenie
    • Szukam jakiejś fajnej, spokojnej, sympatycznej (mam na myśli właścicieli) i przystępnej cenowo kwatery/pensjonatu/mieszkania nad morzem. Ponieważ chcę jechać na 2 lub 3 tyg z małym 8 mies. dzieckiem, szukam pokoju na parterze najlepiej z osobnym wejściem (chcę mieć możliwość wjechania wózkiem). Jeśli będę mieć możliwość skorzystania z kuchni tez by było super:-)) Generalnie szukam spokoju:-D Ważne: oprócz Jastrzębiej, gdzie nie ma zejścia dla wózków!!!!
    • Witam!:-) Szukam 2-osobowego pokoju we Władysławowie na tydzień od 18.08 (lub w granicach tego dnia) w cenie max 30zł/doba, najlepiej jak najbliżej plaży, z dostępem do kuchni (czajnik, lodówka).
    • Pilnie poszukuję pokoju dla 2 osób w terminie od 16 do 20.07. w Kołobrzegu, Międzyzdrojach lub jakimś innym ciekawym miejscu gdzie można dojechac pociągiem z płd. Polski. Bardzo proszę o kontakt 698 629 912 lub anhyla(at)gazeta.pl Pozdrawiam
    • Hej, szukam noclegu dla 2+2, stawiam na ekonomiczne spędzanie czasu, więc interesuje mnie nocleg dla naszej 4 za max. 120 złotych za dobę, łazienka może być na korytarzu, lub ewentualnie jeśli byłby to domek letniskowy mogą to być prysznice w innym budynku. Istotne jest ,aby był dostęp do kuchni, gdyż zamierzam gotować. Odległość do morza max. 1500 metrów, miejscowość obojętna.
    • Witam szukam pokoju dla mojej czteroosobowej rodziny w Rowach.Niedaleko morza ,w pokoju łazienka tv,lodówka,i kuchnia do dyspozycji,ponieważ mam dwoje dzieci.Plac zabaw mile widziany.Chcemy jechac koncem wrzesnia.
    • Dzień dobry Poszukuję dwuosobowego pokoju/kwatery nad morzem w pierwszych dniach wrzesnia (na okolo7 dni)dla moich Rodzicow.Czystego,przestronnego,najlepiej z balkonem ,z łazienką (prysznic),z dostępem do kuchni,niedaleko morza (do 1,5km).Bardzo dobrze by bylo zeby w pokoju telewizor z telegazeta:-),wiem wiem ta telegazeta to nietypowe:-)wymaganie.Pozdrawiam .
    • Witam Szukam kwatery na zachodnim wybrzezu dla 2 osob i 14 miesiecznego dziecka. Najlepiej z wyzywieniem. Z gory dziekuje za odpowiedz.
    • raczej z niższej kategorii cenowej, możliwie ze swobodnym dojazdem pkp/pks, <1,5 km od morza. Pozdrawiam!
    • 2 rodziny 2+2(2 dor i 2 dzieci) pokoje lub domki z wlasnymi lazienkami pokoje moze niekoniecznie ale domki z lazienkami moga byc 3 lub 4 os termin 15-21-08 do moza najdalej 1 km
    • Witam, wybieramy się z rodzinką do Neptuna w Rowach, czy możecie coś powiedzieć na temat tego pensjonatu? Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
    • Szukamy pokoju dla mażeństwa z 2 dzieci: 10 lat i 20 miesiący w terminie 9-13 lipca (jak będzię oki to dłużej). Interesuje nas Pomorze środkowe i echodnie. Czekam na propozycje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się