kupno

(10 wyników)
  • Witam, Kupiłem autko od osoby i podpisałem umowę kupna-sprzedaży jako jeden właściciel. Chciałbym to zmienić i zrobić drugiego współwłaściciela tego auta, z uwagi na lepsze zniżki przy ubezpieczeniu. Mam pytanko do osób, które coś takiego robiły, gdzie na necie można znaleźć taką umowę na dwie osoby i jak wygląda w wydziale procedura załatwiania tego? Z góry dzięki za pomoc
  • Czy ktoś z obecnych orientuje się ile żądają sobie za metr kwadratowy mieszkania na P.Górze? mam okazje kupić 40m za 65000 w nowym budownictwie,czy to dobra cena???ponoć w agencji nieruchomości to dochodzą do 90-100 tysięcy?
  • Czy dalej się oplaca kupić rower w Czechach? Tam kiedyś kupowałem (10 lat temu) było fachowo,duży wybór itrochę taniej. Kupował ktoś teraz?
  • mam prożbe jeżeli chcecie kupić labradora to pod żadnym pozorem nie kupujcie od hodowców w Świdnicy.Psy są chore oraz posiadają dysplazje stwów biodrowych.Jeśli chcecie mieć zdrowego psa to zgoście sie do nas lub do innej hodowli.
  • Gdzie najtaniej kupie 150 funtów? Pozdrawiam
  • Witam Nie bić, nie znam się (jeszcze). Za niedługo kupuję pierwsze auto, będzie to raczej VW Golf MK2/MK3 w dieslu. Niestety nie znam żadnego mechanika ani kogokolwiek z taką wiedzą i doświadczeniem, kto pojechałby ze mną i dokładnie sprawdził auto. Gdzie mam się udać, aby zdiagnozowali mi auto przed ewentualnym zakupem?? Do ASO?? Czy do obojętnie jakiej stacji kontroli pojazdów?? O co mam tych ludzi prosić?? O zrobienie przeglądu?? Czy o jakiś inny rodzaj diagnostyki?? Ehh j...
  • Chciałam dowiedzieć się czy gdzieś Wałbrzychu można z porządnej hodowli kupić ragdolla lub brytyjczyka z rodowodem? Jak kształtują się ceny i czy mieli państwo osobisty kontakt z którąś z tych hodowli?
  • kupno(8)

witam nieorientuje się ktoś gdzie kupie kimono?
  • może ktoś się orientuje czy jak dostane mieszkanie do remontu to czy można je wykupić, po jakim czasie i może w jakiej cenie (mniej więcej oczywiście)
  • chce dokonac zakupu laptopa sony vaio nr aukcji 168570229 prosze o opinie na temat tego komputera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się